- 11 Şubat 2025
- 26
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi emelcemrekoc01
Bir eltim var benden 2 yaş küçük ve bana karşı çok saygısız aramızda 5 yıl var ben 10 sene lik evliyim eltimle hiç bir zaman bir diyaloğa girip konuşamadık çünkü ondaki kıskançlık taa kendinin nişanlılık döneminde başladı aslında normal olan günümüzde gelen yeni geleni büyük eltiler çekemezler .değilmi? Size en ufak şu şeyden örnek vereyim eltim ben eşim ile tatil köyüne gittik nişanlısı kaynım ve eşimin diğer kardeşleri de geldiler. Ama tatil köyünü ben mi satın aldım eltim nişanlısı ben de gidiyorum diye kaynımin burnundan getirdi biz başka bir oteldeyiz onlar başka bir otelde takıldılar ayrı araba ile gittim ne alaka ise? Neyse bir gün bunlar bizi aradi kahvaltıya gidelim açık büfeye diye eşimi aradı kaynım bizde tamam dedik sonuç ta eşimin kardeşi çok normal değilmi kaynım dediki oraya gidince yenge bizi bir fotoğraf çek tamam dedim fotoğraf çekerken üsten bir bildirim geldi birde ne göreyim abinin çocuklarına bakma senin o yengen ona buna yamıyor çocukları yaziyor bunu görünce modum düştü ama kaynıma bildirdim nişanlın mesaj attı whatsapdan dedim kaynım işte yenge kusura bakma o onu demek istemedi falan yaptı. Neyse dedim günümü maf etmeye değmez kimse için tatilden döndük ama kaynimgil dönmediler işte gelin kayinvalidemi aradi kaynanamin telefonu bozuk sesi dışında konuşuyor gelin ne desin beklersiniz işte ben o gelinizin onlarla gitmesine sinir oldum da ne hakla gitti de ya gittim yer senin nişanlına mi ait senin nisanlinla aynı oda mı kaldım kendi arabam eşim cocuklarim saçmalığa bakarmisiniz Neyse yani gelinle bir türlü iletişim kuramadım çünkü bu tarz şeyleri çok fazla bu bir örnek şimdi de hamile oğlu olacak eşimin ismini koyacaksmis eşimle bile konuşması gerekmediğini kesim kesiyordu eşime saygısız saygısız davranıyordu bu isim koyma nerden çıktı şimdi aşırı komik degilmi yorum yaparmısınız..?