• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu

Yok başlamadım henüz o_Oınsallh ise yarar ya 10 kılom var ve bu aralar durmadan yiyorum:mad: çok mutsuzum artık motive olamiyorum:cry:
ne zaman başlayacaksın..ayrıca bende yiyorum fakat inancım tam..diyetler birlikte yarın başlıyorum..birgün önce başlasam birşey olmaz herhalde..ilk gün sonuçlarını paylaşırım :) belki sende o zaman motive olursun:KK24:

ne zaman başlayacaksın..ayrıca bende yiyorum fakat inancım tam..diyetler birlikte yarın başlıyorum..birgün önce başlasam birşey olmaz herhalde..ilk gün sonuçlarını paylaşırım :) belki sende o zaman motive olursun:KK24:
Çok iyi olur canım ya bnle paylaşsan hep birlikte motive olsak bnde payasirim günlerimi bakalim bnm 10 eylül olcak tursum:KK9:

Sivilce ilacı kullanıyorum sizce bir sorun oluşturur mu. :KK20:Ve acaba uygulayan varsa sonuçları paylaşabilir mi ben uygularsam paylaşırım sizinle.:KK50: Sadece konu hakkinda biraz daha bilgi edinmek istiyorum. :KK25:

Sivilce ilacı kullanıyorum sizce bir sorun oluşturur mu. :KK20:Ve acaba uygulayan varsa sonuçları paylaşabilir mi ben uygularsam paylaşırım sizinle.:KK50: Sadece konu hakkinda biraz daha bilgi edinmek istiyorum. :KK25:
Merhaba ben bu konuyla yakından ilgileniyorum :KK48: ben dün başladım evet tadı ve kokusu berbat olsada :KK43: tok tutuyor gibi olacağına inanıyorum normalde bir haftadır sadece sut ve yoğurtla besleniyorum açlık hissediyordum sürekli dün turşumu açtım ve bir kasik aldım hakketen açlık hissetmedim dun:nazar: ınsallh kurtluruz bu kilolardan yaa

selamm :)
bende 2 gündür içiyorum 5 kilo falan vermek istiyorum umarım işe yarar
aslında sadece zayıflamak için değil diğer faydalarıda dikkatimi çekti ve doğal olması en büyük etken
tadını merak edenler olabilir çok keskin bi tadı var ve ağzınıza alır almaz hemen su içmeniz gerek bu sabah suyu bi kaç saniye geciktirince boğazımı yaktı baya :KK43: biraz koku yapıyo ama yarım saat sonra yemek yediğimiz için o koku geçiyo yani bilmiyorum bende o şekilde oldu
iştah konusuna gelince 2 günde pek bişey anlayamadım zaten akşamları yemek yemiyorum oyüzden acıkmam bünye alıştığı için öğlen yemeği saatlerinde karnım çok acıkır o açlık hala sürüyo ona bi etki etmedi malesef :KK70:

Arkadaslar yokmu sonuç alan ya bnde kurdum bekliyorum :KK61:10 kılom var ne ypsam gitmiyo çok Üzgünüm hayata kustum :KK42:
merhabaa benim de 10 kg fazlam var ben de elma sirkesi kurdurttum anneme sarımsagı içine 1 hafta sonra koyucam beraber verelim kiloları yeme içmemişze de dikkat ederek benim motivem cok febna bozuldu o kadar cook yemek yiyorum kendime inanamıyorum veremezsem cok kötü olucam artık sinirlerim bozuluyor kendime kızıyorum hep beraber verelim kızlar

Ben 3 gün önce başladım sirkeli sarımsaklı karışımımdan içmeye. 4 baş sarımsağı 1 şişe sirkede 10 gün beklettim ve bugün 3. günümdeyim. İlk günden beri inanılmaz derecede iştahımı kesiyor. Sanki hep tok gibiyim. Başka hiçbir etkisi olmasa bile sırf bu tokluk hissiyle bile kilo verdirir.

merhabaa benim de 10 kg fazlam var ben de elma sirkesi kurdurttum anneme sarımsagı içine 1 hafta sonra koyucam beraber verelim kiloları yeme içmemişze de dikkat ederek benim motivem cok febna bozuldu o kadar cook yemek yiyorum kendime inanamıyorum veremezsem cok kötü olucam artık sinirlerim bozuluyor kendime kızıyorum hep beraber verelim kızlar
Kolay gelsin canım öncelikle bende aynı senin gibiyim çok üzülüyorum bu yaşımda bu kilo ama beraberce başarabiliriz ınsallh motive olmak sart önce beynimizi terbiye etmek gerek

Bu turşuyu yapmak için evde elma sirkesi yaptım :) 3 aralıkta içmeye başlayacağım gelişmelerin tamamını paylaşacağım.
160cm boyum 62 kiloyum. İştahım oldukça yerinde bu sebepten mütevellit turşuya başlıyorum :)

Bende bugün başladım :KK49: direk su içiyorum ilaç gibi iciyorum tadını almıyorum

Kısmet olursa günlük yazacağım yaparken kendi yaptığım elma sirkesi kullandım kesinlikle bıçak kullanmadım sarimsaklari temizlerken ve içerken tahta kaşıkla içiyorum :KK58:ve rengi kına yeşili olmuş ve 5 saat oldu kahvaltı yapali inanın tatlısız duramayan biri olarak tatlı hiç istemiyordu bakalım ileriki günler ne gösterir

Bugun 3.gun istah sıfır: ) ve cok enerjigim cabuk doyuyorum giden 600 gr tabi yaninda karatay saglikli beslenme uyguluyorum

Back