- 19 Ekim 2010
- 94
- 21
- 98
- Konu Sahibi puccakanka
ha birde başlamadan önce 105 cm olan göbek ölçüm şuan 95.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 nisan'da basladım elma sirkesi bal karışımına. sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içiyorum. şekeri kestim, akşam 6'dan sonra yemek yememeye dikkat ediyorum ama gündüz herşeyi yiyorum. ek olarak işe yürüyerek gidip geliyorum ki bu yarım saat gidiş yarım saat dönüş oluyor yani günde 1 saat yürüyorum. 82 kiloyla başladım şuan 75 kiloyum.. tavsiye ederim...
1 ayda 7 kiloo bu mükemmeeeel canııımmmçok güzel devam edersin umarım böyleee
ha birde başlamadan önce 105 cm olan göbek ölçüm şuan 95.
kızlar 10 gün oldu başlayalı 4 kg gitmiş şaşkınım afedersiniz günde 3 kere tuvalete gidiyorum ondanmı hızlı yoksa emziriyorum ondanmı bilemedim çokta yiyorum süper yaa böle giderse müthiş olur hiç yoktan aldığım hızlı kilolar hızlıca gitse yemeğede dikkat edicem ama içim sömürülüo sanki bebişlerim emdiğinden
Ne güzel vermişsiniz bende kullanmıştım 1ay kadar düzenli 1kilo kadar ancak vermiştim sizin yorumunuzu görünce tekrar başlamaya karar verdim hangi marka sirke kullanıyorsunuz vede günde kaç defa içiyorsunuz
bence mükemmel :) tebrik ederim bende yarından itibaren başlıyorum , peki ne kadar sürede bu kadar kilo verdiniz?
Benim sadece göbeğim war 1.68 boyundayım 58.9 ben kısaca 60 diyorum canım sıkılıyor biraz 55 olursam en azından biraz göbeğim inse iyi olur hem moralmen hemde görüntü olarak .. Gizliyorum ama yinede olmuyor işte
birde sürekli acıkıyorum az yeyip sık yemem lazım çok çabuk doyuyorum ama çabuk da acıkıyorum
arkadaşlar ben geçen hafta baslamıstım bu küre, bi haftada iki kilo gitti valla. aksam altıdan sonra bısey yememeye calısıyorum birde 2 lt . su icmeye ugrasıyorum. insallah bu hızla devam ederim...
kızlar bimde satılan efor marka elma sirkesini bim fersan'a yaptırıyormuş belki bilmek isteyenler vardır diye söyledim,ben onu kullanıyorum