İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Bazı kadınlar tiksintiyle bile oluyorÜzerimde vucudumda degisik bir hal var yemedim ama cok afedersiniz idrara bile cikamiyorum
Bu arada misafirlerle yemedim cok mutluyum hatta onlara cappuccino yaptım kendime sade turk kahvesi
İsmin dursun gelince devamAyrılmaya niyetim yok inşallah burdanayin 19unda yola cikacagiz ama 15inden sonra tatile ayrilayim ben
Mthn83 ay alinti yaptım sandim yapamamisim
Çok şaşırdım. Pilates ve fitnes gibi egzersizler kas yaptığı için yag yakimini da hizlandiriyor diyorlardı. 40 dakikalık yürüyüş bana da fazla açıkçası. Ama zaten dışarıya çıkamıyorum. Evde 20-30 dakikalik egzersiz yeter sanırımBenim diyetisyenim gün aşırı istiyordu 30-40 dk egzersiz. Günlük zorlama dedi. Ama mesela pilates i saymiyordu. O sıkılaşma için diyordu
Annemlerde kaldim ya iki gun huyum cok kotu baska yerde annemin evi de olsa wc problemi cekiyorumİdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Bazı kadınlar tiksintiyle bile oluyor
Yada dışarıda WC kullandiysan
Avuc ici kadar olacak dedi diyetisyen de. Hazır ekmekleri kesmem lazım kenarlardanBir dilim 25 gr bunun olcumunu yapmaya calis canim. Tam bugday veya cavdar ekmegi saglikli olan. Küçük mutfak tartisi bu isi görüyor ben kullanıyorum
Tamamdırİsmin dursun gelince devam
Yaa bı gün benim için git. Ayaklarıni suya sok. O ışıl ışıl suyu pırıl pırıl taşların fotosunu atbeybisi ev deniz manzaralı ama uzaktan tabi. işe git gel geçiyor günler sahil yürüyüşü yapma imkanım yok. ancak özellikle gidersen
Kalan kenarlari da avuc icinde puzzle mi yaoacaksinAvuc ici kadar olacak dedi diyetisyen de. Hazır ekmekleri kesmem lazım kenarlardan
Tamamdır
Belkide şok etkisi yapıyor. Hani duraklamada yaparız ya. Açıklamasını yapmış sanaAma her öğünde üçer dilim ekmek normalde de fazla değil midir? Ben genelde 3-4 dilim kadar yiyordum, simdi 9 dilime cikarirsam ters etki yaratırsa diye de düşünüyorum.Bir de başlangıçta böyle fazla verdim dedi.haftaya kısacakmışız
Ödem olarak çıkar canım. Yağ oranındaki durum açıkça çıkar. Benim öyle oluyorduBen de bu cuma insallah diyetisyene gidecegim en son 3 hafta once gitmistim bana biraz kızmıştı eski diyetisyenim
Sen bana ayda yilda bir gelirsen bu yag orani böyle olur demisti
Simdi 3 hafta oncesine gore ne kadar yagdan ne kadar su dan falan merak ediyorum.
Amaaaa iste tam benim regl takvimime denk geliyor
Leğen varsa ılık oturma banyosu yap gevsersin iyi gelirAnnemlerde kaldim ya iki gun huyum cok kotu baska yerde annemin evi de olsa wc problemi cekiyorum
Hic öyle düşünmemiştim, gözüm korktu şimdiBelkide şok etkisi yapıyor. Hani duraklamada yaparız ya. Açıklamasını yapmış sana
Tadını çıkar ipleri sıkacak belkide
Avuc ici kadar olacak dedi diyetisyen de. Hazır ekmekleri kesmem lazım kenarlardan
Tamamdır
Eğer farklılık ararsan benim eski listelerden gönderirim değişiklik olurHic öyle düşünmemiştim, gözüm korktu şimdiyarın ekmeği sorayim. 9 dilime tamamlamam sart mi diye. Ya da çorba ve pilav yapmaya calisirim artık. Yani değişim listesine bakmadan listede ne yazıyorsa bire bir yapabilirim.
Allahtan olayı böyle anlamamisim
Cok heyecanliyim sonuclari yazarım insallahÖdem olarak çıkar canım. Yağ oranındaki durum açıkça çıkar. Benim öyle oluyordu
Yapayim valla bu nedir yaniLeğen varsa ılık oturma banyosu yap gevsersin iyi gelir
Çok sevinirim açıkçasıEğer farklılık ararsan benim eski listelerden gönderirim değişiklik olur
Orasını anladım şekerpare ilçesini sordum@60kiloyum İzmir'de canım
Afiyet olsun canım telaşen var yemek yapamıyorsundur işler bitince sıkıca devam05.08 Pazartesi
Kızlar şuan berbat durumdayım evde 4 usta 2 de kendimiz parkeleri takıyolar ortalık perişan talaş toz duman tahmin dahi edemezsiniz şimdi yemek molasındalar bende hemen yazıyım istedim
09:30 1 kupa sade şekersiz filtre kahve
1 kupa şekersiz çay ve 2 adet karabuğday patlağı
15:30 Akşam yemeği bitti.
