- 21 Şubat 2012
- 391
- 241
- 133
- Konu Sahibi fundagul_888
1 haftayi gecti 3 gun icemedim ve dikkat edemedim gece bile yedim misafir vardi ama yinede 900 gr giden saka gibi zorla yemek yiyorum Kendi kendime konusuyor gibi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Selin,Bugün 11. Gun ve giden 1.800 gr ve hic acikmiyorum bu kuru hic birakmam
ben kuramadim kizlar..midemi bozmasindan korktum. simdilik karatay tarzi saglikli besleniyorum. haftada yarim kilo gidiyor bu da bana yeter.
Ben çok memnunum q ayda verirsin 5 kilo az benim 15 kg fazla var her gün yazarsan motive oluruz hep berabergecenin bu saatinde tahin helvasin yiyorum ve diyete baslamak istiyorum. herkes baslamis ama sonuc yazan selin0 ya da bi kac kisi. selin0 cok sagol gercekten. ben de yarin kuracagim tursumu . karatay tarzi beslenme cok saglikli ama zor. evliyken daha da zor. 5 kilo fazlam var insallah veririim. ben de yazacagim buraya.
Ben günde 2 tahta kaşıkla içiyorum içine metal sokma yemeklerden yarim saat önce ve karatay la desteklerseniz süper oluyor yani günde 2 ogün ye her gün yazarsan sevinirim benim tartı bozuldu kg bilgisi veremiyorumBen kurdum 2 hafta önce.Bu pazar günü içmeye başladım.
Pazar 2 sefer 1 er tatlı kaşığı
Pazartesi 2 sefer 1 er tatlı kaşığı
Bugün 3 sefer yapacağım 1 er tatlı kaşığı.Sadece iş yerinde öğlen içmek sıkıntı pet şişeye koyup geliyorum kapağı açınca inanılmaz bir koku yayılıyor.
Bu gün 3.günüm mideme hiç dokunmadı,gaz yapmadı iştah kesme olayını henüz anlayamadım.Canım yine tatlı istiyor.Zaten ekmek ,şeker ve yağlı şeylerden uzak duruyorum.
Sabah 400 gr daha verdiğimi gördüm tartıda yarın sabahı iple çekiyorum.
Umarım 1 hafta içerisinde daha da motive olurum.
Benim bozmadı ve inanılmaz enerji verdi ikiside sağlıklı ben çok araştırdım bazıları bunu sağlık için iciyorben kuramadim kizlar..midemi bozmasindan korktum. simdilik karatay tarzi saglikli besleniyorum. haftada yarim kilo gidiyor bu da bana yeter.
Diyet unut bu küre başla karatay la desteklersen süper olur benimde 15 kg f azlam var gel yari salim motive artarMerhaba Selin,
Ben daha dün sabah başladım umarım etkisini bende görürüm.Boyum 1,72 kg 79,6 15 kg bende de fazla var ve 3 ayda umarım gider.
İçimden spor yapmak gelmediği için 2 haftadır ölüm diyet-indeyim 1 kg verdim sadece.Psikolojik olarak yoruluyorum.
Etkisini görenler yazarsa daha da motive oluyorum.
Teşekkürler..
Ben pazar günü başladım 79,9 kg ileDiyet unut bu küre başla karatay la desteklersen süper olur benimde 15 kg f azlam var gel yari salim motive artar
Karatay diyetiyle zayıflıyoruz diye facebook ta grup var cok faydali katil ona orda listeler var yemek tarifleri super de motive oluyor bende en son 65.3 tum hedef 51 :)Ben pazar günü başladım 79,9 kg ile
Bu sabah 79,10 oldum.Yani 3 gün için 800 gr fena değil. Karatayı tam bilmiyorum.Denenebilir?
Ben hiç ekmek ,bakliyat ,makarna,hamur işi ,kızartma,yağlı ve tatlı yemiyorum;
Sabah 2 yumurta beyazı peynir bazen domates salatalık (pazar kahvaltıları kızartma,hamur işi,ekmek ,tatlı HARİÇ normal kahvaltı)
Öğlen sebze ya da et yemeği ,yoğurt
Akşamda yine aynısı sebze ya da et yemeği ,yoğurt
Aralarda meyve ya da yulafla süt..
Bunu uygulayarak 20 günde 1 kg anca vermiştim..Moralim çok kötü olmuştu ve spor yapmak şu sıra hiç içimden gelmiyor.
Ama bu kürle 3 günde 800gr gitti. Hemde son 3 günde çikolata yedim.
Bu gün doğum günüm olduğu içinde pasta da yiyeceğim bakalım yarın neler bekliyor bizi ..
Ben metal kaşıkla içiyordum haklısın tahta kaşık mantıklı.Dün öğlende içtim bu gün öğlende içtim çok zor oluyor kokudan ama 2 gündür öğlenleri de içiyorum pet şişeye koyup getiriyorum bir içimlik..
Her gün yazalım motive olur..
Hızlı sağlıklı kilo vermeler bize..
bu gün tartıldım ve 79,90 geldim yine Allahımmmm yıkıldım!Karatay diyetiyle zayıflıyoruz diye facebook ta grup var cok faydali katil ona orda listeler var yemek tarifleri super de motive oluyor bende en son 65.3 tum hedef 51 :)
Hediye vermek icin cok erken sabir gerekli hep yasak yemissin olsun bundan sonraya daha sikibu gün tartıldım ve 79,90 geldim yine Allahımmmm yıkıldım!
çikolata yedim ufak dilim pasta , 1 dilim pizza ve 2 kadeh viski sanırım bundan dolayı!Ama napim doğum günüm diye kendime hediye verdim sonucu kötü oldu
Yarına bakalım ne olacak
arada kacamak olur. o kadar da kisitlamayalim. biz de insaniz dimi . ayda 1den bisi olmaz abartmadiktan sonra.bu gün tartıldım ve 79,90 geldim yine Allahımmmm yıkıldım!
çikolata yedim ufak dilim pasta , 1 dilim pizza ve 2 kadeh viski sanırım bundan dolayı!Ama napim doğum günüm diye kendime hediye verdim sonucu kötü oldu
Yarına bakalım ne olacak
selam kizlar nasil gidiyor..hic yazmiyosunuz..benim cok sukur 1.5 kilo.gitti. kaldi 3.5
tursuma da daha 2 hafta var. ben kan tahlili yaptirdim. d vitaminim 67 cikti. ama 100 un ustune cikarcam.k2 vitamini de aliyorum mena q7 formunda. ayrica omega 3 takviyesi de almaya basladim. kendimi cok iyi hissediyorum. yaz geliyo yaaaa. gelsin cicili bicili elbiseler sortlar yehuuuu