bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor canım.Dün yemek yapcak mecalim yok bir arkadaşım ariyor yemek getireyim mi yapabildin mi diye, gorumceme kayinvalideden çıt yok. O kadar öfke doluyumki. Cocuklar var, insan bir kap çorba yapip veremez mi bu kadar mi zor...
Zaten dün telefonda kv ile surtustuk ondan arayip sormadi bir daha. Umrumda bile degiller. Zor zamanlarımda hiç yanımda durmadi ancak uzaktan akil verdiArkadasindan Allah razi olsun , bosver onlarin ayibi yeri gelince soylersin bosuna moralini bozma .
İşlerine öyle geliyorbazı insanlar çok düşüncesiz oluyor canım.
O çorbayı yapsa hayata küstürür seni böyleleri. Boşver yapmasın.Dün yemek yapcak mecalim yok bir arkadaşım ariyor yemek getireyim mi yapabildin mi diye, gorumceme kayinvalideden çıt yok. O kadar öfke doluyumki. Cocuklar var, insan bir kap çorba yapip veremez mi bu kadar mi zor...
Ocagi batirma derken cok yapip ocagimizi maddi batisa surukleme demek istemistim. Valla ben pisim yemek yenir bulasiklari toparken silerim yaparken ne silecegim ya ocak ocakligini bilsin kirlensin azcikYemek pişerken 3 kez ocağı silen birine dediği lafa bak.
Aynen cok yakinlar.Benimde buyugum 7 olmak uzere baya yakinlarmis
22.500 adım nasıl bir şey ?Bugunku menum
(Bugun kendimi astim soyleyeyim once bunukendime verdim bu masallahlari
10:00- 2 haslanmis yumurta, 1 avuc badem, bolca yesillik, 3 erik, 1 elma.
17:00- 1 koca sakata tabagi peynirli salata, 100 gr kadar balik, 1 kase yesil mercimek
Su:4 lt
Spor: 50 mekik
30 dk eliptik
22 500 adim
Zipzip- pastelfit
Ocak silme işi bitmiyoYemek pişerken 3 kez ocağı silen birine dediği lafa bak.
Hatta kağıda yazdırdım valla bakmadım yok kız demezYa yalan soylediyse neden bakmiyosun
30 kahve için bir tatlı kaşığı kahve yeter.Ocagi batirma derken cok yapip ocagimizi maddi batisa surukleme demek istemistim. Valla ben pisim yemek yenir bulasiklari toparken silerim yaparken ne silecegim ya ocak ocakligini bilsin kirlensin azcik
Bir yanim zaten iyiki calisiyor diyor. Yoksa herseye mudahalede bulunurdu diyorum. Diyorumki bebege covit testide yapildi. Haftasonu onlar koye gidip geldi dönüşte 5 dk ugradilar. Bizden hemen bulaşacak değil ya, zaten hemen belli olmazki diyor. Sanki ben onlardan geçti deyip ozellikle test istemişim gibi. Dedim ne alakasi var zaten siz koye giderken bizde hastalik baslamisti, testide doktor istedi. Ondan sonra bozuştukO çorbayı yapsa hayata küstürür seni böyleleri. Boşver yapmasın.
Valla ben kkya gelmeden once burda anlatilan esler , eltiler , kvler vs hayal urunu gibiydi benim icin ne kadar degisik kalpsiz insanla varİşlerine öyle geliyor
Belki akillarina mi gelmedi acaba. Ya da bu kadar kotu oldugunu dusunemediler mi. Canim boyle durumda soyle acik acik ne demisler isteyenjn bir yuzu kara vermeyen zenci.Dün yemek yapcak mecalim yok bir arkadaşım ariyor yemek getireyim mi yapabildin mi diye, gorumceme kayinvalideden çıt yok. O kadar öfke doluyumki. Cocuklar var, insan bir kap çorba yapip veremez mi bu kadar mi zor...
Oy yaaAteş bitti galiba cocuklarda da şükürler olsun. Tonla ilac var evdeishalleri var probiyotik, antibiyotik, astim ilaclari. Bugunde öksürük surubu aldim onlara, alerjik burun spreyi aldim
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ:156
KİLONUZ:63
HEDEF KİLONUZ: 56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: pcos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: tekrar çocuk düşünüyorum ve daha güzel görünmek istiyorum
Merhaba arkadaşlar ben eski 4. Takım üyelerindenim. Tekrar yarışmaya katılmak için gelmiştim ama grupları kapatmışlar. Ararken sizi buldum. Kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim
Hoşgeldin canım. Bı gece kuşu daha geldi sanki.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ:156
KİLONUZ:63
HEDEF KİLONUZ: 56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: pcos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: tekrar çocuk düşünüyorum ve daha güzel görünmek istiyorum
Merhaba arkadaşlar ben eski 4. Takım üyelerindenim. Tekrar yarışmaya katılmak için gelmiştim ama grupları kapatmışlar. Ararken sizi buldum. Kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim
22500 adim mi rakibem sen ne yaptinAynen cok yakinlar.
Cok gecmis olsun canim ya. Hastalik cok zor geke ki cocuklarin okuncaDün yemek yapcak mecalim yok bir arkadaşım ariyor yemek getireyim mi yapabildin mi diye, gorumceme kayinvalideden çıt yok. O kadar öfke doluyumki. Cocuklar var, insan bir kap çorba yapip veremez mi bu kadar mi zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?