Elti denen canavar.

Benim eltide ayarsız :)) mesela hasta olur. Kuzum nasılsın derim cevap yazmaz. Ama telefon elinde girip çıkıyor belli :))
Kayınvalidem bi kere yazzık çok hasta kız dedi. ( grip hastalığıda bu arada)Terbiyesize geçmiş olsun diyorum cevap yazamıyor bile. Pislik . Telefon elinde girip çıkıyor internete belli :)) dedim hatta ekledim. Yağmurlu havada su yok ona artık dedim. Ertesi gün cnm görmemişim kusura bakma iyiyim sen nasılsın yazmış:)) hemen yazıyorum bende ayyy tühh cnm diye :)))

Bende alıştım artık. Umursamıyorum. O yokmuş gibi :))) kendim gülüyorum geyik yapıyorum. Herkes etrafımda dönüyor annesi babası Yanımda o kadar pasif kalıyor ki sıkıntıdan deliriyor bende çoştukca çoşuyorum :))))

Sana tek tavsiyem kuzu net ol zamani geldiginde kendi fikrinde kararli ol. Ve en onemlisi mic mic olma. Her zaman belli bi mesafeyi koru. Ben yavas yavas onu yapmaya basladim anca kendimi boyle korumaya baslayabildm olumsuzluklardan
Bende katılıyorum buna biz altlı üstlü oturuyoruz kayınvalidemle şimdiye kadar hiç bi sorunumuz yoktu asla evime çıkıp rahatsız etmezler ama bizi yemeğe falan çağırırlar çay kahve içmeye ineriz vs hep beraberdik samimiydik neyse ablam geldi şehir dışından 3-5 gün bende kaldı bende kalmadığı günlerde annemlerdeydi bende gittim hep 1 hafta hiç görüşemedik bi tavırlar bi tavırlar komşular dediki ablam gidince ay yüzünü göremedik 1 haftadır dedi bende aynen ablamlar vardı dedim kv hemen dediki 1 haftadır ablasıylaydı 1 haftada bizle olcak demesin mi gülerek bende sırayla mı bu işler dedim sert bi şekilde. Ablamı 3 ayda bi görüyorum tabiki onunla olucam sizinle hep bi aradayım zaten ama ben naptım ablam gitti bende mesafemi koydum yemeğe çağırsalar bile gidip yiyorum bulaşığa elimi sürmeden evime geliyorum anlasın biraz.

Ya simdi kv ler eskisi gibi hersey saniyolar. Gelinler her dedigimi yapmak zorunda yardim da edecek hizmet de edecek. Oylr bi dunya yok artik. Gecen kaynanama yardima gttim bana demesin mi bi haber cikmis gordun mi sacmal sapan bisey neymis anne dedim. Gelinler kv ye yardim etmek zorunda degilmis bak bakk sen dedi. Bende evet kimse kimseye bakmak evini temizlemek yardim etmek zorubda tabiki degil. Iconden gelmeyerek yapilan isten zaten hayir gelmez. Ayrica sen haberi eksik okumussun kaynana veya koca sana zorla is yaptiriyosa mahkemeye gidip 50 50 100 bin tl alarak yaptirdiklari isleri yapma hakkina sahibiz dedim. Parayi duyunca sustu kaynanam

Nasi yapiosun sadece onemsemeyerwk mi bana da ogreeet

Bi ara ben kovarim diye dusnmustum kocamin gozunde net olmak icin soyledim onu aslinda. Hic niyetim yokd a delirirsem yaparim sanirim

Delirme. Tam tersi. Baskalarin kücüklügüne karsi büyük olmayi ögren. Kadin belli ki eziklik veya kiskanclik icin de. Ciddiye alarak güc verirsin. Heleki esini bu kadin yüzünden zora sokmak. Kardesi tabi ki gelip bebegi de görecek. Karisi yüzünden esinle arani acma

Dogru soyluyosun. Hep diyorum abin basim gozum ustune benim sorunum onunla degil. Her zaman kapim sonuna kadar acik diye.

Valla kizlar çokkk coookk çoook tesekkur ederim.. fikirleriniz tavsiyeleriniz icin..
Biraz da olsa rahatladim. En dogrusu son zamanlarda yaptigim sey olan umursamamak sanirim. Belki bazi seyleri sineeye cekmem gerekebilir ama yien de cook sagolun ya.. ❤

Iyiki varsinizzz

ne demişler kuma kumayı isterde, elti eltiyi istemezmiş, :):) elti bu kendini locanı üzmene değmez. gelsin evinede gelsin tavrını belli et o gelmek istemesin bir daha :) hayırlı doğumlarınız olsun..

ne demişler kuma kumayı isterde, elti eltiyi istemezmiş, :):) elti bu kendini locanı üzmene değmez. gelsin evinede gelsin tavrını belli et o gelmek istemesin bir daha :) hayırlı doğumlarınız olsun..
Dogru valla derler de inanmazdim. Insanin basina gelmeden anlamazmiss :) cok tesekkur ederim ❤

Nasi yapiosun sadece onemsemeyerwk mi bana da ogreeet
Ya ben çok insan canlısıyım ve aşırı sabırlıyım ( öğretmenim) sabrımın kaynağı mesleğim:))

