Başliyanlar 10-15 gundur birşey yazmamişlar noldu hayirdir hepberaber kilomu aldinizşaka bi yana gercekten zayifliyan varsa paylaşsiinn ?????? Yoksa hastaneşikmi oldunuz allah korusuun.
başlayalı 10 gün oldu gerçi ama cumartesi gününe kadar düzenli uyguladım midemde herhangi bir problem oluşmadı üstelik sabahları aç karnıma içiyorum. tabi 1 saat içinde birşeyler yiyorum mutlaka. ama herkeste aynısı olur mu bilmiyorum. ben başladığımda 63 kg dım dün tartıldım 62 kg geldim. ama aynı zamanda spor da yapıyorum ben. kısacası ne kadar etkisi var bilmiyorum. daha öncesinde başlayanların pek sesi çıkmıyor zaten ben de sırf denemek için başladım:))[/QUOTE
Zaten Elma sirkesi icmedende spor yapsak bogazimizi tutsak veririz o kilolari biraz mantikli duşunursek ama irademize yani nefsimize sahip cikamiyoruz mesela diete başladigimiz zamanbirşeyler kesitoruz yememek icin degilmi zaten abur cubur yemesek biraz dikkat etsek veririz bu lanet kilolari ama defigimgibi elma sirkesini tavsiye etmiyorum karbonatli su icondan iyidir... ;-);-)
başlayalı 10 gün oldu gerçi ama cumartesi gününe kadar düzenli uyguladım midemde herhangi bir problem oluşmadı üstelik sabahları aç karnıma içiyorum. tabi 1 saat içinde birşeyler yiyorum mutlaka. ama herkeste aynısı olur mu bilmiyorum. ben başladığımda 63 kg dım dün tartıldım 62 kg geldim. ama aynı zamanda spor da yapıyorum ben. kısacası ne kadar etkisi var bilmiyorum. daha öncesinde başlayanların pek sesi çıkmıyor zaten ben de sırf denemek için başladım:))
Merhaba kizlar,
Ben ba$ladim daha 2gun oldu ama sonuc $imdiden guzel
26 mart 2013 ba$ladim, kilom 69.4
28 mart 2013 yani 2gun sonra kilom 69
Durmak yok devam diyorum, 2-3 gun sonra tekrar yazarim.
Hepinize kolay gelsin.