MasterFit 15.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 |
| Kırmızı Kaptan | 69.1 | |||||||
2 | @Korkuluanne | Kırmızı | 66.0 | |||||||
3 |
| Kırmızı | 62.0 | |||||||
4 |
| Kırmızı | 80.2 | |||||||
5 | @Migim | Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 | @EppekArasi | Kırmızı | 75.1 | |||||||
7 |
| Kırmızı | 58.3 | |||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 |
| Mavi Kaptan | 69.3 | |||||||
2 |
| Mavi | 55.25 | |||||||
3 |
| Mavi | 58.1 | |||||||
4 |
| Mavi | 74.9 | |||||||
5 |
| Mavi | 62.6 | |||||||
6 |
| Mavi | 87.7 | |||||||
YEŞİL TAKIM | ||||||||||
1 | @Sonsuz umut | 64.05 | ||||||||
3 |
| 99.4 | ||||||||
4 |
| 83.2 | ||||||||
5 |
| 62.05 | ||||||||
6 |
| |||||||||
7 | @limonlutarcinlikek | |||||||||
|
Hosgeldin kaptanimHanımlaaar ben geldiiim
Hoşbulduk çıktı canım. Bir süre koruması gerekiyomuş. Ama şu an elini tam kullanamıyor , birkaç güne adapte olur herhalde.Hosgeldin kaptanim
Alci cikti mi oglun nasil abla
Gecmis olsun abla dikkat etsin insallah eski haline kisa surede gelirHoşbulduk çıktı canım. Bir süre koruması gerekiyomuş. Ama şu an elini tam kullanamıyor , birkaç güne adapte olur herhalde.
Afiyet olsun canimyemekten sonra nasıl uykum geldi yaaa
bu arada tavuk pilav bitmişti
ben de tavuk şiş ve yanında az bulgur pilavı koymuşlar onu yedim bir de ayranı içince oohhh
İnşallah okulda yine bişey olmaz. Erkek çocukları çok kuduruk oluyo hiç durmuyolar. Teşekkür ederim.Gecmis olsun abla dikkat etsin insallah eski haline kisa surede gelir
İnşallah okulda yine bişey olmaz. Erkek çocukları çok kuduruk oluyo hiç durmuyolar. Teşekkür ederim canımGecmis olsun abla dikkat etsin insallah eski haline kisa surede gelir
Afiyet olsun canim
Ayran icince mi geldi uykun :))
Ayran icince uykum gelmez ,kahve icinde de uykum kaçmaz içecekler beni etkilemiyoryemeğin üstüne bir de ayran...
7 kilo kalmış bugün de diyet yap tamamdır canım
Aaah ahh formulu bilsem keske
64 den 57 e dustum 50 ye dusmek isterim.
Hoşgeldin kaptannnHanımlaaar ben geldiiim
Eline sağlık24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 Ankee Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 BerryShake Mavi 62.6 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 sara_28 99.4 4 aytozuvegece 83.2 5 Bal0ncuk 62.05 6 nnurc 7 @limonlutarcinlikek eceboce
Hg eline sağlık2. kez vileda ile evi sildimgeldim of yoruldum yaa
Cnm öbür eliyle yazıodu di mi çok geçmiş olsunİnşallah okulda yine bişey olmaz. Erkek çocukları çok kuduruk oluyo hiç durmuyolar. Teşekkür ederim.
Yoklama alalımm ben burdayım hocam
Aksam 6 da yemis oluyorum en son canim7 kilo kalmış bugün de diyet yap tamamdır canım
Şaka bir yana akşamı erken kapatıp bahara
Hoşbulduk canım. Ayağına sağlık7 kilo kalmış bugün de diyet yap tamamdır canım
Şaka bir yana akşamı erken kapatıp baharat,detoks çayı eklesen en kötü 2-3 gider kaptannn
Hoşgeldin kaptannnben de leslie yi bitireyim
Eline sağlık
Hg eline sağlık
Cnm öbür eliyle yazıodu di mi çok geçmiş olsun
Abla masallah ikinizide kızın nasil büyümüş
Mavi takımcım nasılsınız? Neler yaptınız bugün?
Adımım gezerek 7.000 olmuş. Karnımı doyurayım biraz dinleneyim sporumu yapıcam. Valla gözlerim kapanıyo, yol yordu. Ammaaa sporsuz gün geçiremem bu saatten sonra. 5 haftalık diyet ve egzersizle, içine giremediğim montumu giydim bugün.
Özellikle karın simit bölgemde bariz fark var. Cardiyo- pilates birlikte hızlı sonuç veriyordu, bir de burdaki adım yarışı eklenince tadından yenmez olduTabi ki en sinir olduğum yerim kollarım hiç erimedi. 1 kg lık dambıl aldım bugün, kol çalışmalarım daha etkili olacak bundan sonra.
Veeee bugünün motivasyonuTombul Şebnem ve köy yansa saçını tarayan kızı Elif karşınızda
Eki Görüntüle 2978404 Eki Görüntüle 2978404
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
dolunaydagel
DeryaOnDiet
BerryShake
menekse_kokusu
Zipzip-
Kahve burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?