Yarım zurna tavuk döner, 1 ince dilim ev keki, 1kupa sarı asitli içecek
Birazdan şekersiz çay akşamda sütlü yada sade şekersiz filtre kahve içerim.
LenaG Sitare55 Mthn83
Spor olarak ayaktayım koşturuyoruz neredeyse oturmuyorum bilee
Afiyet olsun çok güzel1 saat sonra akşam yemeğimi yiyip kapaticam bugün kesin oturduğum yerde uyuyup kalırım (cokkkk yoruldum insalahh yarın odem olarak donmez ) yazayım menümü
Sabah
Yarım litre su
1 filtre kahve
11.30 da
Yogurt yulaf tarçın Yarım şeftali 2 ceviz
Ogle
1 salatalık
1 bardak kefir
Yarım bardak kadar asitli icecek hastanede içim yani remen o yüzden azcık içtim
Akşam 18.30 da olur
2 adet karniyarik
2 kaşık Bulgur pilavi
Salata
Yogurt
Su 3 u bulur
Spor 45 dkk açık havada yoga ve yürüyüş
LenaG Mthn83 Eki Görüntüle 3461590
Afiyet olsun kaptanım çok güzelMenüm
LenaG Mthn83
Sabah 8.30: Türk kahvesi iki hurma
Kahvalti 11. 00: yulafli omlet( 2 yumrta, yarim cay bardak sut, 30 gr peynir
, 1.5 yemek kasigi yulaf ezmesi ve maydanoz) salatalik bolca
Ara 16.45: 200 ml sütlü kahve
1 hurma 2 tam ceviz 8 badem
Aksam 18.15:
Kabak buglama 4 kasik
4 kasik yogurt icine 80 gr tavuk göğsü
2 tam ceviz
Su 2.5 litre+ 1.5 litre detoks suyu
Spor 11bin adim
Canım hiç kendini sıkma bence toza toprağa takılma kafanda bitince şurdan başlar şöyle toparlarım gibi bir plan yap bitince güzel olacak ve keyifle yerleşeceksinİnşallah canım inşallah daha sırada 10 gün sonra mutfak dolabı var şuan çok gergin ve berbat durumdayım bütün eşyalar berbat oldu talaş tozu oldu iğneden ipliğe her yer her şey sinirden kahkaha atacak durumdayım
Afiyet olsun akşam ekmek olmamış canımLenaG 5 Ağustos menü
saat 09:00 Türk kahvesi 1 kare bitter
Kahvaltı 12:50 1 yumurta biraz mısır unu yoğurt ile omlet arasına kaşar 1 dilim süzme peynir
Ara soğuk çay 1 bardak 2 adet ceviz
Akşam 17:50 2 adet biber dolması 2 dilim tbe 2 yok yoğurt
Su 2 litre şuan için içmeye devam
Afiyet olsun güzel menü sporlarHayırlı akşamlar kızlar menümü yazayım bendeLenaG Sitare55
Yeşil çay içtim 10da
Öğlen 12//
İki kepçe mercimek çorbası (kepçe küçüktü bir kase dolmadı)
Bir kase salata
İki minik beyti bir tatlı kaşığı alırdı küçüktu yani
Aksam18.00//
6yk Taze fasulye kavurması
Bir kepçe köfteli nohutu pirinç ayran çorbası
Bir dilim tam buğday ekmeği
Resimleri ekliyorum porsiyonlar çok küçüktü
Spor//3lt su bitti
20dk Leslie
Sabah 25dk ise yürüdüm
Akşam bı 20dk yürüdüm
Yine cikicam yürümeye saat 8gibi ekleme yaparımMthn83
Afiyet olsun canım tavuk alıp minik minik doğrayıp baharatlayıp lavaşa sarıp da yiyebilirsinBugün ki menüm
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay
Ara öğün 10 badem
Aksam yarım ekmek arası tavuk döner o kadar canım çekti ki ilkkez böyle birşey yaşadım aserdim resmen o yüzden sipariş verdim
6000 adım
2 lt su
15 dk egzersiz
LenaG
Afiyet olsun peynir biraz fazla geldi canım ama başka da protein yokLenaG Sitare55
5 Ağustos menüm
9:30
1 kahve
11:30
1 tabak kabak yemeği
Yanında 4/5 parça ev yapımı peynir
Şekersiz çay
Ara öğün
14:30
1 avuç üzüm
Küçük bir salatalık
10 çekirdek
Akşam yemeği 16:30 bitti
1 kase kabak yemeği
2 küçük parça peynir
1 haşladığım mısır
Su 2.5 litre olur
Spor 7 bin adım yaptım. İşlerimi bitirince yine yürüyüşe çıkacağım
Afiyet olsun canım güzelLenaG Mthn83 @Leyl35
5 Ağustos Menüm
Selamlar herkese
Kahvaltı 10.45
1 haşlanmış yumurta
Marullu çoban salata
5 Zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
10 fındık
Adaçayı limonlu
2 kare bitter cikolata
Öğlen 15.30
4 kaşarli köfte
2 YK pirinç pilavı
17.00 ara öğün
Portakal
Kekik çayı
20.00
Hellimli Salata
2.5lt su
Bugün sürekli halsiz başağrısı terle üşü dur hasta yattım soğuk algınlığı hapı aldım.
