- Konu Sahibi puccakanka
aynen benimde bal bimden
inşallah işe yarar
inşallah işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen benimde bal bimden
inşallah işe yarar
Ben de pazartesinden beri başladım ve yediklerime dikkat ederek hatta çok az yedim de denebilir 4 kilo verdim. vermem gereken 11 kilo daha var.Şimdilik bana uygun bir diyet bakınıyorum ama elma sirkesi ve ılık suyun çok faydasını gördüm :)
Elma sirkesinin markası fersan. ben sabah akşam içiyordum normalde bir su bardagına 1 yemek kaşıgı koyuyordum bir iki gündür küçük bardaklar var ya shot bardakları varya türk kahvesi getirilirken yanında su koyulan ona 2 tatlı kaşıgı elma sirkesi ve ılık su ile içtim. tabi bunla birlikte yediklerim sadece sunlardı gün boyubu pazartesiden berimi yani 4günde 4kilo süper hangi marka kullanıyrsunuz vede nasıl sabah akşammı paylaşırmısınız
Elma sirkesinin markası fersan. ben sabah akşam içiyordum normalde bir su bardagına 1 yemek kaşıgı koyuyordum bir iki gündür küçük bardaklar var ya shot bardakları varya türk kahvesi getirilirken yanında su koyulan ona 2 tatlı kaşıgı elma sirkesi ve ılık su ile içtim. tabi bunla birlikte yediklerim sadece sunlardı gün boyu
2-3 küçük domates
3-4 Minik salatalık
1 kase yogurdun içine 1 tatlı kaşıgı çörekotu
bolca yeşillik ( arada kaçamakta yaptım 1 kabak dolması falan :)) ile ve tabi günde 3 barda yeşil çay içtim.
siz yemeğide çok az yemişsiniz tebrikler ondan bu kadar çok verdiniz demekki .bal koymuyorsunuz galiba
ayy sizden görünce çok heveslendim benimde boyum 164 kilom 57 7 kilo vermek istiyorumm ama nasıl içicem onu ben baya kokusundan midem bulanıyor direkt istifra ediyorum siz düşünün . burnumu kapatı mı içsem ne yapsam ?
yuppiiiiiii sabah aç karınla 75.9 çıktıııııımmm
olley bee ne motivasyon oldu bana...
sabah 1 kase yoğurt ve biraz domates salatalık yedim.
şu an da twist yapıyorum...
gitsin kilolar gitsinn...
ben kemal kükrer kullanıyorum canım...