Ya bende onu soruyorum kendime bazen ama arkamdan o kadar atip tutuyor ki bu sefer beni kucuk dusuruyor herkesin icinde kendince. En sonunda bende diyorum ki bu ev benim yasam alanim istemedigim negatif insanlari sokmayacagim. Rahatsiz oldugum seyleri esimin anlamamasi hele ki hamileyken beni delirtiyor.siz niye bu kızı bu kadar ciddiye aldınız ki? yok yüzünü çevirmiş yok selam vermemiş. vermesin, şart mı? yok sayın, görmezden gelin. aynı evde yaşamıyosunuz sonuçta napıyosa yapsın.
:) manyaklar gercekten iyiki eltiniz yok. Elti eltiyi cekemez derler ben his kiskanmadim onu ama cozemedim benimle derdi ne. Galiba ben hep hersey iyi olsuncuyken millet kendini dusunuyor. Ben cozmeye calistikca daha derine battim kendimi bunalttim sanirim. Gidin opun kocanizi iyiki tek cocuksun diye derimEltıler :) bazen keske bnmde eltim olsa dıyorum ama bunları okuyunca 'olmaması daha ıyı diorum ( esım evin tek erkeği ) az öncede arkadasım aradı eltısı telefonunu balkondan atmış :)) gelin görümce anlasamaz anlarımda eltıler nıye anlasmıyolar anlamıyorum
Elti yüzüne bakmamışmış şöyle yapmışmış böyle yapmışmış amma büyütüyorsunuz ya. Kim napiyorsa yapsın Allah aşkına. Elti mi kaldı kafaya takılacak.
Haklisiniz valla ailemin yaninda bu davranislarda bulununca ailem o kiz kapali usturuplu giyiniyor iyi temiz kiz gozuyle baktilar. Bunlari yapiosa elif huzursuzluk cokarmistir dusubcelerine girdiler. Baba tarafim biraz tutuktur bu konuda. Tek annem gercegin farkina vardi. Sanirim kendimi savunamadigim icin yalniz kaldim o yuzden bu kadar kafaya taktim bende.Ne kadar onemsemişsiniz eltinizi.
Bırakın ne yaparsa yapsın.
Çetele tutmuşsunuz resmen Yok o gün öpmedi, bugün sarılmadı diye.
Bence kimseyi bu kadar önemsemeyin.
Ne gerek var? Ne yapabilir ki size? Kim ki?
:) manyaklar gercekten iyiki eltiniz yok. Elti eltiyi cekemez derler ben his kiskanmadim onu ama cozemedim benimle derdi ne. Galiba ben hep hersey iyi olsuncuyken millet kendini dusunuyor. Ben cozmeye calistikca daha derine battim kendimi bunalttim sanirim. Gidin opun kocanizi iyiki tek cocuksun diye derim
Sana tek tavsiyem kuzu net ol zamani geldiginde kendi fikrinde kararli ol. Ve en onemlisi mic mic olma. Her zaman belli bi mesafeyi koru. Ben yavas yavas onu yapmaya basladim anca kendimi boyle korumaya baslayabildm olumsuzluklardanBenimde 2 eltim olucak ilerde ve gözüm korkuyo bunları okurken herkes neden bu kadar takıyosun demiş ama ben olsam bende takardım valla haklısınız.Zeytintanem kız gel konu tam bizlik
Sanirim sinirden soyluyorum bunlari. Sonra bazen diyorum elif napiosun niye sen gidiceksin ortami ona birakcaksin. Kafamda kurmaya mi basladim ne anlamadim :) kiziyorum iste elimden bisey gelmeyince.Elfida eltin geldiğinde sakın evden çıkma..hiç olgun bir hareket değil.eltin dengeli bir insan olmayabilir ama sen dengeni koru.olaylari büyütme derim.
Oyy beterin beteri mi var dersin yani ?Tek çocukta ne :))) 4 tane gorumce var KV ile 5 sen hesapla ne durumda oldugumu :))) bizi tanımaynlar ayy ne şanslısın tek gelınsin kıymetlısındır diolar küllliyen yalan oyle bişi yok :)
Bak bu iyi fikir. Insanlar dustugu skntidda bazen en ufak seylri bile dusunup akil edemiyo. Bu guzel bi kacis olabilir. Tesekkur ederimSaçmalama ya yeni doğum yapmışsın eltin geldi diye evini sakın terketme çok oturmazlar kanımca mecburiyetten gelicek onlarda hiç yüzüne bakma bebeğimle ilgilenmem gerek de odana çekil çok kalırlarsa esinide yardıma cagir tek oturup ikramsiz boş boş duracak değiller kalkar giderler hasta ziyaretinin kısası makbul dersin eşine onların duyacağı bir tonda
Bazen ne kadar olgun biri diye senden bahsetseler de kendini sikintida hissettiginde en ufak kacis deligini bile goremeyebiliyo insan..Saçmalama ya yeni doğum yapmışsın eltin geldi diye evini sakın terketme çok oturmazlar kanımca mecburiyetten gelicek onlarda hiç yüzüne bakma bebeğimle ilgilenmem gerek de odana çekil çok kalırlarsa esinide yardıma cagir tek oturup ikramsiz boş boş duracak değiller kalkar giderler hasta ziyaretinin kısası makbul dersin eşine onların duyacağı bir tonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?