- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elma sirkesini dikkatli kullanmak gerek. özellikle mide rahatsızlığı olanların öyle aç karnına falan içmemesi gerekiyor. sirke kireci bile çözen bir şey. düşünün ki boş midenizi ne hale getirir.
bencede iyi fikir...bu konu bayagi bir zaman önce acilmis ama simdilerde yeniden bakanlar var buna bende dahil...bende kilomu senin gibi yazicagim degisiklik oldugunda...bu sabah 51.5 ciktim...bende varim yazmaya yani:)) bir kac gündür düz 52 cikiyordum tartida... 2 gün ictim bu sabah 51.5 cikti bakalim devami gelirse yazarim:)
ben hep tok karnına içmiştim sen ne diyorsun canım bu doğal sirke yada market sirkeleri konusunda benim kafam çok karışık
siz nasıl içiyorsunuz açmı tokmu günde kaç defa birde doğal sirkeni markettekilerdenmi ben şu an fersannın sirkesini kullanıyorum ama aktara gittiğim zaman doğalını alıp onu kullanacağım daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ben bazen aç bazen tok içiyorum günde 2defa içiyorum 3defa içmek daha etkili olur heralde bende aklıma geldikçe içeyim en iyisi hatta şimdi içeyim bi bardak:)...evet kullanan herkeseten yorum bekliyoruz arkadaşlar
selam canim bu sabah 51.3 ciktim..200 grm daha az...sabah ac karna iciyorum ben...icmem herhalde 30 dakikami aliyordur yavas yavas yudum yudum iciyorum..ama ben icine bal atmiyorum..yani büyükce 1 bardak suya 1 yemek kasigi elma sirkesi ve birazda greyfurt suyu karistiriyorum..:) iciyorum yudum yudum yarim saattte bitiyor ancak:) sonrasinda kahvaltimi yapiyorum cayimi iciyorum..caydan sonra daima sütlü türk kahvesi sekersiz tadlandirci ile yaparim onu iciyorum...sonra yarim bardak filanda, yemek cay kahve faslim bittikten sonra iciyoorum sirkeli suyu..
aksam yemegini yemeden önce yine ayni islemi yapiyorum...yemegimi yiyorum..cayimi filan sonra yine 1 bardak sirkeli su...yani öyle kullaniyorum ben..yatmadan öncede iciyorum biraz cok olmasa bile bir kac yudum aliyorum..
ayrica midemizin ürettigi asitin adikloridrik asit yani bayagi bayagi tuz ruhu gibi birsey...yani midemizdeki yaratilisimizda olan bu asit zaten cok kuvvetli asiri bir asitmis..arastirdim bu cikti karsima...ayrica mide kendini bu asitten korumak icinde mukus denilen bir sivi üretiyor..mukus sivisinin görevi mideyi kendi ürettigi asitten korumakmis...ve mide günde 1,5 litre sivi üretirmis kendi icinde..[
yani kiasacasi midenin kendi üretigi asit elma sirkesindeki asitini belkide 10 a katliyor hatta daha fazlasi belkide...bilmiyorum..ama yinede sirkeyi kullanirken miktarini ayarlamak muhakkak sulandirmak lazim..yani her seyde oldugu gibi dozaj ve kullanim daima önemli...birazda yediklerimize dikkat edersek faydali olacagini düsünüyorum ben..bakalim yazarim yine sonuclari..sirkeninde mümkün mertebe dogal olanini bulmaya calisiyorum...:))yada bio filan diyor onlardan aliyorum güvvendigim markalardan...:)
iyi gidiyorsunuz siz 200gram daha vermişsiniz bende yarın sabah bi tartılayım 3gündür içiyorum ben çok az balda koyuyorum çok sıcakmı içiyorsunuz siz yarım saatte içiyorum yazmışsınız öylemi kullanmak gerekiyor ben çok sıcak içmiyorum yudum yudum içip bitiriyorum bugün 2defa içtim büyük bi kupa ile içiyorum yatmadan önce yine içeceğim sanki bağırsakları çalıştırıyo gibi geldi bana birde spor yapabilsem süper olur bu sirkeyi düzenli kullanacam inşallah çok güzel yorumlar okudum
merhaba benim aklım karıştı bi tok karnına yorumları var bide ac karnına hansini uygulasam bilemedim ben
valla ben 5 aydır,sabah aç,bide akşam yatarken içiyorum,sıcağa yakın 1 bardak suya 1 y.kaşığı sirke katıp içiyorum..bazen bi dikişte,bazende yudum yudum içiyorum..
Arkadaşlar verdiginiz tarif eminim işe yarıyordur,ben aksine kilo almaya çalışanlardanım fakat annem gün içinde bol bol su içerek fazla kilolarını verdi.su şişesini resmen elinden düşürmezdi.yemek yediğiniz sıradada bol bol sıvı içeçekler tüketin.Ayrıca aktarcılarda gercekten ise yarayan bitkisel zayıflama ürünleri bulunuyor.Daha önce aktarcıda çalıştığım için biliyorum doktorlara bile bazı ürünlerden satmıştım.İsimlerini hatırlamak için hafızamı zorlasamda ne yazıkki hatırlayamıyorum.Hepinize kolay gelsin umarım isteklerinize kavuşursunuz.
uzmanlar yemek esnasında sıvı alımına kesinlikle karşılaar,,yemekten yarım saat önce içip,yemekten yarım saat sonra içicekmişiz suyuu yemek esnasında aman haa diyolar..
Canım bende kilo alamadığım için doktora gittiğimde bana böyle bi bilgi vermişti.Yemek esnasında sıvı içecekler tüketirsem tuvalete çıkaracağı için zayıflayacağımı söylemişti.Üzgünüm yanlış yönlendirdiysem bende edindiğim bilgiler doğrultusunda yardımcı olmak istedim.Ama bol su içmenin kilo verdirdiğini dediğim gibi annemden biliyorum.
yok canım,sadece ben su işini baya bi araştırmıştım zamanında öyle diyolar,e bide geçen gün tvde diyetisyende öyle diyince,aman haa dedim kendimede eşimede,,ama eşim nerde beni dinliycekhala yemekte içiyooo gıcık karışma bana diyoo
neyse çok su içmekj çok faydalı elbette bunu en iyi bilenlerdenim,,günde 2 ltreden az 3 ltreden fazla içmiycez yalnız..bide su ılık olucak soğuk suyun veya çok sıcak suyun hiç bi faydası yoook
yok canim sicak icmiyorum oda sicakliginda iciyorum genelde...ama bal katmadigim icin tadi keskin oluyor yavas yavas iciyorum:))