üffff herkes daha zayıfladığımı söylüyor hatta bel bölgemin ve kalçamın inceldiğini söylüyorlar fakat tartı hiçe öyle demio(( 2 kg almışım gene yaaa bikaç günde olur mu böyle ama yaaa...
hayatımda hiç 70kg görmemiştim 60 görünce moralim bozuluodu... sonunda bugün 70i gördüm((( moralim çoook ama çoook bzuk (((
üffff herkes daha zayıfladığımı söylüyor hatta bel bölgemin ve kalçamın inceldiğini söylüyorlar fakat tartı hiçe öyle demio(( 2 kg almışım gene yaaa bikaç günde olur mu böyle ama yaaa...
hayatımda hiç 70kg görmemiştim 60 görünce moralim bozuluodu... sonunda bugün 70i gördüm((( moralim çoook ama çoook bzuk (((
ya su soğuk mu olcak,sıcak mı?
ılık su yapıyorum ben canım
kızlar yaaa ben 20 gün boyunca aralıksız sabah akşam içtim..hiç de dokunmuyordu bilakis midemi rahatlatıyordu...ama 20 günden sonra içememeye başladım neden acaba yaaa:çok üzgünüm:ne güzel incelmeye başlamıştım..midem kabul etmemeye başladı..içtigim afedersiniz agzıma geldi hep.normalde hassas çok midem.yanma falan olur korkarak başlamıştım zaten ama bi zararı olmadıgını görünce rahatlamıştım...şimdi böyle oldugu için çok üzgünüm..4-5 cm incelmiştim 20 günde(((içmeyi deneyecegim tekrardan.ama aklıma gelince bile kötü oluyorum.
bende sizin gibi kullandığımda önceleri birşey anlamadım ama 1,1,5 ay sonra midem yanmaya başladı.acısı sonradan çıkıyor.
mide problemi olanlar kesinlikle kullanmasın.
hatta uzun süre kullanımlarda,sağlam mideyi bile hasta edebilir.
sonuçta sirke çok keskin.
kireçleri bile söküyor ki,içimizi rahat bıraksın.
yemeklerde sonra kullanılırsa mide problemleri olmayanlar için çok daha iyi olur.
sevgiler.
Kullanalı 2 hafta oluyo tartıya çıkmadım bi değişiklikte yok gibi sanki
Evdede tartı yokki bi baskül almanın zamanı gelmiş demekki :) inşalah vermişimdirde karışımı içerken midem kalkıyo resmen ya
Canım sana bir tavsiye, 1 bardak kupa ya da bardak ılık suya 1 ya da 1.5 yemek kaşı elma sirkesi ve 2-3 damla limon sıkıyorum. Sakın fazla elma sirkesi katma, bir kez 2 - 2.5 kaşık elma sirkesikattım, resmen tüm gün boğazım kavrulduBoğazım parçalandı sandım. Ben başından beri bal katmıyorum, tadının iğrenç olacağını düşündüm hep. Bal katmadım ama 1 ayda 4 kg. net verdim. Tabii yediklerime de çok dikkat ettim. Bayramdan bir kaç gün önce biraz ara vereyim dedim. Şimdi 3-4 gündür tekrar düzenli kullanmaya başladım. Faydası olur mutlaka canım, biraz sabır gerekiyor. Tabii yediklerimize de dikkat etmeliyiz, ben su sabah itibariyle nesfit yemeye başladım günde 2 öğün. Bakalım 14 gün sonra değişiklik olacak mı? :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?