- 2 Kasım 2020
- 95
- 24
- 32
-
- Konu Sahibi Muallimeanne
İnanır mısınız asla görüşmek yüzünü dahi görmek istemiyorum,ruhum daralıyor bir araya gelmeyi düşündükçeE zaten mesaj atmışsınız, mesafe girmiş aranıza daha nasıl davranacaksınız ki? Olduğu gibi işte. Merhaba merhaba.
Asil soru siz niye bu kadar taviz verdiniz valla eltim var hic de umrumda degil seviyor musun derseniz onu bile bilmiyorum o derece umrumda degl olsa da olur olmasa da olur bi insan, kafaniza hic takmayin hic de bisey yapmayin bayramda filan da bir araya gelince ortam zaten sekillenir merhaba merhaba dersiniz bitti
Altta kalmamak için, karşılığı olsun diye almış. Pişman olmak için hata yapmış olmak gerekir. Tarafsız bakarsanız kadın kendiliğinden bir şey yapmamış. Siz üst üste hamleler yapmışsınız. Yeri geliyor kardeş bile kıymet bilmiyor, aldığına verdiğine hediyene değmiyor. Eltiyi bırak kayınvalide bile havayı alır benden.sonrasında o da aldı bir kaç kez hediye,herhalde o da pişman diye düşündüm
Mesafeli ol ben öyle yapıyorum1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
2.Eltime ev hediyesi olarak tabak almıştım keşke çay tepsisi alsaydın dedi.
3.Eltimin doğumunda orkide yollamıştım hiç arayıp teşekkür etmedi.
4.Çocuklarına kıyafet almıştım hiç teşekkür
etmedi.6 ay önce falan sen bana hiç hediye almadın dedi ben de aldıklarımı ve hediyelerime verdiği tepkileri söyledim .Bir nevi sinir krizi geçirdim.sonra kendini düzeltir gibi oldu o da sonrasında bana ve çocuklarıma bir kaç hediye aldı.Ben de herhalde düzeldi artık diye düşünerek;
5.Son görüşmemizde kızı sürekli gelip bana sarıldığı için mutlu etmek adına bir paket incir verdim .Bunu geri al biz de aldık zaten dedi.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım sizce?
Yoksa gitsin1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
etmedi.6 ay önce falan sen bana hiç hediye almadın dedi ben de aldıklarımı ve hediyelerime verdiği tepkileri söyledim .Bir nevi sinir krizi geçirdim.sonra kendini düzeltir gibi oldu o da sonrasında bana ve çocuklarıma bir kaç hediye aldı.Ben de herhalde düzeldi artık diye düşünerek;
5.Son görüşmemizde kızı sürekli gelip bana sarıldığı için mutlu etmek adına bir paket incir verdim .Bunu geri al biz de aldık zaten dedi.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım sizce?
Kalp kırmak hata değil midir?Altta kalmamak için, karşılığı olsun diye almış. Pişman olmak için hata yapmış olmak gerekir. Tarafsız bakarsanız kadın kendiliğinden bir şey yapmamış. Siz üst üste hamleler yapmışsınız. Yeri geliyor kardeş bile kıymet bilmiyor, aldığına verdiğine hediyene değmiyor. Eltiyi bırak kayınvalide bile havayı alır benden.
HelalMuhattap dahi olmam hadiii canım hadiiii nassss derim
İnşallah ben de bunu başarabilirim
İncirin neresi Hedıye kiBundan 6 ay önce bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmiştim sonrasında o da kendini düzeltir gibi oldu ve bana çocuklarıma hediye aldı ben de herhalde pişman oldu diye yine kızına küçük bir hediye vermek istedim ama insan değişmiyor maalesef
İncirin neresi Hedıye ki
İncir yani
Cocuk ne anlar hem ıncırden
Bir tek incire mi takıldınız gerçektenİncirin neresi Hedıye ki
İncir yani
Cocuk ne anlar hem ıncırden
EvetBir tek incire mi takıldınız gerçekten
PekiEvet
İncir ne alaka cunku
Erkege sütyen Hedıye edılmeyecegı gıbı... Absürt bısey, takılınacak bısey
Sizde takın hediye secımınız karsınızdaki kişiye hitap etsin gercekten, yoksa nıye bunu aldın demesi de reddetmesi de cok normal olur
Ay bir an eltimi gördüm evlerden ırakEvet
İncir ne alaka cunku
Erkege sütyen Hedıye edılmeyecegı gıbı... Absürt bısey, takılınacak bısey
Sizde takın hediye secımınız karsınızdaki kişiye hitap etsin gercekten, yoksa nıye bunu aldın demesi de reddetmesi de cok normal olur
Dediğim gibi belli ki sorunlu bir tip. Kimisi böyle nezaketten, düşünceden anlamaz, üstüne senin elti gibi burun kıvırır. Bundan sonra en ufak hediye almazsın olur biter. Uzun uzun düşünmeye değmez.Beni destekleyen tek yorum bu sanırım diğer herkes beni kaba olmakla,yaranmaya çalışmakla vs suçlamış.Bu insan bana her zaman kötü davranmıyor ki dengesiz bir tip ben de ne yapacağımı şaşırdım ama yine eltimin bu kadar destek görmesi beni şaşırttı
HaklısınızDediğim gibi belli ki sorunlu bir tip. Kimisi böyle nezaketten, düşünceden anlamaz, üstüne senin elti gibi burun kıvırır. Bundan sonra en ufak hediye almazsın olur biter. Uzun uzun düşünmeye değmez.
