Saç Rengi ve Saç Boyama Elseve mor şampuan saçımı mahvetti

semra mercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
35
7
32
Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?

Kullanmazsan geçer normal spuan kullan

gecer 2-3 yikamada

Bir kaç yıkamada şampuanın etkisi geçiyor normal şampuanla yıkayın.

Benim sık sık yaşadığım bişey bu kasten tabi, ombre saçlarım bazen çok bekletip grileştiriyorum zaten iki üç yıkamada akıyo o yine küllü sarıya dönüyo

Benim tavsiyem igora 022 no turunculuk gideren boya ile cila yapsonra mor şampuan ile yıkacila nasıl hazırlanır dersen YouTube da Bi sürü video var madem dipler turuncu diplerde başla

Şampuan 4 dk bekletilmez ki zaten. Bende kepek yapar o kadar bekletsem

Kullanmıştım ama olumlu olumsuz herhangi bir etkisini görmedim kendimde.

hayir mor sampuan ise yaramaz acici ile acilmis yerlerde ise yarar turuncu kaldysa yine ise yaramio duzgun sekilde dipleri dmi diplerini acip boyamasini yapip oyle lullanabilirsin ama zaten guzel actinmi iyi acici ile tabki bu.iyi actinmi gerek kalmick mor sampuana bn kendimden biliorm bunlari saclarim siyah ama duzgun acici ile kaliteli acici ile acip sonra 10 volum oksidan ile cila islemi yapman yeterli olucktr dipleri icin uclarina dokunma hic

o değil de ben daha dün google da elseve mor şampuanı aratmıştım, bugün bana kk dan bildirim geliyor bu konu açılınca. ilgimi çekeceği düşünüldüğü için sanırım. kadınlar kulübü, bizim google daki aramalarımıza falan da mı hakim yoksa? google da her girdiğimiz yeri her şeyi görüyor mu bunu merak ettim

Sadece tevafuk bizlere de geldi bildirim öyle bir arama hayatımda yapmadım

Ben yillardir kullanirim mor sampuannsize soyle anlatayim bahsettiginiz sey bu ay bendr de oldu sebebi şu mor.sampuan oryalle platine kadar acilmis yerleri gri yapar eger sariya boyanirken bazi yerler tam.platin acilmadiysa turuncumsu kalir etki etmez gri yerler ise 1 2 yikamada akiyor kalici degil onun etkisi mesela bu ay benimde diplerim tam platin acilmamis.mor sampuan etkisiz kaldi

O şampuanlar hiç birşeye yaramıyor bak resim ekledim sadece haftada bir kere yıka... biz arkadaşlarla hep bunu kullanıyoruz maks.5 dk beklet fakat eldiven giy ya da buzdolabı poşeti tak eline ellerinde oje yoksa parmaklarında öyle oluyor.mor yani...resim ekledim.

Sadece tevafuk bizlere de geldi bildirim öyle bir arama hayatımda yapmadım
Banada bildirim geldi ve oyle bir arama yapmadim ☺

o zaman tesadüftür bi an tırstım daha dün arattım çünkü evde saçımı boyadım ama rengini beğenmedim onu kullanıcam ben de, açık küllü gibi yapsa güzel olur griye yakın, benimki turuncu da diyemem de koyu sarı gibi oldu sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…