Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Üc gündür iciyorum bu karisimi.... ilk gün tiksimdim ama yinede icmeye karara verdim....

ictikten sonra acayip acikiyorum normal mi bu ?:26: ama tabiki yinede birsey yemiyorum

benim arkadaşım yaptı bunu kızı 1 ay sonra görünce şaşırıp kalmıştım süzülmüştü resmen.

ya kızlar banada bir yardım edermisiz ben şu beşi bir yerde çay içmeye başladım birde bu sirkeli suyuda başlıyorum gittim aktardan dogal elma sirkesi aldım 12 tl ye 114 kiloyum 1 73 boyum birde haşimotoluyum acaba sirkeli suyun zararı olur mu konuyla ilgili bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

tam olarak ne sorduğunu anlayamadım ben:26:

tiroit hastasıyım ya acaba sirkeli su içmenin rahatsızlığım açısından bir zararı olu mu demek istedim

selam canim sanmiyorum bir zarari olacagini..yani 1 kasik sirkeyi ha salatana katip corbana katip yemissiin hada suya katip icmissin!yani ayni yere variyor... bir zarari olmaz...yani midende ülser midende bir rahatsizlik yoksa yapabilirsin...ama miden hassas öyle limon sirke gibi aci yada eksi seyleri kaldirmiyor agriyorsa yapma! yoksa böyle bir sorunun sorun olmaz sirkeli su...ben bal katmiyorum tadi rahatsiz etmiyor beni balda cok fruktoz seker var...büyük bir bardaga su koyup elma sirkesi 1 kasik bazan 2 kasik sirke ekleyip iciyorum ac karna yemeklerden sonrada iciyorum. cok rahatlatiyor mideyi yeni basladim henüz..öncedende kullaniyordum ama düzenli degildi..simdilerde düzenli kullaniyorum..bir gelisme olursa buraya yazarim:))

senin boyun kaç canım bmi çok düşük görünüyoo,zaten şuan iyi bi kilodasınboyunumu yanlış girdin acaba cetvel yaparken:44:

senin boyun kaç canım bmi çok düşük görünüyoo,zaten şuan iyi bi kilodasınboyunumu yanlış girdin acaba cetvel yaparken:44:

boyum 155 kilom... 51.4 ile 52 arasi gidip geliyor...yani 36 beden giyiniyorum suan:)) ama yinede vermek istedigim kilo var 2 kilo kadar...bildigim kadariyla herseyi dogru girdim:))

arkadaslar tüm yorumlari okumaya calistim ama tabi cook oldugu icin okuyamadim...ama cogunlukla bir iktirsazlik söz konusu yorumlarda...yani baslanmis elma sirkesine ama devam edilmemis genelde!düzenli kulannan olmamis elma sirkesini...

yada herkes birbirine soru sormus hani kullanan kilo veren varmi diye??? ama kesin net sonuc yazan yok gibi nerdeyse...birde kilo verenler var elma sirkesiyle!! birde veremeyenler var...demmeki bünyeden bünyeyede fark ediyor bu elma sirkeside anladigim kadariyla...

ayrica herseyden tika basa yiyip sonra elma sirkesi icerek kilo vermeyi düsünmek pek akla yatkinda degil zaten..biraz yediklerimizde dikkat ederek elma sirkeside alirsak o zaman kilo verme konusunda fayda saglanir zannimca...

2 gündür iciyorum faydasini gördümmü evet gördüm bu iki günde...kendimi hafiflemis hissediyorum siskinlik hazimsizlik gibi durumlar kayboldu...yemek yedigimde midem disari firlamis gibi sis dururdu hep! az yesem bile bununla karsilasirdim!!ama simdi bu yok oldu elma sirkesiyle...:)

ama yediklerimede dikkat ediyorum ben..saglikli beslenen birisiyim zaten...unlu sekerli nisastali yiyecekleri zaten yemem...geriye saglikli besinler kaliyor zaten onlarla besleniyorum ve elma sirkesinide ekledim.. 2 günde simdilik faydasini gördüm...ama devam edermi ne olur ne degisir bilmiyorum..suan 51.4 üm...52 ile 51.4 arasi gidip geliyorum...bakalim tartida büyük degisiklikler olursa yazarim... yediklerimizle ve bünyeden bünyeye fark ediyor hersey...

herkese iyi kilo vermeler diliyorum kizlar:)))

kızlar şu anda yıkıldım bende icendım elma sirkesini ama doğanayı iciyodm yazanları okuyunca napcam bilemedım 5 kıloda verdım ama devam edsemı acaba nedrsınz

kızlar şu anda yıkıldım bende icendım elma sirkesini ama doğanayı iciyodm yazanları okuyunca napcam bilemedım 5 kıloda verdım ama devam edsemı acaba nedrsınz

ben hala doğanay cam şişe içiyorum,5 aydır bana hiç bi yan etkisi olmadı takmayın bence bunları,rahat olun..bi sıkıntı yaşarsan bırakırsın..

Triandy arkadasa katiliyorum.bir yan etki rahatsizlik yoksa icebilirsin bencede..ne guzel kiloda vermisin

bende başlıyorum elma sirkesine kullananlar nasıl gidiyor kilo verdinizmi paylaşırsanız yeni başlayanlar için çok güzel olur ben bu sabah 77kiloydum başladım içmeye 1hafta sonra tekrar yazacağım kilomu

bende başlıyorum elma sirkesine kullananlar nasıl gidiyor kilo verdinizmi paylaşırsanız yeni başlayanlar için çok güzel olur ben bu sabah 77kiloydum başladım içmeye 1hafta sonra tekrar yazacağım kilomu

bencede iyi fikir...bu konu bayagi bir zaman önce acilmis ama simdilerde yeniden bakanlar var buna bende dahil...bende kilomu senin gibi yazicagim degisiklik oldugunda...bu sabah 51.5 ciktim...bende varim yazmaya yani:)) bir kac gündür düz 52 cikiyordum tartida... 2 gün ictim bu sabah 51.5 cikti bakalim devami gelirse yazarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…