- 31 Temmuz 2020
- 20.405
- 60.233
- 548
Tombul derkennnn
Mavi takımcım nasılsınız? Neler yaptınız bugün?
Adımım gezerek 7.000 olmuş. Karnımı doyurayım biraz dinleneyim sporumu yapıcam. Valla gözlerim kapanıyo, yol yordu. Ammaaa sporsuz gün geçiremem bu saatten sonra. 5 haftalık diyet ve egzersizle, içine giremediğim montumu giydim bugün.
Özellikle karın simit bölgemde bariz fark var. Cardiyo- pilates birlikte hızlı sonuç veriyordu, bir de burdaki adım yarışı eklenince tadından yenmez olduTabi ki en sinir olduğum yerim kollarım hiç erimedi. 1 kg lık dambıl aldım bugün, kol çalışmalarım daha etkili olacak bundan sonra.
Veeee bugünün motivasyonuTombul Şebnem ve köy yansa saçını tarayan kızı Elif karşınızda
Eki Görüntüle 2978404
Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
@dolunaydagel
@DeryaOnDiet
BerryShake
@masal_19
@Zipzip-
Maşallah ana kız boyunuz kav sizin
Adımım gezerek 7.000 olmuş. Karnımı doyurayım biraz dinleneyim sporumu yapıcam. Valla gözlerim kapanıyo, yol yordu. Ammaaa sporsuz gün geçiremem bu saatten sonra. 5 haftalık diyet ve egzersizle, içine giremediğim montumu giydim bugün.
Özellikle karın simit bölgemde bariz fark var. Cardiyo- pilates birlikte hızlı sonuç veriyordu, bir de burdaki adım yarışı eklenince tadından yenmez olduTabi ki en sinir olduğum yerim kollarım hiç erimedi. 1 kg lık dambıl aldım bugün, kol çalışmalarım daha etkili olacak bundan sonra.
Veeee bugünün motivasyonuTombul Şebnem ve köy yansa saçını tarayan kızı Elif karşınızda
Eki Görüntüle 2978404
Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
@dolunaydagel
@DeryaOnDiet
BerryShake
@masal_19
@Zipzip-
Kolları görmemiş olamazsınTombul derkennnn
Sorma bana çekmemiş uzun olacakMaşallah ana kız boyunuz kav sizin
Benim kollarda öyle topbul ayaklar zayıf canım bölgesel çalış kollara ..Kolları görmemiş olamazsın
Kas onlar kasKolları görmemiş olamazsın
BeKahve burdaama gidici şöyle bir bakmaya geldi ne var ne yok
Maşallah size. 41 kere.
Eki Görüntüle 2978404
Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
@dolunaydagel
@DeryaOnDiet
BerryShake
@masal_19
@Zipzip-
Nasil sana çekmemiş senin boy kaçSorma bana çekmemiş uzun olacak
Be ne ? giiiiBe
Maşallah size. 41 kere.Çok güzelsin canım.
Çalışıyorum ama vücudun en inatçı yeri en son gidermiş. BekliyomBenim kollarda öyle topbul ayaklar zayıf canım bölgesel çalış kollara ..
Hıhııı ben de Arnold’umKas onlar kas
157 . Kızım 13 yaşında 160Nasil sana çekmemiş senin boy kaç
Ben de bakmaya geldim.Kahve burdaama gidici şöyle bir bakmaya geldi ne var ne yok
Teşekkür ederizBe
Maşallah size. 41 kere.Çok güzelsin canım.
Kollar ve alt karın ikisi geccekten zor gidiyor aynı adimdayiz akşama 15 atarsın artıkÇalışıyorum ama vücudun en inatçı yeri en son gidermiş. Bekliyom
Hıhııı ben de Arnold’um
Oyyyy sen git kedicik kalsınBen de bakmaya geldim.
Bu sene büyüdüAbla masallah ikinizide kızın nasil büyümüş
Daha uzun görünüyor sun fotoda canım157 . Kızım 13 yaşında 160
Adım biter, bişey kalmadı. Spor önemli olanKollar ve alt karın ikisi geccekten zor gidiyor aynı adimdayiz akşama 15 atarsın artık
İnce olduğumdandırDaha uzun görünüyor sun fotoda canım
Sporu yaparken adım satmıyormuAdım biter, bişey kalmadı. Spor önemli olanÇalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?