Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabahtan beri yattigim yerden moralsiz kalkamıyorum, kendimi toparlayabilsem günlük işlerime bakacağım.
Sizler napiyorsunuz?
Bi silkelen hadi kalk şekerim walk walk
Bende bugün kendime tatil verdim keyif yapıyorum Keyif kahvesi yap kendine bi müzik aç biraz kendine gel olur mu

Bende listeye girebilir miyim

Bi silkelen hadi kalk şekerim walk walk
Bende bugün kendime tatil verdim keyif yapıyorum Keyif kahvesi yap kendine bi müzik aç biraz kendine gel olur mu
Kalktım yatağı topladım,
Geri dönüşüm vardı kargodan kalan ambalaj falan onlari toparladım
Evi havalandiriyorum.
Yeşil çay yapacağım su tüketmeye çalışıyorum.Senin yemek var mi?

Kalktım yatağı topladım,
Geri dönüşüm vardı kargodan kalan ambalaj falan onlari toparladım
Evi havalandiriyorum.
Yeşil çay yapacağım su tüketmeye çalışıyorum.Senin yemek var mi?
Daha yemek falan düşünmedim kendime baya tatil verdim bugün oyalanıyorum falan ama 1 saat sonra tatili bitirip yemek işlerine döneceğim
Mis gibi yeşilçayını da yap oh afiyet olsun canım

Bence bırakma canım üstüne gidebildiğin kadar git kıralım direnci ara verdiğinde başa dönme oluyor sanki biraz daha direnmeye ihtiyacımız var sadece

Canımsın
Teşekkürler canm tamm birakmiyim üstüne son bir kez daha gideyim bakım çok teşekkür ederim

Daha yemek falan düşünmedim kendime baya tatil verdim bugün oyalanıyorum falan ama 1 saat sonra tatili bitirip yemek işlerine döneceğim
Mis gibi yeşilçayını da yap oh afiyet olsun canım
Sagolasin cnm sanada iyi dinlenmeler. Valla kafayı toparlayıp yapmam gerek işleri halledeceğim senin gibi çay suyu koydum.Evde Pırasa var dolapta sürünüyor kaç gündür artık yüzüne bakma zamanı geldi bile.

Kızlar bugünkü menum . Tamamen cozuttum
Sabah 1 ıspanaklı gözleme 1 kasik bal çay 5 zeytin
Öğle 1 ıspanaklı gözleme 1 ıslak kek 1 çay
Akşam ıspanak yemeği yoğurt yerim
Bugün bol kalorili bol ıspanaklı bir gün oldu .
LenaG Boncuk2307
Su 2litre

Ispanağı ucuz buldun heralde
Afiyet şifa olsun, ıspanaklı gözlemeye bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…