Saç Rengi ve Saç Boyama Elseve mor şampuan saçımı mahvetti

o zaman tesadüftür bi an tırstım :KK70: daha dün arattım çünkü evde saçımı boyadım ama rengini beğenmedim onu kullanıcam ben de, açık küllü gibi yapsa güzel olur griye yakın, benimki turuncu da diyemem de koyu sarı gibi oldu sevemedim
Bende 2 gün oldu arattim google da bi baktım banada gelmiş bildirim bende şaşırdım:KK70:

Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?
Bende aynı şeyleri yaşadım ve mor şampuan kullandım turunculuktan kurtulayım derken yeşerdi bu sefer mor şampuan hatadır beyaz sabun candır 👌🏼

Benim tavsiyem igora 022 no turunculuk gideren boya ile cila yapsonra mor şampuan ile yıkacila nasıl hazırlanır dersen YouTube da Bi sürü video var madem dipler turuncu diplerde başla
Bence bu sefer saç uçları yanar çünkü işlem görmüş bir saç. Saçları yanan biri olarak söylüyorum 😔

Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?

Mor şampuan i kullanmayın sık sık yıkayın geçiyor
Benim de geçen hafta geldi başıma aynısı
Sadece altlarda kaldı

Ben sana farmasiyi oneririm orda boyali saclar icin sampuanlar var yada normal benkulanıyorum cok memnunum üye olup uygun fiyatada alabilirsiniz

X