- Konu Sahibi puccakanka
-
bendende size bol sevgiler canım,sizlerdede işe yaradıysa ne mutlu banaa,,ben çok sık abur cubur yerdim zamanında,nasılsa elma sirkesi var diye rahattım yani,bi etkide etmedi yediklerim,,ama dikkat edersen daha hızlı ve güzel sonuç alırsınöpüyorum çook
Merhaba bayanlar elma sirkesi bal ve suyu kullanip 2ayda 10 kilo verdim ve tabi hic rejim yapmadim sadece ekmegi sabah yedim baska yemedim tavsiye ederim canlarim benki cikolataya hayir diyemiyen biri olarak super ise yaradi ve suratimda bir ton sivilce vardi gecirdi tavsiye ederim opuldunuz
gerçekten işe yarıyor mü bende çikolatadan asla vazgecemeyenlerdenim heleki iki gün yemesem krize girerim
İnanki canim ise yaradi hatta 1dakka once pudinkli pasta yedim ;-) 90 kiloydum suan 80 kiloyum sadece sabahtan baska ekmek yeme hatta beni gorenler sen bu bogazla kilo verdiysen herkez verir diyolar
dogal elma sirkesi almalisin :) ben bio gidalar satan yerden, icinde kimyasal olmayan bir markanin almistim.. kimyasal katkisi olursa mideye daha fazla zarar veriyor..
bugün kızımı okula bırakırken alıcaktım kararsız kaldım üzüm mü elma mı iyikii almamıştım elma olması şart değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?