öyle boş boş davet mi olur gülüm yaaa mutfak masasında leptap başından kalkıp arka odaya gidecek halim yok soğuk , amaaa şöyle şuraya kıpır kıpır oynak bir müzik atsan belki kalkar iki hareket yapardımHadi hanımlar kimler benle spora geliyor Hadiii, inanın bana, spor daha enerjik yapıyor. Bu arada En az 5 dk ısınma ile başlayıp, en az 5 dk esneme ile bitirirseniz egzersizleri kas ağrısı olmuyor. Yeni başlayanlarda biraz olabilir. Ben yürüyüşten sonra bile esmene yapıyorum
Evde olanlarla yaparız, akşam sizlerle de yürüyüş yaparımgelemyinccoooook isterdim ama su an okula gidiyorum insa eve donunce
Günaydıın
Adana nın köyleri de sıkıntılı ya arkadaşım anlatıyorHava da çok soğuk olduğu için zarar görmemiştir daha önce 1 hafta gitti elektrik o zaman herşeyi tüketmek zorunda kalmıştık
etkilenmemek elde degilEvde olanlarla yaparız, akşam sizlerle de yürüyüş yaparım
öyle boş boş davet mi olur gülüm yaaa mutfak masasında leptap başından kalkıp arka odaya gidecek halim yok soğuk , amaaa şöyle şuraya kıpır kıpır oynak bir müzik atsan belki kalkar iki hareket yapardım
Seni gözden kacirmisim abla gözüm dönmüş vaziyetteBenim de eskikti
Bugün telafi edeceğim inşallah.
Hindi dana füme var ama salam sagliksiz. Benimde listelerimde oluyodu oyle alistimAldığım alıntıları yanlışlıkla bozdumburdan yazayım.
@Tempus hoşgeldin canım.
Amine Busra benim diyetisyen bazı hafta hindi füme yazıyo. Ben gitmişim hindi salam almışım kahvaltı fotosunu atmıştım. Cevap geldi “salam mı o” sakın çok zararlı dedi. Tabi onu yemeyi seçersem zeytini çıkarmak zorunda kalıyorum
Elhan ım senin sayende ben huzurla evde sporumu yapacağım, iyi nöbetler
Koş bugünGünaydııın güzel ailem
Amine Busra kaptancım afiyet olsun
Çok az bi artı gördüm bu sabah ama kahvemi içtim spora başlıyorum
salon büyük balkonun cemakanı yok iyice donayım demiiiioldu balkonu da salona katak mı hadi gel, akşam zor oluyo. Sonra üstüne de bir Türk kahvesi içeriz, benden
öyle boş boş davet mi olur gülüm yaaa mutfak masasında leptap başından kalkıp arka odaya gidecek halim yok soğuk , amaaa şöyle şuraya kıpır kıpır oynak bir müzik atsan belki kalkar iki hareket yapardım
günaydınnnnnn gülümmmGünaydııın güzel ailem
Amine Busra kaptancım afiyet olsun
Çok az bi artı gördüm bu sabah ama kahvemi içtim spora başlıyorum
Ben arada alıp yiyorum tane,yüksek protein düşük kalori içeriyor,tadıda güzel tavsiye ederim denemek için.
tamamdır yarın deneyeceğimBen alıyorum arada tadıda güzel .
BeeenHadi hanımlar kimler benle spora geliyor Hadiii, inanın bana, spor daha enerjik yapıyor. Bu arada En az 5 dk ısınma ile başlayıp, en az 5 dk esneme ile bitirirseniz egzersizleri kas ağrısı olmuyor. Yeni başlayanlarda biraz olabilir. Ben yürüyüşten sonra bile esmene yapıyorum
Tamam tamam açıyom da , bende plates var oynak müzik de heç gitmiyorsalon büyük balkonun cemakanı yok iyice donayım demiiii
bana neee ben oynak müzik istiyorummmmm
Degil mi yaaGünaydıın
Ah yine şu mankene bizim gibi göbekli birini koyun da hasta tarafına
ellerine sağlık gülüm de bu açmadı kemençeye ayak uymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?