- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bir tencere sutlac yapip kendim yedim. Kotu oldu oÇok güzel ve doyurucu canım hiç aciktirmiyor
Alissan gerçekten çok güzel bir beslenme şekli ..evde olduğun zamanlar hafta sonları yap ..canım
İnşaallah çabuk verirsin canım bir günde 4 kase sütlaç icmezsen
Evet canim aldim olculeri hem bu eliptige hem de venus diye bir makina var ona gidecegim duzenli. Bir ay sinra tekrar bakarim olculerime. Umarim ise yarar.Ama zamları indirmezler kihep öyle oluyor dolar yüzde 10 artsa %30 zam yaparlar sonra da indirmiyolar malesef keşke inse canım market fiyatları da
Tamam incelme olacak mı bize de yazarsın cnm ölçüleri de atmıştın sanırım
Oh iyi canım
İyi geceler canımHerkese iyi geceler. Mutlu uyuyun. Mutlu uyanın.
İyi geceler.Haydin bende gittim iyi geceler
Buradan yazmayayim. Avrupa diyeyim.İstanbul'un neresindesinnerde buluşuyoruz
Tamam da sen zaten erkek değil miydin
EvetSen doktora gidecekdin değil mi
Git canım eğer etrafında senin bir şeyin yok ilaca ne gerek var kendin hallet ilaç içme diyenler olursa kulağını tıka
Hosgeldin balım
Oyy hayali ahbaplarıyla hem konuşur hem yürür müymüş
Cnm çiya tohumu ve biraz süt de koyaydınValla yarışmada değilim ama buradan motive oluyorum.gecen hafta mahvettim zaten vicdanim hiç rahat değil Nescafe yok tutar inşallah
Bende aslan burcuyum
Ben de geleyim o zamanGel sende darbe yapıyoruz.
Ben okuyorum bişiyler gececanım yatağa abdest alıp gir. ayetel kürsi, felak ve nas surelerini mutlaka en az 7 şer kere oku. abdest almadan yatma.
Tamam da sen zaten erkek değil miydin
Yolda da story atın onu etiketleyip ahahaCanım işaretlere dikkat et. Bazen ilaçlar gerekebiliyor. İnşallah ilaçsız asarsın. Bu gece gözlerini kapayınca Elifi nasıl kaçiracagiz onu düşün. Ankara da. Ben İstanbul'dan arabayla alırım sizi. Ankara'ya geçeriz.
Uuu çok havalıNederlands (Flemenkce)
Yusssssuzunnn bir aradan sonra leslie ile baslamam en dogrusu
başlıyoooreeeee
9 cnmKızlar bim kaçta açılıyor.tambugdag unu geliyor ve en uygunu orda var
Almanya cnmneresi orası acaba ? benimde kafam karıştı, birçok üllke 3.doz için 6ayı bekleyin diyor ama bizimkiler 3ay yeterli diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?