Ben diyetisyenlerden okuduğum ve kendime uyguladığım üzere 1 su bardağı ılık (sıcağa yakın da olabilir) suyun içine 1 tatlı kaşığı sirke + 1 çay kaşığı bal kullanmayı öneriyorum.
Bu tür şeylerin zararı çok sonraları belli oluyor. Ben normal bim'den alınan sirke vardı onu kullanıyorum. Benim bir ara kilo vermem durmuştu, bunu uyguladıktan sonra tekrar kilo vermeye başladım ve 2 hafta içinde 2,5 kilo vermişim.
Yalnız ben bunun yanında spor da yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Sadece sirkeye bağlamıyorum ama faydası baya oldu. Vücudumun sıkılaştığını hissediyorum.
Ben sabah kalkar kalmaz aç karnına içiyorum. Biraz sıcağa yakın içerseniz bitki çayı içmiş gibi oluyorsunuz :) Akşamları da yemekten sonra içiyorum. Yemekten hemen sonra değil de birkaç saat sonra içiyorum.
1 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal kıvamı çok güzel oluyor tadı, hem de midenize dokunmaz.
Ama önce sadece sabahları başlayın , eğer faydasını görürseniz akşama gerek yok. Ama eğer ihtiyaç hissederseniz akşamları da yemekten birkaç saat sonra içebilirsiniz.