• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elma çayı mucizesi

bkbkbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
38
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar,
bu sabah televizyonda duyduğum bir tarifi sizinle paylaşmak istedim. bu sabah bir sabah programına 178 kilodan 61 kiloya düşmüş bir bayan ve doktoru çıktı. ve doktorda bu kiloyu verme sürecinde destek olan bir çay tarifi verdi. tarif şöyle;

1 veya 2 adet elma
1 portakal
1 limon
1 çubuk tarçin
karanfil bunları 2 lt suya koyup kaynatıyorsunuz ve günde 3-4 kere yemeklerden önde içiyorsunuz. elma iştahı kesiyor ve metabolizmayı hızlandırıyormuş.dilerseniz içine maydonoz veya mısır püskülününde katılabileceğini söyledi.

ben de bu sabah hemen denedim. ama evde portakal olmadığından, koymadım fakat maydonoz ekledim. kokusu bir harika. henüz tatmadım ama tadınında güzel olduğuna eminim. umarım herkese faydalı olur.

tarçın olmazsa olmazkii..tarçın kan şekerini düzenliyo...ve bitki çayları tarçınsız içildiğinde daha çok tatlı isteği yaratabiliyo..bunu dengelemek için tarçın ekleniyor..ve dikkat ederseniz birbirine benzer tüm formüllerde tarçın vardırr..

tarçin bence de çok önemli. hem içinde o kadar çok şey varki çok fazla tarçın kokusu ve tadı almıyorsun. ben deniyorum ve yemeklerden yarım saat önce içtiğinde gerçekten tokluk hissi yaratıyor.

deneyip de sonuc alan var mi arkadaslar?

bi arkadaşım tosun gibiydi yanii..3 ayda inanılmaz inceldi yaa..dediğine göre tarçınlı karanfilli çayı her gün 3 ay boyunca içmiş..ve ben de şahidimm..eski fotolarını gördüğümde hayret ettim..ayrıca kendisi bir gram bile şekere ilgi duymaz hale geldi..sıfır şeker yaaa..çaya bile katmıyor..tarçın sayesinde..tarçın şekere karşı ilgiyi kesiyor..olur olmaz yeme isteğini baya bi frenliyor..şu anda pantolonlarını beli 2 beden büyük geliyo..inanılmaz bi incelme ..beli ise tahta gibi olmuşş

ben bu tarıfı geçen yıl 20 gun kadar aralıksız kullandım tadı guzel içilebilir fakat ben pek faydasını görmedım ustelık kabızlık yapıyor am sık idrara çıkardığı doğru yınede her bunyede farklı etkıler yapabılır denemek gerekır arkadaşlar

ben yemek üzerine içiyorum karnım şişse indiriyor hazmı kolaylaştırıyor arada değşklk :) olması için içilebilir

Deneyen varmı hala acaba :) konuyu hortlatıyorum ama,Çok eskiden denemiştim bunu faydalı bi içecek tadıda güzel 2gündür kafama taktım malzemeleri alıp deniycem dedim tekrar,ve bugün herşeyim hazır yarın inşallah sabahtan kaynatıp hazırlıycam ve ilk bardağımı büyük bi keyifle içicem,kilolu biri değilim ama kilo takıntım var,2kilo vermem gerek 53 olmalıyım :) geçen sene 53tüm ve o kiloda çok mutluyum,hatta gerekirse 50 olmak istiyorum ama bu boyla nasıl inicem bilmiyorum,168 boyum ve ideal kilom 61miş,ama ben 55teyim ve hala mutsuzum,neyse yarından itibaren 7gün deniycem bunu ve gelişmeleri yazıcam,umarım yine işe yarar :)

Mrb
Eveet elma çayım hazır dumaNı üstünde ılınmasını bekliyorum.
Bugün 55.1dim bakalım 7gün uygulıycam gelişmeleri yazarım..
IMG_20160528_162547-1.jpg IMG_20160528_163808.jpg

Back