Bende işte gereksiz gurur mu yapıyorum diyorum bazen canım.. Bazen de şimdi ararsam gururumu çiğnemiş olacağım gibi geliyor..10 ayda 2,3 kez normal aslinda aranizda problem de yokmus. Esiniz sacmalamis biraz gorusmek istiyorsa kendi de davet edebilir. Eve daveti illa kadin yapacak diye bir kural mi var?
Bu durumda istiyorsaniz arayin davet edin, sizden bisey eksilmez, adim atmis olursunuz. Onlardan karsilik gelirse gorusursunuz.
Gururla ne ilgisi var ki kavga falan mi oldu aranizda?Bende işte gereksiz gurur mu yapıyorum diyorum bazen canım.. Bazen de şimdi ararsam gururumu çiğnemiş olacağım gibi geliyor..
Aynen öyle. Sıkıfıkı olmasanız da zaten mecbur görüşeceksiniz. 3 günlük dünya, eşinizin gönlünü yapın.TurkuaZveMoR Canım hani eşime de öyle dedim ya onlar aramıyorlar gibisinden o yüzden gurur dedim.. Evet aramalıyım yani arasam ne kaybederim ki sonuçta eşim de mutlu olur hem..
Eunike yok canım kavga olması ama hiç sıcak da değiliz..
N nscckts canım yeni evlilikle ilgisi olduğunu sanmam.. eltimin kafa yapısını çözebilmiş değilim ama çağıracağım bakalım..
Aynen canım yazdım eltime çağıracağım bakalım.. bir bahane bulup gelmezse artık bilmiyorum..Hani eşinize sormuşsunuz ya.. senin böyle sorun cıkardığn gibi kardeşinde eltime cıkartıyormudur diye
cıkarmıyordur bence demiş.. o zaman eşiniz de cıkarmayacak k . bkmasın
ama insanlık sizde kalsn birkere çagırın ilk adımı siz atın baktınız hala aynı kafadan mı gidiyor birdaha cagırmassnz böyle devam edersiniz mesafeli bir şekilde..
eşinizde yine dırdır ederse
k bkma ben bir adım attım 2. adım gelmedi halen aynı benden bu kadar dersiniz ağzını açamaz birdaha
dejavu_one aynen canım doğru..
Whastapptan yazdım Günaydın canım nasılsın tatliş gülücük emoji yaptım bakalım..
Biraz önyargı var sizdeAynen canım yazdım eltime çağıracağım bakalım.. bir bahane bulup gelmezse artık bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?