Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

a aaaaaaa... bilakis benim sivilcelerimi geçirdi bu karışım.. bırakınca sivilcem çıkıyo benim de ohaoldumsmile

Günaydın.

Bende de ilk defa böyle oldu.
Sivilceden ziyade kocaman şişlikler oluştu.
Şİmdi iyi ama, iki gün içmedim, düzeldi. Bu sabah tekrar başladım. Fakat farklı bir sirke aldım bu defa onu deniycem. Sabah aç karınla ve öğlen salatamda tükettiğim sirkeyi tamamen kesip, sadece yemekten sonra yarım su bardağı ile devam edicem. Bakalım ne olacak. Geçen hafta bir kilo verdim. Şayet bu defa herhangi allerjik bir durum ile karşı karşıya kalmazsam bir süre denemeyi düşünüyorum

Sevgiler

benim daha da iyi çalıştırıyo :S

bu formüle ben de başlayalı 2 gün oldu. tatlı isteğim azaldı biraz. çikolata filan görsem de canım çekmiyor. zamanla yazarım neler olacak...

Son düzenleme:
cnm ilaçlar zararlı değil mi yaa?dikkat et bizim burda bi kızın iç organları erdi bu zayıflama kapsülleri yüzünden aman gözünüzü seviyim doğal yollardan zayıflayınn ilaç içmeyin:S

doktordan öğrendik bu sirke ve çok sayıda yeşil çay olayı midede bazı tüyler varmış insana gerekli olan tabi tüy dediğime bakmayın nedir tıbbi terimi bilemiyorum,zamanla onların yok olmasına sebep oluyormuş,ama buda insana çok gerekli bir şeymiş,zaman içinde mide kanserine yol açıyormuş
yani yeşil çayı günde 2 bardaktan başka,sirkeyide salatlar dışında aşırı kullanmayın,heleki suya katıp içmek zararlı bir durum

arkadaşlar daha önceki sayfalarda da yazmıstım 1.5ayda 6 kilo verdim die bu karısımla.sadece 1.5 ay kullandım ama hala vermeye devam ediyorum etkisi devam mı ediyor acaba.67 kiloydum suan 59um.çok memnun kaldım karısımdan.hedefe 2 kg kaldı

ben 1 haftadır içiyorum bu karışımı vücudumu sıkılaştırdı,kızlar çok iyi öneririm:))

arkadaşlar daha önceki sayfalarda da yazmıstım 1.5ayda 6 kilo verdim die bu karısımla.sadece 1.5 ay kullandım ama hala vermeye devam ediyorum etkisi devam mı ediyor acaba.67 kiloydum suan 59um.çok memnun kaldım karısımdan.hedefe 2 kg kaldı

rejimde yaptın mı??benim bu aralar midem bulanınca kestimde bu gece tekrar balayaı düşünüyorumm

özel bi diyet uygulamadım sadece aksam 6-7 gibiden sonra sebze meyve haricinde bir şey yemedim ve abur cuburu kestim.ama şimdi geç vakitte yemek de yiyorum abur cubur da yiyorum hala gidio kilolar maşallah

özel bi diyet uygulamadım sadece aksam 6-7 gibiden sonra sebze meyve haricinde bir şey yemedim ve abur cuburu kestim.ama şimdi geç vakitte yemek de yiyorum abur cubur da yiyorum hala gidio kilolar maşallah

anladım cnm valla ebnde bi hafta ii uyguladım yediklerime dikkat ettim vücut sıkılaştı gibi.ama sonraki hafta bozuldu biraz.bugünden itibaren yediklerime dikkat edcem.bnde de işe yaradı çnkü

canım bi kere kilo vereceğine şartlamalısın kendini çünkü inancı yoksa insanın ne yapsa boş.ben o kadar gaza gelmiş ve o kadar kitlenmiştim ki kilo vermeye ilk 3 günde 1.5 kilo verdim.boşuna demiyorlar inanmak başarmanın yarısıdır diye.

canım bi kere kilo vereceğine şartlamalısın kendini çünkü inancı yoksa insanın ne yapsa boş.ben o kadar gaza gelmiş ve o kadar kitlenmiştim ki kilo vermeye ilk 3 günde 1.5 kilo verdim.boşuna demiyorlar inanmak başarmanın yarısıdır diye.

evt cnm haklısınnn:lepi:eek:lumunekankayizsmile

spor da yapıyor musunuz arkadaşlar? bu arada kilo verenleri kutlarım, darısı bizlere olsun....amiiiiin...:)

cnm ben arada egzersiz yapmaya çalışıyorum.termal sauna şort giyiyorum o zman yapıorum işte ya da evi temizlerken giyiyorum:)

X