- 9 Mayıs 2011
- 13.912
- 28.896
- Konu Sahibi Muallimeanne
3ten sonra okumadım, yaranma çabanız kutlu olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvallah3ten sonra okumadım, yaranma çabanız kutlu olsun.
Çok teşekkür ederim ,ne kadar kibarca yorumlamışsınızÇocuklarıma devamlı hediye verilmesinden ben de hoşlanmam. Hele çikolatayı hiç kabul etmezdim. Kadın kaç defa hissettirmeye çalışmış anlamamışsınız. Bence siz de biraz kabasınız. Hediye verip durmasaydınız sinir krizi yaşayacak bir durum da olmazdı.
Beni destekleyen tek yorum bu sanırım diğer herkes beni kaba olmakla,yaranmaya çalışmakla vs suçlamış.Bu insan bana her zaman kötü davranmıyor ki dengesiz bir tip ben de ne yapacağımı şaşırdım ama yine eltimin bu kadar destek görmesi beni şaşırttıRahatsız olduğunu söylemen çok iyi olmuş. Elti g.rizekalı herhalde, insan teşekkür etmek anlamında " geri al" demez. Belli ki sorunlu bir tip. Bundan sonra hediyenin h sini alma. Elin boş git. Böylesine çok fazla şey almışsın, değmemiş. Bip et git.
Israr kıyamet evine davet ediyor desemKv ile elti ayni sehirde o zaman..yoksa bide bu eltiyi ozel gormeye farkli sehire mi gidiyorsunuz diyecektim..mecburi zamanlarda ayni ortamdasiniz en iyisi boylelerine duvar gibi durmak..sizin cocugunuza hic hediye almamis birine siz neden alasiniz ki ya
Niye hediye alıp duruyorsunuz?1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
2.Eltime ev hediyesi olarak tabak almıştım keşke çay tepsisi alsaydın dedi.
3.Eltimin doğumunda orkide yollamıştım hiç arayıp teşekkür etmedi.
4.Çocuklarına kıyafet almıştım hiç teşekkür
etmedi.6 ay önce falan sen bana hiç hediye almadın dedi ben de aldıklarımı ve hediyelerime verdiği tepkileri söyledim .Bir nevi sinir krizi geçirdim.sonra kendini düzeltir gibi oldu o da sonrasında bana ve çocuklarıma bir kaç hediye aldı.Ben de herhalde düzeldi artık diye düşünerek;
5.Son görüşmemizde kızı sürekli gelip bana sarıldığı için mutlu etmek adına bir paket incir verdim .Bunu geri al biz de aldık zaten dedi.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım sizce?
Hediye almayı seviyorum ama almam artık herhaldeNiye hediye alıp duruyorsunuz?
Bana hiç hediye almıyosun dedi amaEltin senin hiç bir şeyini istemiyor alma
Elti mi : hiç hoşlanmam sevmem de günahımı bile vermem o derece ne kadar uzak o kadar iyi
Eltiniz destek görmüyor, siz kendinizi niye değersizleştiriyorsunuz deniyor. Madde madde kendiniz yazdınız, şunu bunu aldım yaptım ettim dediniz. Niye, kim ki elti? Bir adım ben bir adım sen yapmayanlara siz de kılınızı kıpırdatmayın. Kadın iyi mi kötü mü bilmem ama devamlı bir şeyler vermenizden sıkılma hakkı da var. İlk tavrında mesafe koysaydınız böyle ezikleyemezdi sizi.Beni destekleyen tek yorum bu sanırım diğer herkes beni kaba olmakla,yaranmaya çalışmakla vs suçlamış.Bu insan bana her zaman kötü davranmıyor ki dengesiz bir tip ben de ne yapacağımı şaşırdım ama yine eltimin bu kadar destek görmesi beni şaşırttı
Yazımı iyi okuyamamışsınız sonrasında o da aldı bir kaç kez hediye,herhalde o da pişman diye düşündüm ,mevzu paketli gıda değil çünkü aynısından biz de aldık zaten dedi.Ama kalpte ne varsa dışa o vuruyor demek ki insan değişmiyor.Eltiniz destek görmüyor, siz kendinizi niye değersizleştiriyorsunuz deniyor. Madde madde kendiniz yazdınız, şunu bunu aldım yaptım ettim dediniz. Niye, kim ki elti? Bir adım ben bir adım sen yapmayanlara siz de kılınızı kıpırdatmayın. Kadın iyi mi kötü mü bilmem ama devamlı bir şeyler vermenizden sıkılma hakkı da var. İlk tavrında mesafe koysaydınız böyle ezikleyemezdi sizi.
Çikolata, şeker, paketli gıdayı pat diye kimse vermedi çocuklarıma çünkü müsade etmedim.
Eltin sınırı çizmiş zaten sen ısrarla aşmaya ,samimi olmaya çalışıyorsun gibi geliyor buradan bakınca.1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
etmedi.6 ay önce falan sen bana hiç hediye almadın dedi ben de aldıklarımı ve hediyelerime verdiği tepkileri söyledim .Bir nevi sinir krizi geçirdim.sonra kendini düzeltir gibi oldu o da sonrasında bana ve çocuklarıma bir kaç hediye aldı.Ben de herhalde düzeldi artık diye düşünerek;
5.Son görüşmemizde kızı sürekli gelip bana sarıldığı için mutlu etmek adına bir paket incir verdim .Bunu geri al biz de aldık zaten dedi.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım sizce?
1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım eltimin a
aynı ruh hastası eltiden bende var maalesef eşim kardeşine çok düşkün bu ruh hastası ile muhatap olmak zorunda kalıyoruz.1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
Beni anlayan birisi çok şükür,benim eşim de aynı şekilde düşkün,bayramlarda düğünlerde kayınvalide evinde yüzyüze bakıyoruz belki muhabbetimiz iyi olur diye eşimin hatrı için iyi niyetle yaklaştım hep ama değişmiyor maalesefaynı ruh hastası eltiden bende var maalesef eşim kardeşine çok düşkün bu ruh hastası ile muhatap olmak zorunda kalıyoruz.
Mesele aslında net sınırını çizmemiş olması son görüşmemizde ısrarla evine davet etti her zaman kötü davranan biri değil o da sonrasında hediyeler aldı bazen çok düşünceli davranıyor ben de bu durumda nasıl davranacağını bilemiyorumEltin sınırı çizmiş zaten sen ısrarla aşmaya ,samimi olmaya çalışıyorsun gibi geliyor buradan bakınca.