Çamurlar ıspanağa öyle bir yapışmış ki kollarımdaki yağlardan daha inatçılar. Pişireyim diye geldim, bi su daha yıkayıp bastım. BekliyikAz önce çorbacidan geldim. Bol acılı , limonlu iyi hissettirdi.ispanağina selam...söyle çamurluk yapmayı bıraksın yormasin rakibimi fazla enerji harcatmasin
Saymadım hala yıkıyorumÜzülsek mi sevinsek mi cnm heheinşallah verirler raporu
Ve aleykümselamkaçıncı yıkamadalar
Oh şifa olsun yansın yağlarrr
Erkencisin canım
teşekkür ederim kaptisimm
evet İnş koruruzzNe guzel 20 altinda
çok çok geçmiş olsun canımCanım cumartesi ve dün test yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Pozitif çıksa evde dinlenir rahatlardık en azından çünkü çocuğum çok hasta onu okula göndermem mümkün değil, ben de öğretmenim okula keyfi gitmemezlik yapamıyorum rapor lazım rapor almak ile uğraşacağım
Koku tat gitmedi bizde ama onun dışındaki her belirtiyi yaşıyoruZ bilemedim.
Sana ve annene de geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Dedem gelmez bugun abla dun geldi :))Deden hücum eder inşallah
Izlerken dondum masallah cok güzelsinizVee bu sabah 74,4 u gordummcumaya 73u ucundan gorebilmek icin tum gayrett yuru Derya, kos Derya zipla hopla ver su kilolarin en azindan bir kismini
Ayy nasil etkiliyor su kilo insani. Verdikce mutluluk geliyor. Off yaa niye yapmisim bunu kendime niye yetip yeyip de kendimi mutsuz etmisim mutlu olmak varken. Bugun oncesi video ve resim cektimkizlarimla youtube kanalimiz var. insallah sonrasini da oraya atarim
Vee alin size Polonya ve kar ve soguk
Vee bu sabah 74,4 u gordummcumaya 73u ucundan gorebilmek icin tum gayrett yuru Derya, kos Derya zipla hopla ver su kilolarin en azindan bir kismini
Ayy nasil etkiliyor su kilo insani. Verdikce mutluluk geliyor. Off yaa niye yapmisim bunu kendime niye yetip yeyip de kendimi mutsuz etmisim mutlu olmak varken. Bugun oncesi video ve resim cektimkizlarimla youtube kanalimiz var. insallah sonrasini da oraya atarim
Sagol kaptancim. Bu videoda tam eksi 14 dereceydi.Izlerken dondum masallah cok güzelsiniz❤❤
Kanali takibe alayim video gelince izlerim
Cok sagol canim. 13 aylik. Sukur buyudu.yaaaaaa ne kadar tatlı kızın
maaşallah nazaar değmesin bi tanem
kaç aylık minnoş?
Çok tatlısınız. Maşallah size.Vee bu sabah 74,4 u gordummcumaya 73u ucundan gorebilmek icin tum gayrett yuru Derya, kos Derya zipla hopla ver su kilolarin en azindan bir kismini
Cok soguk yaaa ben -8 de evdeyken donuyorumSagol kaptancim. Bu videoda tam eksi 14 dereceydi.
Hoşbulduk ElifciiiiiikHosgeldin canim
Hele bakın kim gelmiişyaa kim gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
İyiyim ablacıııım merhabaaSen nerelerdesin hiç gözükmüyorsun artık iyisin demiii
Oyle gercekten soguk. Kat kat giyiniyiz lahana misaliCok soguk yaaa ben -8 de evdeyken donuyorum
Allah seni emiiii kız ben öğlende gelip selam veriyorum.diyorum ki Allah'ım ben ne zaman giriyorum kiGece 1
Sagol canim.Çok tatlısınız. Maşallah size.
Yılan hikayesine döndü canım bizim iş depo onuda iptal ettiolsun kuzum sukur buldun ya
Bu siz misiniz bende abone olayımVee bu sabah 74,4 u gordummcumaya 73u ucundan gorebilmek icin tum gayrett yuru Derya, kos Derya zipla hopla ver su kilolarin en azindan bir kismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?