Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar
Bende iki haftadır bu karışımı kullanıyorum
Aslında geçen hafta sirkenin yan etkisiyle bu karışıma biraz ara verdim ve sirkeyi değiştirdim. O yüzden pek düzenli kullanamadım.
iki haftada hiç diyet yapmadan 1600 gram verdim. Fazla kilom olmadığı için belki bu kadar az vermişimdir.
Karışımı içmeye devam edicem.
Kolay gelsin

voitin e-walker diye geçiyor adı, uzay yürüyüşü diğer adıyla. sporu fazla sevmiyorum, utanarak söylüyorum ki bu kolay aletle ancak bu kadar çalışıyorum :eek::

Hımm anladım canım, ben de son araştırmalarımı yaptım, 2. el sitelerinden birinden az kullanılmış eliptik bisiklet almayı planlıyorum. Seçeneklerim mevcut bu akşam birini seçip görüşeceğim satıcısıyla. Dunlop, dynamic, adler ve woit seçeneklerim var. Bakalım karar vereyim bu akşam, hafta sonuna kalmaz alıcam eliptik bisikletimi kaydirigubbakcemile2

Günaydın arkadaşlar
Bende iki haftadır bu karışımı kullanıyorum
Aslında geçen hafta sirkenin yan etkisiyle bu karışıma biraz ara verdim ve sirkeyi değiştirdim. O yüzden pek düzenli kullanamadım.
iki haftada hiç diyet yapmadan 1600 gram verdim. Fazla kilom olmadığı için belki bu kadar az vermişimdir.
Karışımı içmeye devam edicem.
Kolay gelsin

hangi elma sirkesini kullandın acaba farkediyormu ben kullanıyorum zayıflayamadım acaba sirkenin markasınımı tutturamadım

hangi elma sirkesini kullandın acaba farkediyormu ben kullanıyorum zayıflayamadım acaba sirkenin markasınımı tutturamadım

Merhaba,
Benim sirkeyi değiştirmemdeki amaç geçen hafta kullandığım sirkenin allerji yapmasıydı. Yüzümde çok fazl kızarıklık ve şişlik oluştu.2 gün ara verdikten sonra da düzeldi. bende Kemal Kükrer'i aldım onu kullanıyorum. Şİmdilik allerjik bir durum yok.
Bir süre daha deniycem. Pazartesi günü tekrar tartıldığımda kilo vermişsem paylaşırım.

Aslında Daha önceki hafta Kühenyi kullandığımda 1 kilo verdim. Bu hafta düzenli kullanmadığım için sadece 600 gram verdim. Boy/kilo orantısında 56 ideal kilom. Ben 57,600 gram çıktım. Belki verecek çok fazla kilo olmadığı için az veriyorum. Amacım 53-54olmak. En azından bir ka. kiloda alsam kötü durmayacaktır

ben içmeye başlamıştım ama araya bişeyler girdi bıraktım...tekrar başladım ayrıca spor da yapıcam sporsuz olmaz çünkü...sonuçları yazıcam inşallah 3 kilo fazlam var zor verebilirim o yüzden ama umudum çabuk gitmesiiiboshayallersmile

Merhaba,
Benim sirkeyi değiştirmemdeki amaç geçen hafta kullandığım sirkenin allerji yapmasıydı. Yüzümde çok fazl kızarıklık ve şişlik oluştu.2 gün ara verdikten sonra da düzeldi. bende Kemal Kükrer'i aldım onu kullanıyorum. Şİmdilik allerjik bir durum yok.
Bir süre daha deniycem. Pazartesi günü tekrar tartıldığımda kilo vermişsem paylaşırım.

Aslında Daha önceki hafta Kühenyi kullandığımda 1 kilo verdim. Bu hafta düzenli kullanmadığım için sadece 600 gram verdim. Boy/kilo orantısında 56 ideal kilom. Ben 57,600 gram çıktım. Belki verecek çok fazla kilo olmadığı için az veriyorum. Amacım 53-54olmak. En azından bir ka. kiloda alsam kötü durmayacaktır

sorumu cvpladıgın için teşekkürler ben digerleri kullandım vermedim bide senin dedigin markaları bullanayım bakalım sonuç ne olacak.

kızlar basen ve bacak bölgesi için hangi spor aletini önerirsiniz ?
bisikletim var evde, ek olarak birşey daha almak istiyorum.

bu hafta hiç kilo vermemişim. Hatta 300 gr geri gelmiş.
Kullanmayı bırakmayı da düşünmüyorum. 1 ayı tamamlamaya kararlıyım.

arkadaşlar 2 hafta içtim bu karışımı 3 kilo verdim.1 hafta bıraktım(üşengeçlikten)şimdi devam ediyorum.mekik falan çekin faydalı oluyor gerçekten.

ben hiç kilo veremiyodum durmuştu kilo gitmiyodu ...oturmuştu...3 kilo vermek istiyodum 1 hafta önce fitness diyet ve elma sirkeli ballı suya başladım...600 gramım gitti....çok sevinçliyim normalde bu kadar gitmezdi versem bile çünkü kilom az vermem gereken miktar da az olunca vücut direnç gösteriyo ama 600 gramım gitmiş çok mutlu oldum...devam edicem....zemuszemus

merhaba arkadaşlar 2 ay oldu doğum yapalı ama hiç kilo vermedim üstelik doğumdan sonra 4 kilo aldım napacağımı şaşırdım şimdi bu formülü uygulamaya başlayacağım bir de arkadaşlar aranızda mustelanın gıda takviyesini kullanmış olan varmı aldım ama daha başlamadım eczaneye soramadım acaba yemekten öncemi sonramı alınıyo bilemedim kilom 76 bakalımkilo verebilecekmiyim elma sirkesiyle

arkadaşlar 2 hafta içtim bu karışımı 3 kilo verdim.1 hafta bıraktım(üşengeçlikten)şimdi devam ediyorum.mekik falan çekin faydalı oluyor gerçekten.

merhaba merguana.sen bu karışımı nasıl hazırladın ve nasıl içtin.ben de yapıyorum. aç karnına sabah ve akşam içiyorum,yemekten önce. daha tartılmadım.sen güzel vermişsin tebrikler. beni bilgilendirirsen sevinirim .

X