Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

canım sen 20 kg mi verdin??? wowww!!! nasıl verdin kız ben daha 5 kg veremiyorum

triendy takipçinim canım.başarı öykünü okumaya başladım.sonuna kadar okucam ve gaza gelicem demiyelim de doğru yemek yemeyle kilolarımdan kurtulucam.seni çoooook tebrik ederim azmin sonucu işte

canım sen 20 kg mi verdin??? wowww!!! nasıl verdin kız ben daha 5 kg veremiyorum
sağol canım:13:
ben 20 kiloyu ohooo 2011in 10.ayında verdiydimde,kalan bikaç kilomu 6ayda zor verdimde kurtuldum
şimdi diyorumda keşke daha çok azmetseydim salmasaydım kendimide 60kiloda sabit kalıcama,inseydim 57e diye,çünkü 6aydır az strese girmedim kilolar gitmiyo diye diye hele bide eşim akşamları evde ldukça yemek yiye yiye saldım ettim,sağolsun elma sirkeli suyum kiloo almamı engelledi,ama dikkat etmediğim için veremiyodum,eşimle bi iddaya gişrdim,strese gire gire gaza gele gele verdimde kurtuldum şükür
çok rahat ve mutluyum şuan,istemek başarmanın yarısıdırbunu unutma sabret

triendy takipçinim canım.başarı öykünü okumaya başladım.sonuna kadar okucam ve gaza gelicem demiyelim de doğru yemek yemeyle kilolarımdan kurtulucam.seni çoooook tebrik ederim azmin sonucu işte

sağol canım,inşallah istediğin kiloya inersin,uzun vadedede olsa sakın vazgeçme,uzun vadede verilen kilolar kalıcı oluyo çünkü

herşeyin başı önce karar verip zayıflamayı kafada bitirmek,ve boğazı tutmak,onu bunu herşeyi homiligırtlak yiyipte,bu karışımı içerseniz tabiki işe yaramaz,ama şunu söyliyim size,sabah ve akşam elma sirkeli suyla sadece destek verin kendinize,en azından yediklerinizin yağa dönüşmesini önlüyo,bizzat aylardır kendimde test edip onayladım
abur cuburdan vazgeçmeniz gerekir öncelikle,ve bol su,beyaz ekmeği bırakın bikere yerine tambuğday-çavdar ve tam tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanmanızı öneririm,ve en önemli şeyse kilo vermede,akşam yemeklerini en geç 7de bitirmiş olmamız,ve akşam ağır yemekler yerine hafif şeylerle kapatmanız,ve şunuda önerebilirim,bizzat ben denedim ve denemeye hala devam ediyorum,nesfit 14gün programı,geçen ay sabahve akşam nesfitle geçiriyodum çokta güzel kilo veriliceni gördüm,heleki kilolu insanlar için heveslenmek için çok güzel bi başlangıç,diyceklerim şimdilik bunlar,önce bi başlngıca adım atın devamı gelir zaten,karışımlartek başına hiçbiri işe yaramaz unutmayın,sporuda zayıfladıktan sonra yapmaya başlayın sıkılaşmak için
şimdi yapabiliceniz en güzel şey yürüyüş ve hafif egzersizler

Son düzenleme:

slm triendy.aslında adını öğrendim de belki istemezsin diye hitap etmek istemedim canım.çıtır anne yada:))))ben şimdi sirkeli suyu bıraktımya bunun yerine ne içsem acaba ne önerirsin?bi karışım yazmıştın oda etkili oluyomu kilo vermede.sirkeli suyumu bırakmak zorunda kaldığım için çok üzgünümsanki kilo veremicekmişim gibime geliyo

valla arkadaşım dediklerin çok doğru da işte benim yegane abur cuburum dondurma ki bir türlü vazgeçemiyorum kendisinden, inanır mısın bir külah yetmiyo:44: çok kilolu değilim ama işte ablamın düğününe kadar bi kaç kilo verip sıkılaşmam lazım vaktim var deyip kendimi kaptıramaıyorum da diyete... off off ne zormuş kilo vermek yaa...

merhaba triendy, kilo veriyordum ama takıldı önceki zamanlara göre azar azar gidiyor. bunu denemek istiyorum, bu ballı sirkeli su yemekten önce mi sonra mı içiliyor? kimi önce kimi sonra demiş, 300 sayfanın tamamını da okuyamadım açıkçası senin deneyimlerine güveniyorum cevabını bekliyorum...

10 dk önce içtim sirkeli suyumu :)
Başlangıç bugn inşallah iyi sonuçlar alabilirim ya çok istiyorum 5-6 kilo verebilmeyi

bende yarın başlıcam tam ölçüsü ne bunun 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirkemi.eşimin halası bu sirkeyle aşırı zayıfladı ama şu an midesinden çok rahatsız.o nedenle aman hanımlar sirkeyi fazla abartmayalım

bende yarın başlıcam tam ölçüsü ne bunun 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirkemi.eşimin halası bu sirkeyle aşırı zayıfladı ama şu an midesinden çok rahatsız.o nedenle aman hanımlar sirkeyi fazla abartmayalım

2 gün oldu başlayalı 57 kilo ile baladım bakalım hafta olsun tartılıcam hadi hayırlısı

ben bu sabah ilk elma sirkeli suyumu içtim

3 hafta sonra mezuniyetim var ve ben o zamana kadar 5 kilo vermek istiyorum..o kadar veremesem bile biraz gitsin kilolarım..kpss öğrencisiyim

o yüzden kendimi pek sıkmakta istemiyorum...bugn elma sirkesi ve platese başladım ....nesfit yemeyi düşünüyorum sabah akşam...

sizin önereceğiniz bişeyler varsa sevinirim ben kendimi sıkmadan nasıl veririm kilo...

bu yaptıklarım işe yarar mı:26:

fazlasıyla işe yarar tatlım sakın vazgeçmee,hele nesfit inanılmaz hafifletiyo insanı,kilo vermen hiçte zor olmuyoo,günde 3litre suyunu mutlaka iç ama

evet canım 1bardağa bi kaşık sirke aman fazla kaçırmayın,1çay kaşığıda bal ekledinmiii mis miss

evet elma srkesine sadece 3 gün dayanabildim çünkü 3. günün sonunda sabaha kdr midemden uyuyamadım ağrısı sancısı bi yana içim dışıma çıktı resmen ve bu yöntemde hayal kırıklığıyla sonuçlandı bnm için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…