• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

Ben ayari hala tutturamadim. Rica etsem yazar misiniz ölçüleri ve hazirlanisini bir daha?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım 1 bardak ılık suyun içine sıcağa yakın olursa su iyi olur,sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içersen kafi,ama ben sonralardan her yemekten sonra içmeye başlamıştım,öğle yemeğinden ve akşam yemeğinde 2 saat sonra içersende olur,ama önce aç karına içmeyi dene işe yarıyo:34:
Bir de sabah ac karnina mi aksam yatmadan mi iciyorsunuz? Onu da yazarsaniz sevinirim :)

aynen öyle canım:34:

Tamam canim cok tesekkur ederim regl donemim bitsin gelismeleri yazarim buraya :)

Burnunuzu tikayip tek seferde icebilirsiniz. Tadi kotu kabul ama lahana suyundaki kadar iskence cekmiyorum acikcasi :)

Aktardan dogal elma sirkesi aldim ben, markettekilere guvenemedim nedense.

Merhaba arkadas siteye yeni oldum elma kurunu internetten arastiriyordum sitedeki yazilarinizi gormustum gecen haftadan beri elma sirkesi kurunu uyguladim.onceki kilom 86di suanki kilom 79 sizlere cok tesekkur ederim. Suan cok mutluyum ve halada devam ediyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadas siteye yeni oldum elma kurunu internetten arastiriyordum sitedeki yazilarinizi gormustum gecen haftadan beri elma sirkesi kurunu uyguladim.onceki kilom 86di suanki kilom 79 sizlere cok tesekkur ederim. Suan cok mutluyum ve halada devam ediyorum:)

Nasil yani sadece bu kürle mi bu kadar dustu? 1 haftada mi? Rejim veya sporla desteklediniz mi? Soru isaretleriyle bogdum bir anda kusura bakmayin ama heyecanlandim rakamlari gorunce :)

Hem bu kuru yaptim ama ayni zamanda hergun spor yaptim rejimde uyguladim.estafullah ne kusuru.elbette soracaksiniz.bende gordugumde heyecanlandim ama her eridigimi gorunce heyecanim daha cok artiyor :)1 haftada verdim evet.

Merhaba bende bugün başladım akşam yemeğinden sonra bi şişeye 4 yemek kaşığı bal ve elma sirkesini bide suyu koydum karıştırdım içtim burdaki yorumları görünce bir an önce kilo verme umuduyla başladım yorumlarda sabahta içildiği yazıyodu sabah kahvaltıdan önce mi içiyosunuz acaba eğer işe yarıyosa bende içmek istiyorum lütfen cevap verin :)

Ben sabah ac karnina aksamda yemekden yarim saat once iciyorum.

Ben ilik su ve sirke koyuyirum. Bal koymadim genede seker diye....!

Regli oldugum halde ne sislik ne de baska bir sorunum oldu ve sabah ac karnina tartildim 78.5 oldum. Onceki 86 1hafta sonra 79bugunde 78.5 oldum. Ama rejim ve sporda yapiyorum acayip guzel bir kur :)olmayan pantalonlarima giriyorum artik hedefim 57♥♥♥

Sirf sirkeyle olmuyor canim ayni zamanda rejim ve sporda yap. Vede tuzu ekmegi sekeri tuketme bide bol bol su tuket. Ben cola meyva suyu bile icmiyorum. Bide bol bol turk kahvesi veya koyu sekersiz kahve iciyorum sirke kurude yariyor ben dusun 1 hafta 78.5 oldum 86 dan .

Son düzenleme:
Sirf sirkeyle olmuyor canim ayni zamanda rejim ve sporda yap. Vede tuzu ekmegi sekeri tuketme bide bol bol su tuket. Ben cola meyva suyu bile icmiyorum. Bide bol bol turk kahvesi veya koyu sekersiz kahve iciyorum sirke kurude yariyor ben dusun 1 hafta 78.5 oldum 86 dan .

spor yapıyorum canım fitness yapıyorum iştahlı yemek yiyen biride değilim ki anlamadım.
sirke çeşitleri marka olarak belki farklı etkiler yaratabilirmi (sizin kullandığınız nedir öğrenebilirmiyim:):40::34:
maşallah:nazar: ne güzel kilo vermissin canım darısı başıma

Son düzenleme:
Ben sirkemi kendim yapiyorum. Ama bu kadar kisa zamanda olmamin tek sebebi benim fikrim hem elma kuru spor ve rejim. Spor yapiyorum ama hiz tempomu hergun degistiriyorum.sabah yuruyusse aksam kostum.ertesi gun paten yaptim aksama bisiklet evin bir odasinu sirf spor aletleri . Unutmadan gecmeyeyim ayni zamanda mate cayi ve acai beere ekstra aldim.

ben bu kürle yıllar önce 2 ayda 12 kilo vermiştim.tekrar başlayacağım.78 kilo oldum ya..iğne hap derken iyice kilo aldım.yarın aç karnına başlıcam.vira bismillah..

Back