- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm olur bence sporun baya faydası varhızlandırıyor süreciii baya bi
ben spor aletiyle günde 20 dk çalışabiliyorum. inş. faydası olur..
Slm canım, spor aleti olarak ne kullanıyorsun? opuyorumnanaktan
voitin e-walker diye geçiyor adı, uzay yürüyüşü diğer adıyla. sporu fazla sevmiyorum, utanarak söylüyorum ki bu kolay aletle ancak bu kadar çalışıyorum :
Günaydın arkadaşlar
Bende iki haftadır bu karışımı kullanıyorum
Aslında geçen hafta sirkenin yan etkisiyle bu karışıma biraz ara verdim ve sirkeyi değiştirdim. O yüzden pek düzenli kullanamadım.
iki haftada hiç diyet yapmadan 1600 gram verdim. Fazla kilom olmadığı için belki bu kadar az vermişimdir.
Karışımı içmeye devam edicem.
Kolay gelsin
hangi elma sirkesini kullandın acaba farkediyormu ben kullanıyorum zayıflayamadım acaba sirkenin markasınımı tutturamadım
Merhaba,
Benim sirkeyi değiştirmemdeki amaç geçen hafta kullandığım sirkenin allerji yapmasıydı. Yüzümde çok fazl kızarıklık ve şişlik oluştu.2 gün ara verdikten sonra da düzeldi. bende Kemal Kükrer'i aldım onu kullanıyorum. Şİmdilik allerjik bir durum yok.
Bir süre daha deniycem. Pazartesi günü tekrar tartıldığımda kilo vermişsem paylaşırım.
Aslında Daha önceki hafta Kühenyi kullandığımda 1 kilo verdim. Bu hafta düzenli kullanmadığım için sadece 600 gram verdim. Boy/kilo orantısında 56 ideal kilom. Ben 57,600 gram çıktım. Belki verecek çok fazla kilo olmadığı için az veriyorum. Amacım 53-54olmak. En azından bir ka. kiloda alsam kötü durmayacaktır
arkadaşlar 2 hafta içtim bu karışımı 3 kilo verdim.1 hafta bıraktım(üşengeçlikten)şimdi devam ediyorum.mekik falan çekin faydalı oluyor gerçekten.