çok geçmiş olsunnn
aktara gittim elma sirkesi almadan geldim unuttum
Üc gündür iciyorum bu karisimi.... ilk gün tiksimdim ama yinede icmeye karara verdim....
ictikten sonra acayip acikiyorum normal mi bu ?:26: ama tabiki yinede birsey yemiyorum
benimde aksine açlığım yok olurdu sende ters etkimi yaptı acaba
ya kızlar banada bir yardım edermisiz ben şu beşi bir yerde çay içmeye başladım birde bu sirkeli suyuda başlıyorum gittim aktardan dogal elma sirkesi aldım 12 tl ye 114 kiloyum 1 73 boyum birde haşimotoluyum acaba sirkeli suyun zararı olur mu konuyla ilgili bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
tam olarak ne sorduğunu anlayamadım ben:26:
tiroit hastasıyım ya acaba sirkeli su içmenin rahatsızlığım açısından bir zararı olu mu demek istedim
selam canim sanmiyorum bir zarari olacagini..yani 1 kasik sirkeyi ha salatana katip corbana katip yemissiin hada suya katip icmissin!yani ayni yere variyor... bir zarari olmaz...yani midende ülser midende bir rahatsizlik yoksa yapabilirsin...ama miden hassas öyle limon sirke gibi aci yada eksi seyleri kaldirmiyor agriyorsa yapma! yoksa böyle bir sorunun sorun olmaz sirkeli su...ben bal katmiyorum tadi rahatsiz etmiyor beni balda cok fruktoz seker var...büyük bir bardaga su koyup elma sirkesi 1 kasik bazan 2 kasik sirke ekleyip iciyorum ac karna yemeklerden sonrada iciyorum. cok rahatlatiyor mideyi yeni basladim henüz..öncedende kullaniyordum ama düzenli degildi..simdilerde düzenli kullaniyorum..bir gelisme olursa buraya yazarim:))
senin boyun kaç canım bmi çok düşük görünüyoo,zaten şuan iyi bi kilodasınboyunumu yanlış girdin acaba cetvel yaparken:44:
kızlar şu anda yıkıldım bende icendım elma sirkesini ama doğanayı iciyodm yazanları okuyunca napcam bilemedım 5 kıloda verdım ama devam edsemı acaba nedrsınz
kızlar şu anda yıkıldım bende icendım elma sirkesini ama doğanayı iciyodm yazanları okuyunca napcam bilemedım 5 kıloda verdım ama devam edsemı acaba nedrsınz
bende başlıyorum elma sirkesine kullananlar nasıl gidiyor kilo verdinizmi paylaşırsanız yeni başlayanlar için çok güzel olur ben bu sabah 77kiloydum başladım içmeye 1hafta sonra tekrar yazacağım kilomu