• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

Ben de pazartesinden beri başladım ve yediklerime dikkat ederek hatta çok az yedim de denebilir 4 kilo verdim. vermem gereken 11 kilo daha var.Şimdilik bana uygun bir diyet bakınıyorum ama elma sirkesi ve ılık suyun çok faydasını gördüm :)

Ben de pazartesinden beri başladım ve yediklerime dikkat ederek hatta çok az yedim de denebilir 4 kilo verdim. vermem gereken 11 kilo daha var.Şimdilik bana uygun bir diyet bakınıyorum ama elma sirkesi ve ılık suyun çok faydasını gördüm :)

bu pazartesiden berimi yani 4günde 4kilo süper hangi marka kullanıyrsunuz vede nasıl sabah akşammı paylaşırmısınız

bu pazartesiden berimi yani 4günde 4kilo süper hangi marka kullanıyrsunuz vede nasıl sabah akşammı paylaşırmısınız
Elma sirkesinin markası fersan. ben sabah akşam içiyordum normalde bir su bardagına 1 yemek kaşıgı koyuyordum bir iki gündür küçük bardaklar var ya shot bardakları varya türk kahvesi getirilirken yanında su koyulan ona 2 tatlı kaşıgı elma sirkesi ve ılık su ile içtim. tabi bunla birlikte yediklerim sadece sunlardı gün boyu
2-3 küçük domates
3-4 Minik salatalık
1 kase yogurdun içine 1 tatlı kaşıgı çörekotu
bolca yeşillik ( arada kaçamakta yaptım 1 kabak dolması falan :)) ile ve tabi günde 3 barda yeşil çay içtim.

Elma sirkesinin markası fersan. ben sabah akşam içiyordum normalde bir su bardagına 1 yemek kaşıgı koyuyordum bir iki gündür küçük bardaklar var ya shot bardakları varya türk kahvesi getirilirken yanında su koyulan ona 2 tatlı kaşıgı elma sirkesi ve ılık su ile içtim. tabi bunla birlikte yediklerim sadece sunlardı gün boyu
2-3 küçük domates
3-4 Minik salatalık
1 kase yogurdun içine 1 tatlı kaşıgı çörekotu
bolca yeşillik ( arada kaçamakta yaptım 1 kabak dolması falan :)) ile ve tabi günde 3 barda yeşil çay içtim.

siz yemeğide çok az yemişsiniz tebrikler ondan bu kadar çok verdiniz demekki .bal koymuyorsunuz galiba

Son düzenleme:
3 gündür kullanıyorum bu kürü
bakalım faydası olucakmı...
6-7 kilo fazlam var.
tadı fena değil.kemal kükrer almış eşim.hafif ekşimsi ama kokusunu sevmiyorum.burnumu kapatıp içiyorum mecburen...
ayrıca twist yapıyorum ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum... özellikle ekmekten uzak durmaya çalışıyorum.
abur cubur görünce dayanamıyorum ama...
bu arada yatarken ve sabah kalkınca aç karınla içiyorum.
boyum 1.78 kilom 77 ben ya 70 yada 69 olsam yeter diyorum. boyuma göre iyi oluyor o zaman.
sadece bel çevresi ve hafif göbek var. ama benim derdim artık terazide o 77 yi görmemek...
ekmekten ve aburcuburdan vazgeçtimmi tamamdır zaten.
ayrıca geceleri çok acıkırdım. bu süper iştah kesiyor :)
sabah 9 da kahvaltı etmiştim. saat 15.30 olmuştu ve ben halen acıkmamıştım siz düşünün...ben çok sık acıkan biri oldugum için bu bana baya uzun geldi :)
dediğim gibi,bu karışıma başlayalı 3 gün oldu.
ve sabah kalkar kalkmaz tartıda 77.3 görürken
bu sabah 76.7 gördüm.
ayyy bir sevindim bir sevindim :D
birde akşam saat 7 den sonra bişey yemesem süper olucakda,biz akşam yemeğini zaten 7-8 gibi yiyoruz.
bakalım kilo kaybetme durumu devam edicekmi...
ama sporla da destekliyorum.
twister almıştım netten,
mekik çekiyorum ve hareketli şekilde oynuyorum evde
göbeğim sertleşmeye başladı bile içten içten.
önce yumuş yumuş geliyordu elime.
veeeee bel çevrem 2 cm inceldi ama 5 gündür twist yapıyorum hakkını vererek...
evet kızlar faydası oluyor.
içmeye devam :)

ayy sizden görünce çok heveslendim benimde boyum 164 kilom 57 :( 7 kilo vermek istiyorumm ama nasıl içicem onu ben baya kokusundan midem bulanıyor direkt istifra ediyorum siz düşünün . burnumu kapatı mı içsem ne yapsam ?

ayy sizden görünce çok heveslendim benimde boyum 164 kilom 57 :( 7 kilo vermek istiyorumm ama nasıl içicem onu ben baya kokusundan midem bulanıyor direkt istifra ediyorum siz düşünün . burnumu kapatı mı içsem ne yapsam ?

ben şahsen burnumu kapatmadan içemiyorum...
gözlerimi kapatıp içimden 'ohh sıcacık orolet de ne güzelmiş' diyerek içiyorum :)
yoksa olmuyor. bal da katıyorum.bir de öyle dene istersen burnunu kapatıp...

Bende ara sıra akşamları içiyordum..Bu gün sabah ve akşam içmeye başladım..Yediklerime de dikkat ediyorum..Sporum da çok düzensiz o da düzenli olsa çok iyi olacak..Hastalanmayı bekliyorum ,bakalım ondan sonra kilom ne olacak?

yuppiiiiiii sabah aç karınla 75.9 çıktıııııımmm :52:
olley bee ne motivasyon oldu bana...
sabah 1 kase yoğurt ve biraz domates salatalık yedim.
şu an da twist yapıyorum...
gitsin kilolar gitsinn...

ben kemal kükrer kullanıyorum canım...

Back