- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 18
- 38
- Konu Sahibi Gunel huseyinzadeh
Başlayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczanede çalışıyorum bi çay vardı kadın bi ayda mi iki ayda mi 6 7 kilo vermişti ve kadın hala gelip aliyo ise yarıyor diye tabi yanında birazda boğazını kismis:)
Eczanede çalışıyorum bi çay vardı kadın bi ayda mi iki ayda mi 6 7 kilo vermişti ve kadın hala gelip aliyo ise yarıyor diye tabi yanında birazda boğazını kismis:)
Bitanem agzina salik cok da iyi anlatmisin oku oku doyamadim evet ya bende bilyorum sunlari amma diyetle sporla desteklendiyi xaman cokda guzel sonuc ortaya cikiyor.ben hiç bir gıdanın tek basına zayıflatığina inanmıyorum sadece yardımcı olduģuna inanıyorum...
Vucudümuzda herşeyin bir karşılıgı var tıpkkı pazıl gibi etkilenir tebki verir bazen doğru bazen yanlış siz o dogru parcayı bulursunuz yerine takatsınız bu bitkilerle yada gıdalarla ama öyle bir işleyiş varki vucudumuzda, bu sefer bize bir uyarı verir bir üst levele atlamamız gerekir parcayı bulmak yeterli degil ben daha farklı bir şey istiyorum der ve siz doğru parcayı bulana kadar yerinizde saydırır kullandıgınız o parca ömrünü tamamlar ve siz yeni arayışlara girersiniz velhasılı kelam hiç bir şey mucize degildir mucize olan siziniz bitkileri siz yönetip doğru yolu bulacaksınız
Ben kilo verdim ama bitkilerle 5 6 çaylarla degil istedim ve verdim bitkiler bana yardım etti o kadar
Saglıklı diyet listemin yanında dönümşümlü olarak kullandıgım metebolizmayı hızlandıran ödem attan bagırsaklara yardımcı (buraya dikkat bagırsak söktürücü bitkiler degil sadece yardımci olan )
Bitkiler beyaz çay , yesil çay , hibiskus ,kiraz sabı çaýı kullandım bunları hergün degistirerek kulanıyorum günde 2 fincanı gecmiyor ve hiçbirini birbirine katmadan tek içiyorum
Unutma bunlar sadece sana eşlik eder bir mücize degil bir yol arkadaşıdır
Asıl olan mücize sensin
Bitanem agzina salik cok da iyi anlatmisin oku oku doyamadim evet ya bende bilyorum sunlari amma diyetle sporla desteklendiyi xaman cokda guzel sonuc ortaya cikiyor.
Bazen diyet yaparsin yaparsin kilon dik diye oynamaz.
Amma yag yakan caylar ve kurler yapmazsan diyeti desteklemzsen tabi ki diyet yorucu gelerekden buraktiriyir
Bitanem hergun farkli kulaniyorum zaten hemen hemen her gun hepsini kulanmiyorumTabiki ne dedim sadece yardımcı o saatten sonra devreye sabrın girecek sen vucüdunun ne istedigini bulacaksın öyle bir donamın icindeyizki vucudun ezbeleme yetenegi var eger sen aynı şeyleri hergün verirsen bunu ezberler sonra seni takmaz benim tavsiyem buna meydan verme onu şaşirt bitkileri döşümlü tek kullan bir bitki sürekli degil en fazla 15 gün iç ve degiştir ...yani kısacası ezberi bozan ol:)))))
Isim vermym burda reklama girer falan ban yerim:))Aha hangi çay o
Isim vermym burda reklama girer falan ban yerim:))