Lekeler, Çiller elma sirkesi kullananlar ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Canım tahminime göre evet iyi gelebilir. Net.ten araştır istersen satış yerlerinde nelere iyi geldiği yazıyor. :-)
[/QUOT

sivilce lekelerine iyi geliyor diyor diğer lekelerden bahsetmiyor ama denicem yinede , bi bu kaldı zaten sanırım denemediğim :)

Benim tüm lekelerime iyi geldi fakat sizde işe yararmı birşey diyemem canım. Deneme tahtası gibi olduk zaten :KK1:

gecen sene buhar banyosu şeklinde yüzüme uygulamış ve fayadasını görmüştüm sivilcelere degil belki ama yüzünüzü parlatmak istiysanız iyi gelebilir bana yaramıstı :KK23:

nasıl oldu cildin merak ettim bide senin izlerin ne kadar var mı yada bnm kırmızı kırmızı bir sürü yanağımda her giden sivilce iz bırakıyo:KK5:

Ya ben çıkan her sivilceyle oynuyodum. Kabuk tutardı soyardım gene kanar ve kabuk tutardı. Belli bi zaman sonra kabukta tutmaz iz kalırdı. Ve şuan hepsi geçti..

istemediğim zaman sürekli karşıma çıkan elma sirkesi ve kullanımını elma sirkesi alıp uygulucağm zaman bulamadım.Elma sirkesini sivilceleri için kullanan arkadaşlarım ne sıklıkta nasıl kullanıyosunuz ? günde kaç kez kullanıyosunuz yüzünüzü silip bırakıyomusunuz yoksa yüzünüzü yıkıyomusunuz acil kullanan biri bunların hepsini ve daha sormadığım elma sirkesiyle ilgili herşeyi bana anlatablrmi ?
egza s kükütlü sabun değil mi?oda faydalı gerçekten ama fazla kurutabiliyor cildi uzun süreli kullanımda

istemediğim zaman sürekli karşıma çıkan elma sirkesi ve kullanımını elma sirkesi alıp uygulucağm zaman bulamadım.Elma sirkesini sivilceleri için kullanan arkadaşlarım ne sıklıkta nasıl kullanıyosunuz ? günde kaç kez kullanıyosunuz yüzünüzü silip bırakıyomusunuz yoksa yüzünüzü yıkıyomusunuz acil kullanan biri bunların hepsini ve daha sormadığım elma sirkesiyle ilgili herşeyi bana anlatablrmi ?
Merhaba,1 hafta boyunca yuzune hergun pamkla sur ve 30 dk bekle yuzde kizarklk oluyr yanms fln ama sonra gecyr bende ilk gun sivlce ckmsti ve daha sonra ckmdi bugn tam bir hafta oldu yuzmde baya degsiklk oldu ixler gitnye basldi goznklr kuculdu.Ama ilthpli sivlcler icnde sorn olmyr cunku bi kadnnda kullnmya bsldi benmle aynu zamnda onnds sivlci ilthplydi sorn olmdu.

X