Brokoli var evde...onu yemek hiç eksi getirmedi ...ben tavuklu salataya talim...Kız boğa olmasın yükselen ya da ay burcun filançünkü ikizlerde olan çok fikirlilik kafa karışıklığı yok sende, diyet dışında netsin bilgilerin sağlam ve kararlısın ondan şaşırdım burcunu biliyodum da
Hehe de ki sana da haşlama brokoli yediririm akşam canımı sıkma bağğğ
Eeee niye cuma ve haftasonu birkaç küçük kaçamakla devam edersin deyince yöööüüüğ hiç de bile devam diyete didin
Ay bizim için de yürü mis gibi içine çek canım
Yap bir kahve keyfine bak abla ohh missaz önce gittiiiii
Bende de karnabahar ama yaklasmam bugun kalan fasulyemi yerim yarinada iki kabagim varBrokoli var evde...onu yemek hiç eksi getirmedi ...ben tavuklu salataya talim...
Yürüyüş iptal kuzum ya...yağmur yağıyor deli gibi...
Amin canim insallahNorth River canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin
cidden yaaaa adam gidince oğlanla bana bir rahatlama geldi , bu ara çok stresli bizi de strese sokuyor :)Yap bir kahve keyfine bak abla ohh miss
Perşembe kabak seçimi harika tatlım...Bende de karnabahar ama yaklasmam bugun kalan fasulyemi yerim yarinada iki kabagim var
Abla emzirdigim icin kendi kafama göre birşey kullanamiyorum. Dra da gitmedim. Şimdilik o ates sitma hali gecti. Cok fena öksürük var hepimizde. Çocuklarda da ishal var. Bugun onlara öksürük surubu aldım burun spreyi aldimçok geçmiş olsun canım benim fırsat buldukça uzan uyumasan bile çok faydası var.
vitamin takviyesi (c ,d ve çinko)
bol sıvı alımı (su ,ayran, ayranlı çorbalar, yoğurt, sebze suları vs)
asetil sistein (nac 900 ,mucovit c 600 vs)
bitki çayları (siyah çay, ıhlamur, taze zencefilli tarçın ve karanfilli çaylar, ayva + ayva çekirdeği çayı vs.)
biraz olsun rahatlatır belki
Kiz şu süreçte poğaça nereden çıktı
Ev mev dinlemem istediği büyüklükte olsun bir daha sakin yeme
Yumurta ye peynir ye ....tabi duymazsın...
Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun yaa
TeşekkürlerÇok geçmişler olsun .
Ah abla sirayla olsaydi keşke hepimiz ayni agir şekilde devam ediyor. Gece öksürük tuttu hepimizi kizlar kustu falanAmine Busra çok geçmiş olsun gülüm sırayla hastalanmışsınız kızınla bebek şimdi iyidir inşallah , aman ha kuzum kendine dikkat et ecoboce nin dediklerini yapabiliyorsan yap iç gülüm, sen de tam hasta olursan hepiniz birden iyice perişan olursunuz
Ben o kadar zayifladim ama hâla bir ilgi kiskanclik goremiyorum. Aman olmasinda kiskanclik zorFistik gibi hatunu var kiskaniyor tabii
Benimkinde dogustan kislanclik eksiklik. Ama zayif oldugum donemlerde cok daha fazla ilgi gosteriyirdu
Ama ama sıfır kaçamak hedefimiz vücudun kalori yakımını durdurur biraz daha vermeni bekler durur. Durur da durur...kız bu tepki bi poğaçaya mı??
gören de burger menü yedim zannedecek hee
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm durumunuza.Ah abla sirayla olsaydi keşke hepimiz ayni agir şekilde devam ediyor. Gece öksürük tuttu hepimizi kizlar kustu falanbende bugun o ates hali gecti de iste ihlamur falan yapayım bari belki oksurugu yumusatir
Ben o kadar zayifladim ama hâla bir ilgi kiskanclik goremiyorum. Aman olmasinda kiskanclik zor
ahh kuzum ya perişan olmuşsunuz varsa viks sür çocuklara da kendine de hem göğüs hem sırt bölgesineAh abla sirayla olsaydi keşke hepimiz ayni agir şekilde devam ediyor. Gece öksürük tuttu hepimizi kizlar kustu falanbende bugun o ates hali gecti de iste ihlamur falan yapayım bari belki oksurugu yumusatir
Afiyet olsun ablaacıktım kahvaltımı yapayım artık görüşürüz canlar
Tamam canim yapayim.sen de : seni sağlıkla ideal bedenine kavuşturan iksirin olduğu için teşekkür edip suya seni seviyorum de her gün yap
büyük bir sürahinin üzerine yazı olarak da yazıp yapıştırıp bir gece bekledikten sonra içebilirsin yazı da aynı şekil de suyun yapısını değiştiriyor
Super plan. Hafi bugun bekliyoruz menude i bisikletisonuna kadar katılıyorum
hiç yapamazsam bisiklet cevireyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?