- 8 Şubat 2017
- 2.013
- 9.416
- 158
Hoşgeldiin çok geçmiş olsun canımKızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
menülerinize baktım çok gözüme kötü gelen bir menü olmadı sporlar da maşallah
Yarın güzel sonuçlar gelecek harikasınız
Apayrı yaşam seviye 2 kahvaltı seçeneklerinden biri kuru incir yemek, bende kabızlık olduğu için zeytinyağında bekletip yiyorum, biraz faydası olsun diye. Evet bu şekilde bir kür var ama benim niyet başkaCanim sanırım inciri birkaç kere daha menüde görmüştüm yaptığın bir kür mü
Kızına hayırlı uzun ömürler dilerim canımHayırlı akşamlarr
Yarın kızımın doğum günü, kardeşlerimizle, babaanne, dedemizle aile içinde ufak bı kutlama yapicazKaç gündür anne ben 3 yaşına gircem, o yüzden bana üçgen pasta yapar mısın diyip duruyordu. Evde istediği gibi bı pasta yapicam inşallah. Yanına da bir sürü yemek, ikram..
Az önce son öğünümü yiyip günü kapattım. Menümü yazıp hazırlıklara geçmem lazım hemen. Rabbim işimi kolaylaştırsın da yetistirebileyim inşallah
Şifa olsun canımHayırlı akşamlarınız olsun inşallah güzel kadınlar
Şükür son 19 saate girdim gayet iyim elhamdülillah mens olmama rağmen çok iyi geçiyor 2 fincan kahve ve 2 lt yakın su içtim açık havada yürüyüşle 8948 adım yaptım başka spor yapmayacagim
LenaG
Boncuk2307
Oy kuzum yaaCakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı 5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
Çok geçmiş olsun canımHerkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Tbe ile kaşarlı kekikli tost yaptım
Nolduysa tosttan sonra oldu.
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Şimdi kiraz saplı çay içtim bir avuç kuruyemiş aldım.
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.
Çok geçmiş olsun canımKızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
Hakkını helal et canım, senin de Lena nın da çok emeği varAğlamak istiyorum gerçekten menü spor tablosunu yaptım her şeyi bitti baktım yeniden menü paylaşılmış mı diye sayfayı yenileyince hepsi gittitam bir buçuk saattir uğraşıyordum oysa ki
Teşekkür ederiz KaptanımOyy yerim ben onu küçük cimcimeye bak sen şekilli pasta da istermiş
Not: kremaya vs bir parmak tadımlık serbest ama kalanı sıyırmayalım lütfenYarın bitmiş halinden keyifle yersin
Şimdiden kutlarım kızını nice nice mutlu yaşları olsunYüzü hep gülsün
Güzel olmuş canım afiyet olsun sabah başka şey yemediğin için kurbişleri görmüyorum
Afiyet olsuno kadar da olmaz canım inşallah
Ayaklarına sağlık
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Canım 15 de 1 yaparız. Bel,göğüs,kalça şeklinde ölçeriz toplamda en fazla incelen birinci olur
Afiyet olsun gayet güzel olmuş
Teşekkür ederim CanımKızına hayırlı uzun ömürler dilerim canım
Yarın için kolay gelsin, benimde misafirim gelecek, dünden beri cılkım çıktı, yeni oturdum
Yarına çok iş kalmasın derken baya yoruldum..ama değdi, çok güzel oldu her şeyKızına hayırlı uzun ömürler dilerim canım
Yarın için kolay gelsin, benimde misafirim gelecek, dünden beri cılkım çıktı, yeni oturdum
Lotuscum psikolog Tulay Kök ve Tugba Kılıç videolarini ara ara izlemeni tavsiye ederim iyi geliyor en azindan yalniz olmadığını anliyorsunBu dersi hayat sürekli önüme çıkarıyor ama ben sürekli bu dersten bu sınavdan sınıfta kalıyorum.Kendime haksızlık etmek istemiyorum ama bu konuda bir türlü önce ben demeyi bencil olmayı öğrenemedim.
Kızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
Gecmis olsun. Spor haftada 3-4 iyidir . 3 saat zpor yapmissin looooSporlarımı yazayım sşora da en son çarşamba gittim olsun artıkBoncuk2307 LenaG
Çarşamba : 50 dakika tempolu yürüyüş
35 dakika bölgesel ağırlıklı aletler
2200 ip atlama
Perşembe : 4000 adım
1.5 saat zumba
Öğrenmek lazimm canm yoksa giden bizden gidiyorBu dersi hayat sürekli önüme çıkarıyor ama ben sürekli bu dersten bu sınavdan sınıfta kalıyorum.Kendime haksızlık etmek istemiyorum ama bu konuda bir türlü önce ben demeyi bencil olmayı öğrenemedim.
Teşekkür ederim kaptanım
Çok sevindğm canım prenses iyi olduğu için benim kızım da iyi olacak sadece biraz küstü bize sürekli onunla ilgileniyoruz şu an. Öpmez miyim hepsini tek tek öptüm
Afiyet olsunSabah karabuğday ve fıstıkla 1 tk bal koysaydın keşke kurbişe gerek kalmazdı.
Öğlen de aynı şekilde ve 6 yk spagetti fazla sanki
Canım çok geçmiş olsunBir an önce konuş dr unla ve acaba 1-2 gün hastanede kalsan ve mevcut ilaçlarınla seni gözlemleseler mi ?
Afiyer olsun akşam bir de yeşillik eklesen çok iyi olurmuş
Nasıl diyeyim bilemedim üzgünüm
Gayet güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsunİyi akşamlar
01.11.2024
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 12:00 1 yumurta ve 45 gr beyaz peynirle omlet,5 zeytin ve 3 ceviz,sütlü şekersiz çay
Ara 17:00 2 wasa arası labne,filtre kahve
Akşam 20:00 liste dışı ama diyet dışı yemedim 4 yk z.yağlı pırasa (içinde pirinç var) 2 yk yoğurt
İştahım yoktu bugün hiç zorla yedim
Su 3 lt
9300 adım birazdan koridor sporla 10 bine tamamlayacağım
Sitare55
Boncuk2307
Biz memelerden muaf oluruz canmBn çocuk emzircem diye bnm göğüsler almış başını gidiyor yer çekimine karşı gelemiyor git gide sünüyor kız bn aşağıdan yukarı doğru mu ölçsem
Teşekkür ettim canımÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ettim canım.gelmiş geçmiş olsun. dikkat et kendine
Önümüzdeki haftaya randevulastik. İnşallah birşey çıkmazŞu arada hazır tatilin varken ilaçların dozlarını ayarlat madem. Baksana baya baya etkiliyor seni canım ya
Bu aralar okulda biraz gergin. Gergin ortamda ben de geriliyorum. 10 Kasım töreni bana verilmiş. Onun hazırlıkları etkinlikleri derken yoruldum. Ama yorulduğumun farkında değilmişimGeçmiş olsun cnm neden böyle oldu? Allah acil şifalar versin dikkat et bu sıra yediklerine hiçbir şey senin sağlığından daha önemli değil.
Teşekkürler canım
Hastaneler çok kötü canım şu an. Tahlile bile gelme telefonda haberlesiriz diyor. Salı gideceğim inşallah. Bakalım ne dieyecek
Çok sevindğm canım prenses iyi olduğu için benim kızım da iyi olacak sadece biraz küstü bize sürekli onunla ilgileniyoruz şu an. Öpmez miyim hepsini tek tek öptüm
Afiyet olsunSabah karabuğday ve fıstıkla 1 tk bal koysaydın keşke kurbişe gerek kalmazdı.
Öğlen de aynı şekilde ve 6 yk spagetti fazla sanki
Canım çok geçmiş olsunBir an önce konuş dr unla ve acaba 1-2 gün hastanede kalsan ve mevcut ilaçlarınla seni gözlemleseler mi ?
Afiyer olsun akşam bir de yeşillik eklesen çok iyi olurmuş
Nasıl diyeyim bilemedim üzgünüm
Gayet güzel olmuş afiyet olsun
Akşam uyuyup kalmışım. Şimdi daha iyiyim.
Teşekkür ettim canımÇok geçmiş olsun canım
Size de geçmiş olsun canım.Kızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?