Saç Rengi ve Saç Boyama Elseve mor şampuan saçımı mahvetti

Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?
Mor şampuani türlü türlü kullandim hepsi mahvediyor

Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?
Ben cok uzun zamandir kullaniyorum bi kere de 4 dk bekletmeseydin keske yakar cunku.Haftada bi kere yap 1 dk beklet yeter onuda elinle yikayarak yapman yeterli griliklerde bi iki yikamaya duzelir zaten.ayrica gri sampuanla yikadiktan sonra kurutma makinesinin en sicaginda kurutman turunculasmasi biraz daha engelliyor.

Bir benim herhalde mor şampuandan memnun kalan. Yarım yamalak açmış boyamış arkadaşım kumral teller vardı aralarında onlara bir faydası olmadı tabi. Ama buz platin gibi bir renge boyadığım düzgün açılmadığı için yumurta sarısına dönen saçlarımı küllü sarıya çevirdi. Her yıkamada kullanıyorum. (Haftada iki kez kullanıyorum) Bana 4 dkda asla fayda etmedi. En az 20-30 dk o mor şampuanla oturdum ben. Saçlarımı yumuşacık yaptı renginden de memnundum. Şimdi sarıları geçici boyayla mora boyadım, daha da grimsi olsun akınca diye. Moru da çok severek kullanıyorum.

Geçen yıl mayıs ayında boyadım. Bir süre her yıkamada, haftada iki, yarımşar saat sonra ayda bir kez 10 dk tutarak rengi sabitlemiştim.

Gecer ama bir dahakine daha iyi bir markanın mor sampuanini edinin. Bir de gidebilirseniz cila çektirin saçtaki o turunculuk başka türlü geçmiyor malesef 🤷‍♀️

4 dk'da yakar 1 dk bekletmen yeter diyen arkadaşlar, acaba farklı bir marka mor şampuandan mı bahsediyoruz? Elseve ve Urban Care mor şampuan kullandım ben. 20 dk'dan önce herhangi bir etkisini gözlemlemedim ikisinin de. Yanma kırık vs hiçbiri olmadı. Diplerim uzadıkça sadece uçlardaki sarılara sürmeye başladım ombre gibi kullanarak.

Kızlar Merhaba,
Yıkadıkça düzelir bendede öyle bir etki bıraktı

Normal şampuan kullanın bence kimyasal daha çok olabilir mor şampuan da

Sampuani tam yayarak kullanmalisiniz bende sürekli kullanıyorum ilk yıkama yapın sonra mor şampuan tekrar birdaha yıkama yapın o zaman fazlası akıyor zaten şimdi tekrar yikarsaniz akar fazlalıklar

Kızlar Merhaba,
Bende kullandm hic gri olmadi hatta gri olmasinida istemistim yani😂😂
Sampuani kullanmayi birak duzelir bence

Kızlar Merhaba,
Üst kısımları tutunduysa yapan kuofor gidip oraya geçiş yapmasını rica et. Ben de de oldu. Eve gidince farkettim. Hemen aradim. Dedi gel yapalım. En doğrusu o. Mor şampuanla 1 şampuan da azalır 2 de iyice gider merak etme

Kızlar Merhaba,
Kullanma artık düzelir

4 dk'da yakar 1 dk bekletmen yeter diyen arkadaşlar, acaba farklı bir marka mor şampuandan mı bahsediyoruz? Elseve ve Urban Care mor şampuan kullandım ben. 20 dk'dan önce herhangi bir etkisini gözlemlemedim ikisinin de. Yanma kırık vs hiçbiri olmadı. Diplerim uzadıkça sadece uçlardaki sarılara sürmeye başladım ombre gibi kullanarak.

Dediğiniz gibi 1-2 dakika ile olacak is degil. Ben de uzun süre bekletiyorum ancak gerçekten mor şampuan çok kurutuyor saçları ve marka fark etmiyor bu konuda. Onun için şampuanın içine saç kremi de ekliyorum o zaman sorun olmuyor.

Kızlar Merhaba,
Ben de kullanıyorum, ben cok memnunum, benım sacların ınce tellı, 3 4 dk bekletiyorum ama 3 dk boyunca da sacımı cok ovalıyorum, köpürtüyorum, eşit yaparsanız aynı sorunu yasamazsınız bence bide iyi durulamak gerekıyor

Kızlar Merhaba,
Ben yaşadım canım şubat ayında oldu.Günde iki kere duş aldım rengi düzeldi ama kalıp sabunla yıka sabun akıtıyor şampuanla düzelmiyor

Yani bende aşırı beyaz var bende boyatırım ama o dediğiniz şampuanı hiç duymadım ve kullanmadım ne işe yaradığıyla ilgili en odak bi fikrim yok maalesef

X