Elti sorunsalı🤷

İnanır mısınız asla görüşmek yüzünü dahi görmek istemiyorum,ruhum daralıyor bir araya gelmeyi düşündükçe

sonrasında o da aldı bir kaç kez hediye,herhalde o da pişman diye düşündüm
Altta kalmamak için, karşılığı olsun diye almış. Pişman olmak için hata yapmış olmak gerekir. Tarafsız bakarsanız kadın kendiliğinden bir şey yapmamış. Siz üst üste hamleler yapmışsınız. Yeri geliyor kardeş bile kıymet bilmiyor, aldığına verdiğine hediyene değmiyor. Eltiyi bırak kayınvalide bile havayı alır benden.

Mesafeli ol ben öyle yapıyorum

Yoksa gitsin

Kalp kırmak hata değil midir?

İncirin neresi Hedıye ki
İncir yani
Cocuk ne anlar hem ıncırden

Bir tek incire mi takıldınız gerçekten
Evet
İncir ne alaka cunku
Erkege sütyen Hedıye edılmeyecegı gıbı... Absürt bısey, takılınacak bısey
Sizde takın hediye secımınız karsınızdaki kişiye hitap etsin gercekten, yoksa nıye bunu aldın demesi de reddetmesi de cok normal olur

Ay bir an eltimi gördüm evlerden ırak

Dediğim gibi belli ki sorunlu bir tip. Kimisi böyle nezaketten, düşünceden anlamaz, üstüne senin elti gibi burun kıvırır. Bundan sonra en ufak hediye almazsın olur biter. Uzun uzun düşünmeye değmez.

Kalp kırmak hata değil midir?
Muallimehanımcım, elti kim ki kalbimi kırsın? Ben 18 senelik evliyim boyum kadar kızlarım var. Beni kırabilecek tek şey çocuklarımın başına bir şey gelme ihtimalidir. Eş tarafıyla bu kadar uzun süre sulh içinde yaşamanın tek bir kuralı var. Ortaya geçmeyip kenarda duracaksın. Bir aradayken bile bireysel hareket edeceksin. Hadi eşin annesi kardeşi tamam atsa atılmazlar ama elti dediğin de dıdısının dıdısı yani. Bir kere hediye alırım, doğumunda da takısı çiçeği neyse yaparım ama karşılığında nezaket görmezsem beni kesseler devamı gelmez. Merhaba hoşgeldin güle güle kelimelerinden başka muhabbet çıkmaz benden. Yazık değil mi size?

Mesajı okurken niye sürekli eltinize birşeyler alıp durduğunuzu merak ettim. Çocukların doğumgününde bir hediye (yılda bir, o da doğumgünü kutlanıp siz davet ediliyorsanız, diğer türlü o da yok) hediyenin içine değişim kartı verirken de “mutlu yıllar, hediyemiz size olmazsa değişim kartı içinde.” Bitti gitti.
Bi tek orkide konusunda doğum yapmış insandan arama ve teşekkür beklemeyin diyeceğim.

Bana hiç hediye almıyorsun derse “ay içten gelir öyle şeyler, hediye istenir mi hiç? Cık cık” dersiniz.

Hediyeleşmek sizi mutlu etmiyorsa bırakın. Boşa para harcıyorsunuz bi de laf duyuyorsunuz.

Düğün bayramda bi araya geldiğimde de nasılsın iyi misin ailen nasıl, havalar da soğudu, bu sene de yağmurlu gitti, bitti işte böyle muhabbetler

4 5 gün aynı ortamda bulunuyoruz aman ağzımızın tadı bozulmasın diye uğraştım ama artık asla

İşte bir ara düzelir gibi olmuştu ama insan asla değişmiyor demek ki mecbur kalmadıkça asla görüşmek istemeyeceğim birisi artık kendisi

Al benden de o kadar eltimin ilk doğumunda takısı hediyesi bebek görmeye gittim. Ama kızım ameliyat oldu o aramadı, her türlü soğuk davranmayı tercih etti. Evine gittik hepimizi kovdu resmenE tek taraflı iyi niyet olmaz dedim.2. Doğumuna gitmedim kv ısrar kıyamet git dedi üzgünüm anne senin hatrın için bile gidemem dedim. Küs de değilim muhabbetim de yok böylesi çok iyi. Fazla iyi niyet gereksiz beni sevsinler çabası kişinin kendi kul hakkına girmesi gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…