Elti sorunsalı🤷

Kadın istemediğini daha nasıl anlatabilir size?

Siz aynı evde falan mı yaşıyorsunuz? Yani mesafe koymak bu kadar zor olmamalı oturup elti için bunca dert edilir mi yani. İyi bir insan değil belli ki kendinizi yıpratmaya değmez

Hala veren tarafta mısın gerçekten? Hediye almak zorunda değilsin alma yani hala almaya devam edersen bu saatten sonra ohooo. Görmezden gelin mesafe iyidir bari kuru kuru tebrik edersin hediye almayın o senidüşünmüyor bari siz de düşünmeyin

Kadın istemediğini daha nasıl anlatabilir size?

Hediye vermeyi bırakmıştım aslında küçük kızı gün boyu gelip bana sarıldı ben de ayrılırken onu mutlu etmek istemiştim hepsi bu

Hediye almayı bırakmıştım aslında ama son görüşmemizde küçük kızı sürekli gelip bana sarıldı 5 yaşında ben de onu ayrılırken mutlu etmek istemiştim hepsi bu

Siz aynı evde falan mı yaşıyorsunuz? Yani mesafe koymak bu kadar zor olmamalı oturup elti için bunca dert edilir mi yani. İyi bir insan değil belli ki kendinizi yıpratmaya değmez
Dengesiz diyelim bazen çok iyi davranıyor ,bazen kötü ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Dengesiz diyelim bazen çok iyi davranıyor ,bazen kötü ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Ne yapacağınız belli mesafe koyun herhangi bir akraba gibi davranın geçin kimsenin size neden eltinle samimi değilsiniz diye dünyayı dar edecek hali yok Allah aşkına çok önemsiz bir durum değil mi sizce de

E almayın hediye. Niye zorluyrosunuzki.

Ne yapacağınız belli mesafe koyun herhangi bir akraba gibi davranın geçin kimsenin size neden eltinle samimi değilsiniz diye dünyayı dar edecek hali yok Allah aşkına çok önemsiz bir durum değil mi sizce de
Bayramlarda 4 ya da 5 gün boyunca aynı evde kalmak zorundayız ,Köye gidiyoruz kayınvalide evine

Elti sizin arkadaşınız kardesiniiz dostunuz değil.Kader sizi iki kardeşle evlenen iki kadın yapmış.Misal onlarda kardeş birbirlerini severler sevmezler.Ama sizler mecburi elti dediğimiz sisteme bilmem kaç yıl sonra dahil olmuşsunuz.Siz hep adım atmışsınız o hep püskürtme yapmış.Bu aynı apartmanda oturmak zorunda olanların komşu olmak zorunda hissetmesi kadar garip bir şey.Zorunlu akrabasıniz diyelim birinizden biri ayrılırsa o eltilik de eski eş gibi eski eltimioluyor. Yada diğer kardeş tekrar evlenirse yeni gelende yeni elti oluyor Karisik işler bence merhaba güle güle den fazla konuşmayın kafayada takmayın yani iyi geçinmek sanatı bunu bilenle karşılıklı yapılır.Kabul edin geçin neden naz niyaz cekiyorsunuzki

Bana yapılmayan biseyi surdurebilir bi duruma asla getirmem
Kiymet bilmeyene bu kadar ozen niye olsun
Gerekeni yazmissiniz bayram dugun oldugunda da belli mesafe olur biter gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…