Muallimehanımcım, elti kim ki kalbimi kırsın? Ben 18 senelik evliyim boyum kadar kızlarım var. Beni kırabilecek tek şey çocuklarımın başına bir şey gelme ihtimalidir. Eş tarafıyla bu kadar uzun süre sulh içinde yaşamanın tek bir kuralı var. Ortaya geçmeyip kenarda duracaksın. Bir aradayken bile bireysel hareket edeceksin. Hadi eşin annesi kardeşi tamam atsa atılmazlar ama elti dediğin de dıdısının dıdısı yani. Bir kere hediye alırım, doğumunda da takısı çiçeği neyse yaparım ama karşılığında nezaket görmezsem beni kesseler devamı gelmez. Merhaba hoşgeldin güle güle kelimelerinden başka muhabbet çıkmaz benden. Yazık değil mi size?Kalp kırmak hata değil midir?
Mesajı okurken niye sürekli eltinize birşeyler alıp durduğunuzu merak ettim. Çocukların doğumgününde bir hediye (yılda bir, o da doğumgünü kutlanıp siz davet ediliyorsanız, diğer türlü o da yok) hediyenin içine değişim kartı verirken de “mutlu yıllar, hediyemiz size olmazsa değişim kartı içinde.” Bitti gitti.1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
5.Son görüşmemizde kızı sürekli gelip bana sarıldığı için mutlu etmek adına bir paket çikolatalı incir verdim .Bunu geri al biz de aldık zaten dedi.
4 5 gün aynı ortamda bulunuyoruz aman ağzımızın tadı bozulmasın diye uğraştım ama artık aslaMesajı okurken niye sürekli eltinize birşeyler alıp durduğunuzu merak ettim. Çocukların doğumgününde bir hediye (yılda bir, o da doğumgünü kutlanıp siz davet ediliyorsanız, diğer türlü o da yok) hediyenin içine değişim kartı verirken de “mutlu yıllar, hediyemiz size olmazsa değişim kartı içinde.” Bitti gitti.
Bi tek orkide konusunda doğum yapmış insandan arama ve teşekkür beklemeyin diyeceğim.
Bana hiç hediye almıyorsun derse “ay içten gelir öyle şeyler, hediye istenir mi hiç? Cık cık” dersiniz.
Hediyeleşmek sizi mutlu etmiyorsa bırakın. Boşa para harcıyorsunuz bi de laf duyuyorsunuz.
Düğün bayramda bi araya geldiğimde de nasılsın iyi misin ailen nasıl, havalar da soğudu, bu sene de yağmurlu gitti, bitti işte böyle muhabbetler
İşte bir ara düzelir gibi olmuştu ama insan asla değişmiyor demek ki mecbur kalmadıkça asla görüşmek istemeyeceğim birisi artık kendisiMuallimehanımcım, elti kim ki kalbimi kırsın? Ben 18 senelik evliyim boyum kadar kızlarım var. Beni kırabilecek tek şey çocuklarımın başına bir şey gelme ihtimalidir. Eş tarafıyla bu kadar uzun süre sulh içinde yaşamanın tek bir kuralı var. Ortaya geçmeyip kenarda duracaksın. Bir aradayken bile bireysel hareket edeceksin. Hadi eşin annesi kardeşi tamam atsa atılmazlar ama elti dediğin de dıdısının dıdısı yani. Bir kere hediye alırım, doğumunda da takısı çiçeği neyse yaparım ama karşılığında nezaket görmezsem beni kesseler devamı gelmez. Merhaba hoşgeldin güle güle kelimelerinden başka muhabbet çıkmaz benden. Yazık değil mi size?
Al benden de o kadar eltimin ilk doğumunda takısı hediyesi bebek görmeye gittim. Ama kızım ameliyat oldu o aramadı, her türlü soğuk davranmayı tercih etti. Evine gittik hepimizi kovdu resmenMuallimehanımcım, elti kim ki kalbimi kırsın? Ben 18 senelik evliyim boyum kadar kızlarım var. Beni kırabilecek tek şey çocuklarımın başına bir şey gelme ihtimalidir. Eş tarafıyla bu kadar uzun süre sulh içinde yaşamanın tek bir kuralı var. Ortaya geçmeyip kenarda duracaksın. Bir aradayken bile bireysel hareket edeceksin. Hadi eşin annesi kardeşi tamam atsa atılmazlar ama elti dediğin de dıdısının dıdısı yani. Bir kere hediye alırım, doğumunda da takısı çiçeği neyse yaparım ama karşılığında nezaket görmezsem beni kesseler devamı gelmez. Merhaba hoşgeldin güle güle kelimelerinden başka muhabbet çıkmaz benden. Yazık değil mi size?