• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi + Bal + Papatya Kurusu

hiç içen yokmu arkadaşlar.ben cumartesi günü içmiştim.gerçekten tok tutuyor.bugün yine başladım.

kilonda değişiklik oldumu.diyet yapıyormusun yanında.
faydası oldumu bu içeceğin.bilgi verirsen çok sevinirim canım.

2 sene önce yediklerime dikkat etmeden 1.5 ayda 5 kilo vermiştim canım,şu an kilomda oynama yok,sabah aç karna ve gece yatmadan içiyorum düzenli olarak,arada öğlen de içiyorum,sigaray bıraktım kilo almamak adına içiyorum,yemeden kısmıyorum hiç,yeter ki kilo almayayım

2 sene önce yediklerime dikkat etmeden 1.5 ayda 5 kilo vermiştim canım,şu an kilomda oynama yok,sabah aç karna ve gece yatmadan içiyorum düzenli olarak,arada öğlen de içiyorum,sigaray bıraktım kilo almamak adına içiyorum,yemeden kısmıyorum hiç,yeter ki kilo almayayım

yediklerine dikkat etmeden güzel kilo vermişsin.teşekkür ederim bilgi için.:13:

selam kıslar...papatya iştahı keser ve selülitlere birebirdir.ama hiç bir bitki çayını 1lt içmeyin 2-3 bardakta kalın.hepsinin ölçüsü genelde 1lt.siz 1lt hazırlayın.annenizle kardeşinizle paylaşın.her gün taze yapın.asla durmuşu içmeyin buz dolabında değilse....besin zehirlenmesi yapar.hiç bir şey suyun yerini tutmaz 2 lt suyunuzu ihmal etmeyin.lahana kürü gibi kürlerle bitki kürlerini karıştırmayın.aşırı su atımı yüzünden halsiz kalabilirsiniz.böbrekleriniz yorulur.tansiyonunuz düşer.her kürü 2 hafta uygulayın 1 hafta ara verin.a.s

teşekkürlerr önemli bilgiler için

Back
X