Bir de siz evlenir evlenmez iki aileye birden bakan kişi rolüne büründüğünüze, o ise her gün geldiği halde bir şey yapmadığına ve kimse bir şey demediğine göre sizin karakterleriniz farklı. Benim eltim de iş seven bir insandır. Geçen bayramda hiç mutfaktan çıkmadı. Balık kızartmıştı mesela, eşim tokum diye sofraya gelmemişti, ben de o zaten balığı kılçıklı olunca yemiyor boş ver gelmesin demiştim. Kadıncağız tek tek kılçıkları ayıklayıp götürdü eşime. Sonra bir ara özel bir yemek konusu geçmişti, ben de severim demiştim. Malzemeleri evde olan bir şey değil. Ertesi gün hemen eşine malzemeleri aldırmış ve yapıvermiş. Çok sevindim. Bense açıkçası hiç mutfağa girmedim. Öyle iş seven bir insan falan değilim. Arada bulaşığa yardım edeyim falan diyorum zaten görümcelerim sağolsun yok yok yaparız deyip gönderiyorlar beni.
Şimdi o bu durumdan niye rahatsız olsun ki? Bütün bunları yapması için bir yerde bir kural mı var? Yok. İkimiz de misafiriz orada. Ben iş yapmıyorum, bir şey gelmiyor başıma. O yapıyor. Demek ki onun tercihi. Karakterlerimiz farklı. Bunda şikayet edecek bir şey yok.
Siz zaten evlenir evlenmez bütün işleri yapan bir insan rolüne bürünmeseydiniz şimdi bu kadar yorulmazdınız. Şimdi bıktıysanız eşinizle konuşun. Çok yoruluyorum deyin.