Niye her şeyi bu heriflere gore yapmak zorundayız ki yaBenimde vardiyalıydı simdi bikaç içinde sabahcı olcak oyüzden nekadar zor etsemde amaannyesem ne değiźiyo diyorum
Vayy pissssÖyle uykum varrrrr. Erkenden yatam da daha da eksi çıkayım.
Dogru diyordunn ara ögünü tok tutan birşey tüketmen lazım oyuzden öyle oluyo akşama kadar hiçbirşey yemeyip akşam yemegini abanıyorsun doğla olarak oyüzdne hep araöğünler önemli deniliyorr yulaf bar da yiyebilirsin yanına süt iyi tok tutar eve gidince iştahın bile olmazzNiye her şeyi bu heriflere gore yapmak zorundayız ki ya
Çalıştığım yer eve cok yakın.Bugün mesela öğlen dersim vardı. Akşam 4te çıktım okuldan .Eşim 5te evden çıkacak. Çocuğu kreşten almadan eve gittim koştur koştur. Yemek hazırladım. 5e doğru birlikte çıktık. Ben çocuğu aldım geldim derken 6ya geliyordu zaten saat. Öğlene doğru kahvaltı yaptığım halde o kadar çok acıkıyorum ki eve geldiğimde, şuursuzca yiyorum akşam yemeklerini
Sağol canımKayısı çok denedim işe yaramadı. Zeytinyağı denemedim onu denerim. Kabak bilmiyordum yarın öğün olarak yapayım çok tşk ederim
Oyy çok geçmiş olsun
Bak bak, sen yeter koştun, sıra bende dermişimOna da ben yiyince şöule böyle dersen görürsünvucudun o sisteme alışana kadar geçici bir artı görebilirsin ama alıştıktan sonra da tıkır tıkır gider. Ama artı çıkıyorum deyip bırakma listeyi. Bir de ne zaman gideceksin
Artıyı göndermezsen sen bilirsin ben farkı acarımA Asya89 ve gezegenfeza ya olanın sana da olmasını isterim ayy istemem diyecektim
Demirim düşmüş olabilir, eşim sabahçıyken uykum çok bölünüyor, ondan olabilir, bilemiyorum ki canımHayırlı akşamlar
gezegenfeza Nergis 35 kaptanlarım size geçmiş olsun neler oldu size böyle kaptanlarım nazara mi geldiniz
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canımbenimde bademciklerim ağrıyor şişmişler,kulaklarım ağrıyor
Belki benimki çocuklardan sabah saat 6:30 dan beri ayaktayım.
Çok teşekkür ederim kaptanımmİyi eğlenceler canım, bugünü güzel geçir, yarın azıcık, minicik, küçücük cozutursun
Hiç sorma canın yaaa teşekkürlerHayırlı akşamlar
gezegenfeza Nergis 35 kaptanlarım size geçmiş olsun neler oldu size böyle kaptanlarım nazara mi geldiniz
Afiyet olsun canım benim güzel
Sagolasin canım benimgecmis olsun canım benimm
Sanada geçmiş olsun canım benim sende de mi franjit var bugün benimde tuttuGeçmiş olsun canımbenimde bademciklerim ağrıyor şişmişler,kulaklarım ağrıyor
Belki benimki çocuklardan sabah saat 6:30 dan beri ayaktayım.
Afiyet olsun canım güzel menüBugün menüm
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 2 salatalık, 2 sosis
Ara Öğün 15.00
1 tüysüz şeftali 1armut
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
Koca kase salata(içinde ton balığı var dünkü kadar 25-30 gr), bir kase cacık geçenki küçük pidelerden 2tane.(klima kumandası kadar)
2,5 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG gezegenfeza Nergis 35
Afiyet olsun keşke çeyrek ekmek yeseydin bari artı gelme de12 eylul persembe
Hastdnedeydim. Kan verme vs derken boyle oldu
Oglen. 1 dilim borek
1 dilim kek
Aksam ekmek qrasi doner, ayran
Spor. 9500 adım
Karbonhidrat fazla olmuş canım afiyet olsun13 eylul cuma
Menemen 1 dilim kaşar, 3 d ekmek
Oglen 8 kasik kiymali makarna
1 kase yogurt.
Aksam. Yarim ekmrk tost. Ceyrek levrek
Harikasın canım yalniz kaslar sistiyse tarti artı olabilir salıya inmiş olabilirsinSporsa spor 450kal yakmışım daha ne yapayımlütfen kilo vereyimmmm
Afiyet olsun canım akşam pogaca yerine yoğurt veya salata olsaymış daha güzel olurdu
Bir şeyler düşüyor ama neler acabaDemirim düşmüş olabilir, eşim sabahçıyken uykum çok bölünüyor, ondan olabilir, bilemiyorum ki canım
Senin de kandilin mübarek olsun canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Kandiliniz mübarek olsun
Herkese hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?