• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsali

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Merhaba daha önceki konular da sevdiğim insan in ailesi tarafından pek sıcak bakilmadigimi söylemiştim yani herkes çok istiyor ama baba yanasmiyor. Herneyse yaklaşık 9 aydır oluyor ve eltim olacak kişi benden 10 yaş büyük 9 aydir habire bana mesaj atıp nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz ayrildunizmi konuşuyormusun gibi sorup duruyor zaten kimse bilmiyor konustugumuzu gizli tutuyoruz ama o ısrarla sorup cevap almaya çalışıyor wp hangi durumu atsam kıyafetini nerden aldın diyor cevap verince de görüldu yapıyor. Sevdiğim insan bile pek hazetmio ondan fazla bi muhabbetleri yok ama o ısrarla bizim en yakinimizmis gibi davraniyor. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Sizce arama nasıl bir mesafe koymaliyim. Evlendikten sonra pek samimi olacagimizida sanmiyorum

valla elti bende de var ben büyüğüm ama 5 yaş :KK53:ama ilk gelin o. senin elti adayın gibi sürekli yazıo ediyo haftasonu eşya aldık.ben kayınvalidemi aradım aldık anne fln diye.o da ordaymış.2 saat sonra yazdı almışsınız hayırlı olsun foto varsa at.hea var foto :sinirli: ne çekecem aldığım eşyanın fotosunu ayh :super:eğer mesafe koymak istiyosan ki ben de istedim ve koydum mesafeyi.yuvarlak cevaplar ver geç cevap ver geçiştir.bide senin elti büyükmüş anlar diye düşünüyorum.benimki biraz zorlanıyor da :KK72:

Şu an konuşma gibi bi zorunluluğunuz yok elti diye etiket yapmanıza bile gerek yok, ararsa açmayın bişey sorarsa, mesaj atarsa cvp yazmayın olsun. Evlendikten sonra da fazla muhabbete girmezsiniz.

Back