Elti problemi 🙂

Ay lafı nasıl anlıyorsunuz tabi ki de isterim eşimle iki sene zaten güzel zaman geçirdik cinsellikten hemen sonra da olsun diye bir kural yok kim istemez sevdiği insandan çocuğu olmamasını
Sizinle benzer yollardan geçmiş onlarca kadının konusu var forumda. İsterseniz o konuları okuyun. Evlilik hayatınızı yaşamadan çocuk sahibi olmayı dert etmeyin, önceliğinizin çocuk olması çok doğru değil.

Teşekkür ederim haklısınız aslında

Ayyy özgüveninin yüksek olmasını kendini sevmesine mutlu olurum o da bir kadın. Mesele o değil
bence odağınızı değiştirin. velev ki kadın sizi sürekli kötü hissettirmeye calisiyor. takmayın, gecin gidin yani. siz de kendinizle barışık ve özgüvenli olun. beniö yengem göğüslerimi beğenmiyordu mesela döndüm “kocam beğeniyor” dedim bitti gitti. anlattığınız gibi biriyse zaten dert edineceğiniz biri değil ki.

ama dediğim gibi sizin konuyu alış biçiminizden bu durumun karşılıklı olduğunu düsünüyorum. yani muhtemelen o da sizinle ilgili benzer hislere sahip.

hhahaha taktığım şey güzellik şu bu değil ki aslında onu bu hislere iten başka insanlar ama yine ben ona karşı hep iyiydim. Belki o da beni yanlış anlıyordur.

Eşinizin ailesini kendi aileniz gibi benimsemeyin üzülürsünüz. Sonuçta elsiniz. Bunu kendinize sık sık hatırlatın. Eltiyi de duymazdan gelin araya mesafe koyun.bir çocuğunuz olupta onlarla eskisi gibi ilgilenmediğini de kötü gelin siz olacaksiniz

Ben de evliligimde ilk aylar yaşadım çok zor çok gerici bişey kadın doğum hastalığına da gittim ürolojiye de hiçbir sıkıntı yoktu ilk önce kendi beyninde bitirmesi lazım gerçekten insanın şimdi o günleri düşündükçe sadece şaşırıyorum kendimi çok yetersiz ve güçsüz hissederdim belki yanlış bir tabir ama hayvanlar bile beraber oluyor ben bir işi beceremedim diye düşünüyordum oysa o kadar kolay ve basit ki sadece kendinizi tamamen serbest bırakmanız gerekiyor Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun çok üzüldüm hastalığınıza. Sanki sağlığınız eltinizden daha önemli gibi geldi bana

Sizin dış görünüşünüzü çok merak ettim. Çok güzel olmalısınız, birine çirkin diyebildiğinize göre

Tüh kaçmış

Sizin dış görünüşünüzü çok merak ettim. Çok güzel olmalısınız, birine çirkin diyebildiğinize göre

Tüh kaçmış
Bana da insanların dış görünümü ile ilgili detayları satır aralarına iliştiren insanlar kompleksli imiş gibi geliyor. Ne gerek var niye yazdı bunu şimdi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…