Selam kızlar. Ben buraya eskiden üyeyim kullanmıyordum uzunca süre ve şimdi evlenince sıkıntımda buraya yazmak akıl almak geldi aklıma....
Ben yeni evliyim(4 aylık). Eşimin maddi durumu yüzünden yeni evlendiğimiz 1.5 ayından sonra kayınvalidede yaşamaya başladık. Evin her işi benden soruluyor tamam ona bile amenna ama eltim geldiğinde (ki hergün geliyorlar ailecek )misafir gibi davranıyor. Sanki kendisi gelin değil bir ben gelinmişim bu evdeyken iki lokma yiyorum diye sanki kaynım,eltim ve iki çocuklarının hizmetçisiyim... daha bugün hastanelik oldum acilde iğne vuruldum. O arada gelmiş yemek yapmış sonrasında sanki ben hemen düzeldim gibi çocuğunun yemek yediği tabağı bile mutfak masasında bırakmış içerde lak lak ediyor.... ne yapmalıyım? çok sıkıntıdayım
Eltin istediği kadar her gun gelsin o evde misafir. Sen ise orada yasiyorsun. Bunu bastan düşünecek ayni evde oturmayi kabul etmeyecektin. Artik anlayin sunu ev üstünde ev olmaz. Evleneceginiz adamlari da buna gore seçin. Yoksa sonu hep hüsran. Sana gelince dediğim gibi bastan bu hataya dusmeyecektin ama bari simdi gerekeni yap. Konuş kocanla. Evi olmayanin evliliği de olmaz.Selam kızlar. Ben buraya eskiden üyeyim kullanmıyordum uzunca süre ve şimdi evlenince sıkıntımda buraya yazmak akıl almak geldi aklıma....
Ben yeni evliyim(4 aylık). Eşimin maddi durumu yüzünden yeni evlendiğimiz 1.5 ayından sonra kayınvalidede yaşamaya başladık. Evin her işi benden soruluyor tamam ona bile amenna ama eltim geldiğinde (ki hergün geliyorlar ailecek )misafir gibi davranıyor. Sanki kendisi gelin değil bir ben gelinmişim bu evdeyken iki lokma yiyorum diye sanki kaynım,eltim ve iki çocuklarının hizmetçisiyim... daha bugün hastanelik oldum acilde iğne vuruldum. O arada gelmiş yemek yapmış sonrasında sanki ben hemen düzeldim gibi çocuğunun yemek yediği tabağı bile mutfak masasında bırakmış içerde lak lak ediyor.... ne yapmalıyım? çok sıkıntıdayım
Orası sizin eviniz. O misafir. Ondan iş beklemeyin. Misafir insan canı istiyorsa yapar istemiyorsa yapmaz. Evi kv nin evi olarak görüyorsanız nasıl yaşıyorsunuz? Kendi eviniz olarak görüyorsanız neden başkasından iş bekliyorsunuz?Selam kızlar. Ben buraya eskiden üyeyim kullanmıyordum uzunca süre ve şimdi evlenince sıkıntımda buraya yazmak akıl almak geldi aklıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?