Elti sorunsalı🤷

Çocuklarıma devamlı hediye verilmesinden ben de hoşlanmam. Hele çikolatayı hiç kabul etmezdim. Kadın kaç defa hissettirmeye çalışmış anlamamışsınız. Bence siz de biraz kabasınız. Hediye verip durmasaydınız sinir krizi yaşayacak bir durum da olmazdı.

Çocuklarıma devamlı hediye verilmesinden ben de hoşlanmam. Hele çikolatayı hiç kabul etmezdim. Kadın kaç defa hissettirmeye çalışmış anlamamışsınız. Bence siz de biraz kabasınız. Hediye verip durmasaydınız sinir krizi yaşayacak bir durum da olmazdı.
Çok teşekkür ederim ,ne kadar kibarca yorumlamışsınız😅

Rahatsız olduğunu söylemen çok iyi olmuş. Elti g.rizekalı herhalde, insan teşekkür etmek anlamında " geri al" demez. Belli ki sorunlu bir tip. Bundan sonra hediyenin h sini alma. Elin boş git. Böylesine çok fazla şey almışsın, değmemiş. Bip et git.
Beni destekleyen tek yorum bu sanırım diğer herkes beni kaba olmakla,yaranmaya çalışmakla vs suçlamış.Bu insan bana her zaman kötü davranmıyor ki dengesiz bir tip ben de ne yapacağımı şaşırdım ama yine eltimin bu kadar destek görmesi beni şaşırttı😅

Kv ile elti ayni sehirde o zaman..yoksa bide bu eltiyi ozel gormeye farkli sehire mi gidiyorsunuz diyecektim..mecburi zamanlarda ayni ortamdasiniz en iyisi boylelerine duvar gibi durmak..sizin cocugunuza hic hediye almamis birine siz neden alasiniz ki ya
Israr kıyamet evine davet ediyor desem😅

1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
2.Eltime ev hediyesi olarak tabak almıştım keşke çay tepsisi alsaydın dedi.
3.Eltimin doğumunda orkide yollamıştım hiç arayıp teşekkür etmedi.
4.Çocuklarına kıyafet almıştım hiç teşekkür
etmedi.6 ay önce falan sen bana hiç hediye almadın dedi ben de aldıklarımı ve hediyelerime verdiği tepkileri söyledim .Bir nevi sinir krizi geçirdim.sonra kendini düzeltir gibi oldu o da sonrasında bana ve çocuklarıma bir kaç hediye aldı.Ben de herhalde düzeldi artık diye düşünerek;
5.Son görüşmemizde kızı sürekli gelip bana sarıldığı için mutlu etmek adına bir paket incir verdim .Bunu geri al biz de aldık zaten dedi.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım sizce?
Niye hediye alıp duruyorsunuz?

Beni destekleyen tek yorum bu sanırım diğer herkes beni kaba olmakla,yaranmaya çalışmakla vs suçlamış.Bu insan bana her zaman kötü davranmıyor ki dengesiz bir tip ben de ne yapacağımı şaşırdım ama yine eltimin bu kadar destek görmesi beni şaşırttı😅
Eltiniz destek görmüyor, siz kendinizi niye değersizleştiriyorsunuz deniyor. Madde madde kendiniz yazdınız, şunu bunu aldım yaptım ettim dediniz. Niye, kim ki elti? Bir adım ben bir adım sen yapmayanlara siz de kılınızı kıpırdatmayın. Kadın iyi mi kötü mü bilmem ama devamlı bir şeyler vermenizden sıkılma hakkı da var. İlk tavrında mesafe koysaydınız böyle ezikleyemezdi sizi.

Çikolata, şeker, paketli gıdayı pat diye kimse vermedi çocuklarıma çünkü müsade etmedim.

Eltiniz destek görmüyor, siz kendinizi niye değersizleştiriyorsunuz deniyor. Madde madde kendiniz yazdınız, şunu bunu aldım yaptım ettim dediniz. Niye, kim ki elti? Bir adım ben bir adım sen yapmayanlara siz de kılınızı kıpırdatmayın. Kadın iyi mi kötü mü bilmem ama devamlı bir şeyler vermenizden sıkılma hakkı da var. İlk tavrında mesafe koysaydınız böyle ezikleyemezdi sizi.

Çikolata, şeker, paketli gıdayı pat diye kimse vermedi çocuklarıma çünkü müsade etmedim.
Yazımı iyi okuyamamışsınız sonrasında o da aldı bir kaç kez hediye,herhalde o da pişman diye düşündüm ,mevzu paketli gıda değil çünkü aynısından biz de aldık zaten dedi.Ama kalpte ne varsa dışa o vuruyor demek ki insan değişmiyor.

1.Eltimin kızına bir elbise almıştım elbise almak çok saçma dedi günlük kıyafet alınmalı dedi.
etmedi.6 ay önce falan sen bana hiç hediye almadın dedi ben de aldıklarımı ve hediyelerime verdiği tepkileri söyledim .Bir nevi sinir krizi geçirdim.sonra kendini düzeltir gibi oldu o da sonrasında bana ve çocuklarıma bir kaç hediye aldı.Ben de herhalde düzeldi artık diye düşünerek;
5.Son görüşmemizde kızı sürekli gelip bana sarıldığı için mutlu etmek adına bir paket incir verdim .Bunu geri al biz de aldık zaten dedi.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım sizce?
Eltin sınırı çizmiş zaten sen ısrarla aşmaya ,samimi olmaya çalışıyorsun gibi geliyor buradan bakınca.

Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve çok kırıldığımı söyledim. Aşırı derecede negatif ve kırıcı bir insansın . Negatif ve insanın hayat enerjisini düşüren kişilere tahammül edemiyorum diye mesaj attım.Beni yanlış anladın teşekkür ederim anlamında geri al dedim diye cevap yazmış. Bu arada 8 yıllık eltiyiz bunlar en belirgin yaşadığım sorunlar ufak tefek laf sokma hasetlik ve kıskançlıkları saymıyorum bile.Siz olsanız ne yapardınız? düğün ve bayramlarda mecburen bir araya geliyoruz.Nasıl davranmalıyım eltimin a

aynı ruh hastası eltiden bende var maalesef eşim kardeşine çok düşkün bu ruh hastası ile muhatap olmak zorunda kalıyoruz.

aynı ruh hastası eltiden bende var maalesef eşim kardeşine çok düşkün bu ruh hastası ile muhatap olmak zorunda kalıyoruz.
Beni anlayan birisi çok şükür,benim eşim de aynı şekilde düşkün,bayramlarda düğünlerde kayınvalide evinde yüzyüze bakıyoruz belki muhabbetimiz iyi olur diye eşimin hatrı için iyi niyetle yaklaştım hep ama değişmiyor maalesef

Eltin sınırı çizmiş zaten sen ısrarla aşmaya ,samimi olmaya çalışıyorsun gibi geliyor buradan bakınca.
Mesele aslında net sınırını çizmemiş olması son görüşmemizde ısrarla evine davet etti her zaman kötü davranan biri değil o da sonrasında hediyeler aldı bazen çok düşünceli davranıyor ben de bu durumda nasıl davranacağını bilemiyorum

Asil soru siz niye bu kadar taviz verdiniz valla eltim var hic de umrumda degil seviyor musun derseniz onu bile bilmiyorum o derece umrumda degl olsa da olur olmasa da olur bi insan, kafaniza hic takmayin hic de bisey yapmayin bayramda filan da bir araya gelince ortam zaten sekillenir merhaba merhaba dersiniz bitti

X