- 22 Temmuz 2011
- 799
- 94
ben günde 2 kere içiyordum sabah kahvaltıdan sonra akşamda yatarken ynai yatmadan yarım saat önce filan akşamları aç oluyordum sadece erken yediğim için yemeği
yoksa sabah hayatta aç içemem diyetle birlikte 71 de 61 e kadar inmiştim düzenli kullandım sıcak yaptım suyu baya çay gibi içiyordum ben ılık değil baya sıcak oluyordu su
ama şimdi güvenip içemiyorum aktarada gitmedim senin aktardan aldığın sirke kaç milimlikl canım
kaynamış suyun içine koyup içtin dimi bende oda sıcaklığında olan suyun içine 2 tatlı kaşığı koyup içiyorum tadı baya bi güzel bakalım nekadar faydası olucak :)))))9
arkadaşlar 90nın üstünde değilmişim tartı yanlışmış eczanemdeki elektronik tartıda tartıldım 89.40 olmuşum çok sevindimbu arada komşumdan öğrendim belediye spor salonlarında ücretsiz gidilebiliyomuş bugün internetten araştırdım ve evime çok yakınmış komşum gidermiş meğersi gittim ve kaydımı yaptırdım 2 aylık fitnessa yazıldım 15 tl kayıt ücreti verdim bu kadar bunada şükür amam evdede bişeyler yapsammı acaba gırtlağıma dikkat ederek
10 günün sonunda 1 kilo verdim kışın kilo vermek zorlaşıyor bunu anladım yazın hiç değilse biraz yürüyordum kışın hareketsiz kalınca kilo vermekde zor oluyor ama yılmak yok tam gaz devam gitsin kilocuklarmarka fark etmiyor bence ben ne bulursam alıyorum şu an kühne var evde onu kullanıyorum herkese kolay gelsin
nerden buldunuz ismeklerdemi yoksa başka bir yerdemi bu en bedava spor olayı banada söyleyin lütfen lütfen
elma sirkesi ögggkkk
kilo sorunun yok galiba :))))) bende tadına bayılıyorum balla çok güzel oluyor
buarada az önce markkette doğanayın bütün sirkelerinin üstüne rengi doğaldır yapay renklendirici kullanılmamıştır yazmışlar :))))))))))inansammı:))
Dün gece yatmadan önce karışımı ilk sayfadaki tarife göre yapıp bir yarım su bardağı kadar içtim. Hatta bir parmak kadar da kalmıştı içememiştim tadından dolayı. Bugün sabah acile gitmek zorunda kaldım karın ağrısından doktor ağrının nedenini idrar testi vs. yapmasına rağmen bulamadı. Ben de bunu içtiğimi söyleyince demek ki sana yaramamış içme dedi. Yani herkese yarayacak diye bir şey yok arkadaşlar, sağlık her şeyden önce gelir tabii ki. Dikkatli kullanmakta fayda var...
ilk sayfaya göre yaptıysan gerçekten çok koymuşsun bir bardak suya bir tatlı kaşığı sirke bir çay kaşığı bal yeterli
one öyle 4 yk sirke 4yk bal çok fazlaaa
Hayır hayır bir su bardağına koymadım. Hatta yoğun olmasın diye 5 su bardağı suya 3 yemek yaşığı elma sirkesi ve 3 yemek kaşığı bal ekledim. Su da ılıktı. Sirke tadı neredeyse hiç gelmiyordu. Sirkemin markası da kühne idi. Çoğu arkadaşın memnun kaldığı sirke de buymuş. Sanırım sadece bana zarar verdi bu kühne, kişiden kişiye göre değişiyor çünkü sonuçlar.