- Konu Sahibi fundagul_888
Arkadaslar yokmu sonuç alan ya bnde kurdum bekliyorum 10 kılom var ne ypsam gitmiyo çok Üzgünüm hayata kustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kurdum :) 6 eylülde başlıyorum sen başladın mı?? benimde 15 kilo fazla varArkadaslar yokmu sonuç alan ya bnde kurdum bekliyorum 10 kılom var ne ypsam gitmiyo çok Üzgünüm hayata kustum
Yok başlamadım henüz ınsallh ise yarar ya 10 kılom var ve bu aralar durmadan yiyorum çok mutsuzum artık motive olamiyorumbende kurdum :) 6 eylülde başlıyorum sen başladın mı?? benimde 15 kilo fazla var
ne zaman başlayacaksın..ayrıca bende yiyorum fakat inancım tam..diyetler birlikte yarın başlıyorum..birgün önce başlasam birşey olmaz herhalde..ilk gün sonuçlarını paylaşırım :) belki sende o zaman motive olursunYok başlamadım henüz ınsallh ise yarar ya 10 kılom var ve bu aralar durmadan yiyorum çok mutsuzum artık motive olamiyorum
Çok iyi olur canım ya bnle paylaşsan hep birlikte motive olsak bnde payasirim günlerimi bakalim bnm 10 eylül olcak tursumne zaman başlayacaksın..ayrıca bende yiyorum fakat inancım tam..diyetler birlikte yarın başlıyorum..birgün önce başlasam birşey olmaz herhalde..ilk gün sonuçlarını paylaşırım :) belki sende o zaman motive olursun
Merhaba ben bu konuyla yakından ilgileniyorum ben dün başladım evet tadı ve kokusu berbat olsada tok tutuyor gibi olacağına inanıyorum normalde bir haftadır sadece sut ve yoğurtla besleniyorum açlık hissediyordum sürekli dün turşumu açtım ve bir kasik aldım hakketen açlık hissetmedim dun ınsallh kurtluruz bu kilolardan yaaSivilce ilacı kullanıyorum sizce bir sorun oluşturur mu. Ve acaba uygulayan varsa sonuçları paylaşabilir mi ben uygularsam paylaşırım sizinle. Sadece konu hakkinda biraz daha bilgi edinmek istiyorum.
merhabaa benim de 10 kg fazlam var ben de elma sirkesi kurdurttum anneme sarımsagı içine 1 hafta sonra koyucam beraber verelim kiloları yeme içmemişze de dikkat ederek benim motivem cok febna bozuldu o kadar cook yemek yiyorum kendime inanamıyorum veremezsem cok kötü olucam artık sinirlerim bozuluyor kendime kızıyorum hep beraber verelim kızlarArkadaslar yokmu sonuç alan ya bnde kurdum bekliyorum 10 kılom var ne ypsam gitmiyo çok Üzgünüm hayata kustum
Kolay gelsin canım öncelikle bende aynı senin gibiyim çok üzülüyorum bu yaşımda bu kilo ama beraberce başarabiliriz ınsallh motive olmak sart önce beynimizi terbiye etmek gerekmerhabaa benim de 10 kg fazlam var ben de elma sirkesi kurdurttum anneme sarımsagı içine 1 hafta sonra koyucam beraber verelim kiloları yeme içmemişze de dikkat ederek benim motivem cok febna bozuldu o kadar cook yemek yiyorum kendime inanamıyorum veremezsem cok kötü olucam artık sinirlerim bozuluyor kendime kızıyorum hep beraber verelim kızlar