Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
kızlar bu karışımı veren arkadaş 1 litrelik şişe için ölçü vermiş, çalkala çalkala için diye
siz bardağa koyarak mı yapıyorsunuz, ölçüsu ne olacak peki herkes değişik yazmışş??
Bir bardak ılık suya 2 çorba kaşığı elma sirkesi koydum öyle ancak 2 yudum içebildim çok kötüydü tadı siz nasıl içiyorsunuz?Ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar ya
zayiflayan arkadaslar nerede ya ? lutfen burada kac kilo verdiginizi yazin ki bizede motivasyon olsun
canım ben 10-15 gündür içiyorum arada aksattığım oluyo ama genelde içiyorum bayram arasında çok fazla yemiş olmama rağmen kilo almadım ben buna bağlıyorum ama bilmiyorum bu hafta düzenli diyet yapıcam inş bakalım
amann kızlar bazılarınız pekde kibar yaaa zayıflamak istiyorsak bazı şeylere katlanmak gerek değilmi??herşeyde olduğu gibi.........Bal sirke su karışımı hiçde içilemeyecek gibi değil hatta bal katmadanda içilebilir bu üçlü karışımı zaten diyetisyenlerin hepsi verir.Ben kendim soğan suyunu uyguladım ve şu an istediğim kilodayım.Mart ayında 75 kilo idim mayıs ayında soğan suyuna başladım 58 kiloya geldim Bu bir aydır diyet yapmadan gram bile almadım.İstediğim kiloya geldikten sonra her sabah (1 bardak ılık su bir tatlı kaşığı elma sirkesi bir çay kaşığı bal )karışımını muntazam olarak içiyorum ve herşeyide yiyorum.