- 21 Şubat 2012
- 391
- 241
- 133
- Konu Sahibi fundagul_888
-
Cok sevindim hep birlikte veririz INSALLAH ayin 17 sinde toplam kac gitmis yazacagm :))selin beni cok pis gaza getirdinhemen bgn koyuluyorum ise ben de kuruyorum. aynen millet saglik icin iciyormus arastirdim ben de . bol suyla icinde sikinti olmaz. 15 gun sonra gorusurz.
biraz urkutucu gorunuyo
Merhaba canım.ben de 2-3 ay önce yapmıştım turşuyu.ama elimdeki sirke sınırlı olduğu için azıcık yapabildim. 1 hafta ancak yeter yani bana. Ama benim tursumun renginde bir değişiklik yok. Sirke aynı renkte.yanlış mi yaptım acaba.sarımsağı da bol oldu sanki. Tekrar yapmayı dusunuyorum.bu arada kaç kilo verdin bu güne kadar?kavanoz u yeni degistirmistik bulanik duruyor simdi bu kadar degil :)
kavanoz u yeni degistirmistik bulanik duruyor simdi bu kadar degil :)
yrn buyuk gun
peki nasıl bir diyet uygulayarak 20 kg verdiniz biraz anlatabilirmisinizMerhaba kizlar araniza yeni katildim ben evlenmeden onçe 47 kilo idim hamila kaldim doguma girerken 74 dim diet yaptim 20 kilo gitti kaldi 7 kilo oglum şu an 1.5 yaşinda kalan kilolarim yapişti kaldi
Merhaba denediniz mi sonuçlar nasıl b3n yaptım ama rengi hala sarı ve içmeye cesaret edemigorumEki Görüntüle 1812675 tursu rengi arkadaslar tabi ben 1 ay oldu kurali giderek rengi yesil oldu yesil olmasi iyimis basta korktum ama kullandigim sirke yi evde yaptim sarimsak taskopru temizlerken bicak kullanmadim icine metal sokmadim
evet sarimsaklariyla içileçekmiş ben yaptım ama içemedim sirkeyi hazır kullandım bide kendim yapıp deniycemmerhaba bişey sorucam bu turşuyu sarımsaklarıyla beraber mi içiyoruz yoksa sadece suyunu mu şişenin dibinde duruyo sarımsaklar sonuçta bendeyarın başlıycam allah nasip ederse kullananlar faydasını gören var mı yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?