Ben çook insancıl davrandım. Çok umursadım. Yazık gariban dedim. Yazık yaşı küçük cahil dedim. Ben koruyum dedim kız manyak:)) şöyle yaptım hatta yapıyorum. İnsanların yanında bariz bir şey yapmıyorum ama ikili muhabbete girmiyorum. Konuşurken dinliyorum kısa cevaplar veriyorum ben konuyu uzatmıyorum ya da o soğukluğumu hissettiriyorum ama asla laf sokmadan, ezmeden küfür gibi algılancak ama küfür olmayan sözler bile söylemeden. Ciddi manada o sanki orada yokmuş gibi. Zaten kurduğu cümlede aptal aptal olduğu için herkes ne konuştu bu salak şimdi der gibi bakıyor :))

Kayınvalidem yazık çok cahil vs dedi. Tek cümle kurdum sana, x babama, eşimin kardeşi x kardeşime şahsınınzdan dolayı saygım büyük ve sizleri seviyorum ama o kız iyilikten anlamayan, cahilliğinin altına sığınan, insanların canını bilerek yakmak için uğraşan bir rezil :)) o yüzden ona şahsından dolayı saygı duymuyor ve sevmiyorum. Sizin gelininiz, kardeşimin eşi olduğu için aynı ortamda bulunmaya katlanıyorum bir tık fazlasını lütfen beklemeyin :))
Eşimin ailesine bu açıklamayı yaptım ve o yokmuş gibi takılıyorum :)))

Benzer olaylari bende yasadim eltimle. Eskiden ayni sokakta oturuyoduk. Beni en son cileden cikardi yaptigi roller, dedikodulari ve ikiyuzlulugu. Bende tamamen kestirip attim uzaga tasindim. Yasam alanima giremez ben istemedikten sonra. Bence sizde hic takmayin. Bi insanin kalbi kotuyse bitmistir o is. Kotulugunu baskalarina bulastirsin degmez. Yipratmayin kendinizi boyleleri icin

Hahaha süpersin valla bende anlamıyorum sanki bizi hizmet ettirmek, evlerini temizlettirmek için almışlar valla biz kendi evimizi zor temizliyoz hadi hasta olur yaşlı olur anlarım ama gayette genç ve benden sağlıklı :)

Güzel.. bende en son sozde beni tehdit etmeye evime geldiginde bebegim etkilenmesin diye he oyle mi yapmisim sende bunlara inandinmi gibisinden hafif dalga gecer gibi konustum umursamadim o anda gerilmemek icin. Snra esime soyledim ve artik bu eve adimini atmayacak demistim. Sonucta evet ayni ailede yasamak zorundayiz fakat benim evime benim yasam alanima girip orayi kirletmesini istemedigim icin evime almak istemiyorum. Kaynanama da ayni cumleyi kurdum. Bundan oncesinde bi saygisizlik yapmadim onun yaptiklari artik siniri asti ve lutfen beni daha fazla onunla muhattap etmeyon dedim. O gunden sonra ciddi bi problem olarak karsima cikmadi cokartmadilar. Umarim bundan sonrasinda da ayni sey olur.

Dogru soyluyosun. Hep diyorum abin basim gozum ustune benim sorunum onunla degil. Her zaman kapim sonuna kadar acik diye.

Aynen. Abiside gelince esine muhakkak "sende gel ayip olur yoksa" der. Gelsinler birakin. Olay cikarmaniz size ve esinize zarar verir sadece. Eltiye hic birsey olmaz. Ondan sonra siz gitnezsiniz ve davet de etmezsiniz olur biter. Bebeginiz hayirli evlat olsun insallah.

Kuzum gelmemesi olmaz sonra ayyy kıskandı da beni evine sokmuyorlar bile der bunlar:)) o yüzden sakin kalacaksın. Sana tavsiyem bazıları bunu yanlış olarak görebilir ama bir olay yaşadığında soğumadan hemen eşinle paylaş. Ne olduğunu görsün. Kayınvalidenlede şeffaf ol. Böyle böyle bakın diyebil. Ama kızlada laf dalaşı vs sakın girme. O konuşsun konuşsun. Çek eşini kenara bakk görüyor musun olanları de sus :))

Artık çözdüm sanırım. Şimdi o adım atarsa bende o kendini çekerse bende çekiyorum. Görüşme buluşma vakit geçirme talebi asla bendem gelmiyor. Onlar isterse uygunsak görüşüorum değilsek. Hayır gelemeyiz teşekkürler diyip kapatıyoruz :)) ben hatayı şurada yapmış asla görüşmem evime giremezler. Eşimde ailesi kardeşiyle kötü olmuştu bi çirkef yüzünden. Buna izin verme eşin ve onun ailesi senin ailen. Eminim sanada çok kıymet veriyorlar sakin kal kuzucuğum sağlıkla gelsin bebeğin:) banada dua et bende bebiş çalışmasındayım:))

Anladim. Fikirleriniz icin tesekkur 3derim :) sanirim da haklisiniz..
Bebis icin de cok tesekkur ederim

Ne guzel yazmissin sanirim ayni seyleri yasamisiz.. sorunlari cozme bicimin guzel htta hemen hemen benimle ayni sanirim. Sadece ben henuz sonuca ulasamamisim bebisim icin tesekkur ederim..
RABBIMM tum isteyenlere saglikla once rahmine sonra da kucagina vermeyi nasip etsin insallah.. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…