- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
inşallah :)[/QUOTE]Cokopremses çağırdım canım gayet samimi bir tavırla yaklaştı eltim de bana karşı.. İnşallah güzel bir akşam yemeği olur kuzum..
G gkk1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah :)[/QUOTE]Cokopremses çağırdım canım gayet samimi bir tavırla yaklaştı eltim de bana karşı.. İnşallah güzel bir akşam yemeği olur kuzum..
Cokopremses amin canısı..
DonukPudra canım ben ilişkilerimde çok samimiyim genelde sanırım ondan bana garip geldi. tabiki benim yaptığım da yanlış.. Ne gelirse fazla samimiyetten gelir sonuçta..
KarincaKadin 10 ayda 2 yada 3 kere canım pek yakın gibi gelmedi bana..
Nooption kuzum sen tamamen yanlış anlamışsın.. kocam benim akrabalarımı arayıp çağırmıyor dedim.. ama ben çağırdım canım..
Farkettim canım sorun değil.. öyle birşey yazdığımı düşünsene cidden komik olurdu :)))ha ok. valla yanlış anlamışım ne alaka dedim.:)
Bizde öyle cnm bayramlarda ve arada kayınvalidemde denk gelirsek..Yani çevremde tanıdığım çok kişi(arkadaş ilişkisi kuramamışlarsa) sadece bayramlarda görüşüyorlar.
hadi bakalım hayırlısı o zaman..@nscckts canım o da çalışıyor bende çalışıyorum biz daha önce de konuşurken hep whatsapptan konuştuk durumumuzu bildiğimiz için oradan yazıyoruz..
Olabilir canım belkide hissetmiştir dediğin gibi.. Müsait olduğunuz bir gün dedim yazıştık güzel bir şekilde gelecekler bu hafta canım..
Cokopremses çağırdım canım gayet samimi bir tavırla yaklaştı eltim de bana karşı.. İnşallah güzel bir akşam yemeği olur kuzum..
Aynen canım bakalım..hadi bakalım hayırlısı o zaman..
Davet ettim canım çok mutlu oldu eşim..Ara davet et.
Ne olacak? Gurur yapacak birsey yok..sorun da yokmus arkadas olursunuz ne var yani?
Esin de mutlu olur.