- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
-
- Konu Sahibi semra mercan
Çok bakirsa olmaz zaten bu hafif kalan bakirliva kızıllıği giderme için seninkine tekrear bı işlem gerekebilirTurunculuga sampuan fayda etmedi bende
Haftada bir zeytinyagi varsa e vitamini karıştırıp bakım yapın2 kutu bitirdim ben de sorun olmadı ama saçın canlılığını alıyor sanırım :/
Bende 2 gün oldu arattim google da bi baktım banada gelmiş bildirim bende şaşırdımo zaman tesadüftür bi an tırstımdaha dün arattım çünkü evde saçımı boyadım ama rengini beğenmedim onu kullanıcam ben de, açık küllü gibi yapsa güzel olur griye yakın, benimki turuncu da diyemem de koyu sarı gibi oldu sevemedim
Bana hala ilginc geliyor ya neyse.... :)))Bende 2 gün oldu arattim google da bi baktım banada gelmiş bildirim bende şaşırdım
Bende aynı şeyleri yaşadım ve mor şampuan kullandım turunculuktan kurtulayım derken yeşerdi bu sefer mor şampuan hatadır beyaz sabun candırKızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?
Bence bu sefer saç uçları yanar çünkü işlem görmüş bir saç. Saçları yanan biri olarak söylüyorumBenim tavsiyem igora 022 no turunculuk gideren boya ile cila yapsonra mor şampuan ile yıkacila nasıl hazırlanır dersen YouTube da Bi sürü video var madem dipler turuncu diplerde başla
Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?
Yanmaz cilada saçBence bu sefer saç uçları yanar çünkü işlem görmüş bir saç. Saçları yanan biri olarak söylüyorum
Cila atmış olucak oryal değdirmeyecek bence sorun olmazBence bu sefer saç uçları yanar çünkü işlem görmüş bir saç. Saçları yanan biri olarak söylüyorum
Ben sana farmasiyi oneririm orda boyali saclar icin sampuanlar var yada normal benkulanıyorum cok memnunum üye olup uygun fiyatada alabilirsiniz