- 7 Ocak 2012
- 28
- 0
canım emziren bazı anneler vardı duyduğum,bebeklerinin emmeye devam ettiğini söylemişler ve kilolarınıda etkilememiş bebişlerin,karar senin,bi hafta denersin,baktın bebek hala emiyo,bi tuhaflık yok devam edersin aksi olursa bırakırsın,,aman haa midende sorun varsa kullanmaa
bide fazla sirke katma 1bardak suya 1tatlı kaşığı yeter sana inşallah bişey olmaz emmede
yatmadan hemen önce içtiysen bi önceki gece belki boğazını yakmıştır asidi, bi saat falan önce iç istersen. ben de dayanamadım bugün yine dondurma yedimama pişman diilim
yok canım ya sürekli bişey var sanki boğazımda yutkunduğumda bile zorla iniyo aşağıya.yarın doktor yolu gözüktü bana(2 saat önce bende bi cornetto indirdim mideye küçüklerinden pişmanımmm zorladılar çünkü
canım emziren bazı anneler vardı duyduğum,bebeklerinin emmeye devam ettiğini söylemişler ve kilolarınıda etkilememiş bebişlerin,karar senin,bi hafta denersin,baktın bebek hala emiyo,bi tuhaflık yok devam edersin aksi olursa bırakırsın,,aman haa midende sorun varsa kullanmaa
bide fazla sirke katma 1bardak suya 1tatlı kaşığı yeter sana inşallah bişey olmaz emmede
yok canım ya sürekli bişey var sanki boğazımda yutkunduğumda bile zorla iniyo aşağıya.yarın doktor yolu gözüktü bana(2 saat önce bende bi cornetto indirdim mideye küçüklerinden pişmanımmm zorladılar çünkü
geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman... kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sa
geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman... kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sa
saol canım faranjit olmuşum.ilaç kullanacağım için bi süre ara veriyorum sirkeli suya.tam gazla devam ediyodum ne güzel.ama sağlık daha önemli tabikide
saol canım faranjit olmuşum.ilaç kullanacağım için bi süre ara veriyorum sirkeli suya.tam gazla devam ediyodum ne güzel.ama sağlık daha önemli tabikide
çok geçmiş olsun canım aman boşver tabiki de sağlık daha önemli
çok geçmiş olsun canım aman boşver tabiki de sağlık daha önemli
biraz araştırdım da ekşili acılı şeylerden uzak durmam gerekiyormuş.sirkeden de yani.galiba sirke işi burda sona erdi benim
sağol canım:13:canım sen 20 kg mi verdin??? wowww!!! nasıl verdin kız ben daha 5 kg veremiyorum
triendy takipçinim canım.başarı öykünü okumaya başladım.sonuna kadar okucam ve gaza gelicem demiyelim de doğru yemek yemeyle kilolarımdan kurtulucam.seni çoooook tebrik ederim azmin sonucu işte
herşeyin başı önce karar verip zayıflamayı kafada bitirmek,ve boğazı tutmak,onu bunu herşeyi homiligırtlak yiyipte,bu karışımı içerseniz tabiki işe yaramaz,ama şunu söyliyim size,sabah ve akşam elma sirkeli suyla sadece destek verin kendinize,en azından yediklerinizin yağa dönüşmesini önlüyo,bizzat aylardır kendimde test edip onayladım
abur cuburdan vazgeçmeniz gerekir öncelikle,ve bol su,beyaz ekmeği bırakın bikere yerine tambuğday-çavdar ve tam tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanmanızı öneririm,ve en önemli şeyse kilo vermede,akşam yemeklerini en geç 7de bitirmiş olmamız,ve akşam ağır yemekler yerine hafif şeylerle kapatmanız,ve şunuda önerebilirim,bizzat ben denedim ve denemeye hala devam ediyorum,nesfit 14gün programı,geçen ay sabahve akşam nesfitle geçiriyodum çokta güzel kilo veriliceni gördüm,heleki kilolu insanlar için heveslenmek için çok güzel bi başlangıç,diyceklerim şimdilik bunlar,önce bi başlngıca adım atın devamı gelir zaten,karışımlartek başına hiçbiri işe yaramaz unutmayın,sporuda zayıfladıktan sonra yapmaya başlayın sıkılaşmak için
şimdi yapabiliceniz en güzel şey yürüyüş ve hafif egzersizler
herşeyin başı önce karar verip zayıflamayı kafada bitirmek,ve boğazı tutmak,onu bunu herşeyi homiligırtlak yiyipte,bu karışımı içerseniz tabiki işe yaramaz,ama şunu söyliyim size,sabah ve akşam elma sirkeli suyla sadece destek verin kendinize,en azından yediklerinizin yağa dönüşmesini önlüyo,bizzat aylardır kendimde test edip onayladım
abur cuburdan vazgeçmeniz gerekir öncelikle,ve bol su,beyaz ekmeği bırakın bikere yerine tambuğday-çavdar ve tam tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanmanızı öneririm,ve en önemli şeyse kilo vermede,akşam yemeklerini en geç 7de bitirmiş olmamız,ve akşam ağır yemekler yerine hafif şeylerle kapatmanız,ve şunuda önerebilirim,bizzat ben denedim ve denemeye hala devam ediyorum,nesfit 14gün programı,geçen ay sabahve akşam nesfitle geçiriyodum çokta güzel kilo veriliceni gördüm,heleki kilolu insanlar için heveslenmek için çok güzel bi başlangıç,diyceklerim şimdilik bunlar,önce bi başlngıca adım atın devamı gelir zaten,karışımlartek başına hiçbiri işe yaramaz unutmayın,sporuda zayıfladıktan sonra yapmaya başlayın sıkılaşmak için
fazlasıyla işe yarar tatlım sakın vazgeçmee,hele nesfit inanılmaz hafifletiyo insanı,kilo vermen hiçte zor olmuyoo,günde 3litre suyunu mutlaka iç amaben bu sabah ilk elma sirkeli suyumu içtim
3 hafta sonra mezuniyetim var ve ben o zamana kadar 5 kilo vermek istiyorum..o kadar veremesem bile biraz gitsin kilolarım..kpss öğrencisiyim
o yüzden kendimi pek sıkmakta istemiyorum...bugn elma sirkesi ve platese başladım ....nesfit yemeyi düşünüyorum sabah akşam...
sizin önereceğiniz bişeyler varsa sevinirim ben kendimi sıkmadan nasıl veririm kilo...
bu yaptıklarım işe yarar mı:26:
bende yarın başlıcam tam ölçüsü ne bunun 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirkemi.eşimin halası bu sirkeyle aşırı zayıfladı ama şu an midesinden çok rahatsız.o nedenle aman hanımlar sirkeyi fazla abartmayalım
fazlasıyla işe yarar tatlım sakın vazgeçmee,hele nesfit inanılmaz hafifletiyo insanı,kilo vermen hiçte zor olmuyoo,günde 3litre suyunu mutlaka iç ama
tamam canım çok sağol...bugün başladım diyete..inş vercem istediğim kiloyu şu 3 haftada...
tavsiyen için teşekkür ederim su içmeyi ihmal etmicem...doğru düzgün su içmem normalde..
ama bugün gidip gelip su içiyom..kararlıyım bu sefer olcak inş...