• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunu.. ben mi abartıyorum!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sesbcr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
6
-4
1
30
Merhaba . Aşırı kıskanç bir eltiye sahibim . Yeni evli sayılırım. Eltimin davranışları yüzünden 40 yıllık evliymiş gibi hissediyorum. Her şeyimi çok kıskanıyor. O kayınvalidem işe birlikte yaşıyor. Ve bunu kendisi istedi. Şimdi ise ayrı oturmamı kaldıramıyor. Bana açık açık evine gelmek istemiyorum senin rahat rahat kendi evinde olduğunu görünce benim sinirim bozuluyor diyor. Oysa durumum falanda iyi değil lüks bir yaşam sürmüyorum yani. Evimize aldığımız her şeyi kıskanıyor. Yatağımın yumuşaklığını bile kıskandı onunki biraz sertmiş.!!😒 evlilikten kısa süre sonra hamile kaldım onu kıskandı, bebeğimin cinsiyetini bile kıskandı kız olduğu için onunki niye erkekmiş😑😑 doğumda bana gelen çiçeği bile kıskandı. Artık kafayı yiycem. Daha anlatmadığım bir sürü şey.. ne yapmam lazım?? Yardım !!

Merhaba . Aşırı kıskanç bir eltiye sahibim . Yeni evli sayılırım. Eltimin davranışları yüzünden 40 yıllık evliymiş gibi hissediyorum. Her şeyimi çok kıskanıyor. O kayınvalidem işe birlikte yaşıyor. Ve bunu kendisi istedi. Şimdi ise ayrı oturmamı kaldıramıyor. Bana açık açık evine gelmek istemiyorum senin rahat rahat kendi evinde olduğunu görünce benim sinirim bozuluyor diyor. Oysa durumum falanda iyi değil lüks bir yaşam sürmüyorum yani. Evimize aldığımız her şeyi kıskanıyor. Yatağımın yumuşaklığını bile kıskandı onunki biraz sertmiş.!!😒 evlilikten kısa süre sonra hamile kaldım onu kıskandı, bebeğimin cinsiyetini bile kıskandı kız olduğu için onunki niye erkekmiş😑😑 doğumda bana gelen çiçeği bile kıskandı. Artık kafayı yiycem. Daha anlatmadığım bir sürü şey.. ne yapmam lazım?? Yardım !!
Samimi olmak zorunda mısınız? Eşleriniz kardeş diye otomatikman arkadaş akraba olmuyorsunuz. koyun mesafenizi olsun bitsin.

Elticilik oynamazsanız kendi halinde kalır.Dövüsmeden kıskansın.🤷🏻‍♀️
Kıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyor

Mesafeliyim zaten ama ister istemez karşılaşıyoruz çünkü kayınvalidem ile yaşıyor be eşim annesine düşkün biraz mecburen haftada bi iki kez gidiyoruz
Aynı ortamda oluyorsunuz diye muhatap olmanız gerekmiyor. size bir şey söylediğinde verin cevabını ya da bu soruların muhatabı ben değilim deyin geçin. Kıskanılmak hoşunuza gittiği için aranızdaki diyaloğu kesmek istemiyorsunuz. Çünkü sizi kıskandıkça egonuz tatmin oluyor

Kıskanmanında bi ölçüsü olur. Çocuğumun cinsiyetini bile kıskanması nedir. Kız olacağını bilsem hemen hamile kalırım diyor

durum bildirimlerini kıskanıyor olarak nitelendiriyor olabilir misiniz?
doğal değil mi bir oğlu varmış ikinci kız olsun istiyor olması.
sizin yatağınıza yumuşak benim ki sert demiş bu da bir durum bildirimi.
sizin kv ile oturmamanız dışındakiler sohbet konusu tamamen ha rahatsızsanız birebir sohbet etmeyin olsun bitsin.

Böyle açık sözlüyse bana çok kötü niyetli gelmedi..
Tek başına oturmanı kıskanması bunu dile getirmesi de kötü bir şey gibi gelmedi.

Herşeye tamam da akli yerinde hic bir annenin ciddi ciddi "seninki kiz benimki niye erkek" gibi sacma sapan bir soru soracagini dusunmuyorum ya. 😁 Bunun niyesi mi olur?

Kiz olacagini bilsem hamile kalirim demesinde bir kiskanclik goremedim ben mesela.
Bence kadin kiz cocuklarini seviyordur ve buna benzer bir iki birsey soylemiştir siz de kiskanmaya yordunuz. Aksi halde eltinizin ruh sagligi pek yerinde degil.

Eltiniz sizi sandiginiz kadar kiskanmiyor bence. Eltiniz 1 kiskaniyorsa siz ustune 10 katiyorsunuz 😂

Hepsini anladim da, evlilikten kisa sure sonra hamile kalmani niye kiskanmis acaba, kiskanilcak bisey degil ki, sacmalik😂

Bence kıskanmıyor da konu sahibine iyi şeyler söylüyor gibime geldi.
Aaa ne güzel hemen hamile kaldın ben çok uğraşmıştım demiştir bence konu sahibi de bunu kıskançlık olarak yorumlamıştır.
Anlattığı tüm örnekler böyle çünkü.

ikinizin de yaşları çok mu küçük tamam eltiler çekişir de sizin ki fazla kaçmış herşey yarış halinde. bak bitanecik eltimi hatırladım sizinki en azından açık açık söylüyor benim canım hep şaka yaparak laf sokar:KK70:

Duymazdan gelmeniz lazım. Kavga çıkarıp sizin evinizin huzurunu bozacak laf taşımalara girmiyorsa "allah sana daha güzellerini nasip etsin bir gün" deyip geçin. Onun içindeki canavar yeter zaten kendini imha etmesine.

Bu kıskançlık konuları hiç samimi gelmiyor bana.
Bir kere beni kıskandı diye düşününce, normal bir sohbette geçen herşeyi kıskançlık olarak görmüşsünüz gibi geldi.

Evlenir evlenmez hamile kalmanın neyini kıskanabilir ki onu anlamadım, kendi çocuğu varmış zaten. Cinsiyet kısmı sizden bağımsız kız istiyor olabilir. Diğerleri de aman aman konular değil. Ama ksikanilmak hoş geliyor belli ki size.

iki oğlum var, bunu bende diyorum. Kesin kiz olacak diye bilsem bugun hamile kalirim😂

Hanimefendi normal değilsiniz. Bunlar sizi kiskandigini gostermiyor. Siz herseyi oyle algılıyorsunuz.

Boşuna dememişler kuma kumayla anlaşmış elti eltiyle anlaşamamış 😁 Bu eltiler neden böyle yaa :/ Açık açık dediyse evine gelmek istemiyorum diye varsın gelmesin .. Nur nimet ne güzel işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back