Geçen carsamba 68.6 idim. Cuma 68.1 bugun 67.8 di galibaMenülerine bakmadım bir bakayım bakalım neler yemissn kaç kilo gitmiş oldu
Güzel gitmiş canım bakalım 10 gün sonunda ne gidecekGeçen carsamba 68.6 idim. Cuma 68.1 bugun 67.8 di galiba
Bu gidişle eritir bizi buGüzel gitmiş canım bakalım 10 gün sonunda ne gidecek
Nerde nerde tarifiHavai fişek gibi patlatcak bizi
Eritsin işte ne güzel su diyetisyen listelerine hiç uyamiyorum ben yaBu gidişle eritir bizi bu
Sana sadece şunu dicem birileri vardi gelip gitti onun kilosunla senin kilon arasında dağlar kadar fatk var ama sen zayif duruyosunEyi miyim kaptanım
Seviyorumlu çikolatalar sen iyi ol demeler ooo bu adam olmuşBenim koca iyi olcaksan amelyat ol dedi ben şok
Senin dediğin gibi demiÖl diyebilirdi
Ayyy atağa geciyom surekliAtak atağım var benim de ne güzel yanliZ değilim
Ameliyat mı dedi doktor sorun neymişBenim koca iyi olcaksan amelyat ol dedi ben şok
Ölürse kız mevlit okutcamSeviyorumlu çikolatalar sen iyi ol demeler ooo bu adam olmuşya da ölecek son zamanları mı
Senin dediğin gibi demi
Boydan kurtarıyorum kısa boylu olsam bu kiloda çok daha şişman görünürdüm..Sana sadece şunu dicem birileri vardi gelip gitti onun kilosunla senin kilon arasında dağlar kadar fatk var ama sen zayif duruyosun
Ben artık şu moddayim geliyor aman gelsin en fazla ölürümAyyy atağa geciyom surekli
Ölürse kız mevlit okutcam
Evet canim amelyat olacakmışımAmeliyat mı dedi doktor sorun neymiş
Kız tövbe koltuk yıkama mı buEvet canim amelyat olacakmışım
Söyle anlatayim normal bir insanin damarı 2,5 cm ken benim 7cm çıkmıs buda benim ağrılarima sebep oluyomus ordaki damarlari temizleyip ardindan köpükle kurutcam dedi
Ben görmedim birşey ne oldu ne oldu hep ben yokken exjin yapıyorsunuz yaaa ,
Onda boy var 1.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?