Afiyet olsun canım yavaştan yavaştan geri geliyorduuu
Tamam canım iyi tatiller
Çok geçmiş olsunKızlar bugün doktora sonuçlarımı göstermeye gittim belimde 2 tane fıtık varmış ve kemik erimesi başlamış bol yürü ve kilo ver dedi vallhi dedim inanki ki ben de bu yoldayım hocam
Neyse kemik erimesi için 1 ay sonra kontrol olmal üzere d vitamini verdi bazı yorumlarda iştah açtığı söyleniyor aranızda kullanan veya bilgisi olan var mi
Afiyet olsun canım protein eksik kalmış onun dışında kararındaBende menümü yazayım günü kapatayım.
Kahvaltı
1 dilim tbe
1 tatlı kaşığı labne(üzerine sürdüm)
3 adet yeşil biber
Ara öğün
1 fincan dibek kahvesi
Öğle saat (15.00)
1 kase mercimek çorbası
2 çatal patates
1 kase salata
Aksam
2 çatal kısır aldım
1 fincan yeşil çay
Birazdan maden suyu içerim.
Adım sayım 7800
Su ölçmedim ama iki litreden fazladır.
LenaG Mthn83
Afiyet olsun gayet güzel ama protein eksik kalmış yoğurt yeterli gelmeyecektir
Ben de çook uzun zaman oldu girmeyeli12 yıldır denize girmiyorum ben. o nedenle plaj elbise dikmem. makinem gelsin de bakarım.
Afiyet olsun çok güzelSitare55 LenaG Mthn83
05 Ağustos 2024
sabah 09.30
1 kahve fincanı leblebi
öğlen 11.50
2 köfte, 4 yk karabuğday pilavı, 1 küçük kase salata, 3 yk yoğurt
aralar 15.00-17.00
1 orta boy havuç, 1 sıkım çiğ köfte,10 kuruyemiş
akşam 19.00
8 yk kıymalı kabak yemeği, 1 yk makarna, söğüş salata, 1 çb kefir, 20 gr çavdar ekmeği
ara 21.30
1 yk kabak çekirdeği içi
10.000 den fazla adım
2 lt su
Afiyet olsun yapacak bir şey yokLenaG Mthn83
Bugün değişik bir gun oldu. Kahvaltım iki kepekli ekmek arasinda 2 dilim peynir, domates ve salatalıkla sandviç, eşlikçilerini de görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Kahvaltı sonrası sacmaladim. Eşimi gelmez diye düşünmüştüm ama geldi. Dar bir zaman olunca 1 karabuğday patlaginin üstüne 1 çay kaşığı fıstık ezmesi sürüp, ceyrek muz ezdim. 1 tane de yulaf poğaça yedim.
Diyetisyenden önce cildiyeye gittik devlet hastanesinde. Sistem olmadığı için 5ten sonra gelim dediler.. özele diyetisyene gittim. 5e dogru da devlete tekrsr geçtim. Ama aşırı kalabalıktı, beni de son sıraya atmışlardı. Yarim saat bekledim sonra dayanamadım çıktım. Eşim de cok gerilmişti. Yemeği dışarda yiyelim dedi, adam aç, daha da tatsızlık çıkmasın diye kabul ettimO yüzden bugünün aksamini yazmayacağım
Selam canım seni gördüğüme sevindimSelam
Ben de yeniden katılmak istiyorum kizlar
Deneme haftası oluyor mu Fulyacim?
Hoşgeldin canım yarın sabah bir tartı fotosu attın mı tamamdırADINIZ: Burcu
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1.64 m
KİLONUZ: yarın
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: fazla atıştırmak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak
Afiyet olsun canım akşama biraz salata veya yoğurt eklesek çok iyi olurmuş05.08.24
12.30
2 yumurta ile omlet, domates,peynir, 2 dilim karpuz, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve
18.00
Sade soda, 1 avuç çekirdek
20.30
Azcik çorba, 4 köfte, 1 dilim ekmek, 2 dilim karpuz.
Şu:2.5 lt olur
Spor : 40 dk kadar yüzme, 6000 adım
LenaG
Afiyet olsun çok güzel menüBen de yazayım menümü spor işi anca bitti duşa girdim çıktım dukanımı yaptım şimdi içiyorum.
5 ağustos
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet ve az peynir + 2 salatalık +1 domates
Ara Öğün 15.00
3 ince dilim karpuz
Ara Öğün 17.00
2 küçük yeşil şeftali (nektarin)
Akşam yemeği 19.00
4 yyemek kaşığı yoğurt +2 avuç kadar nohut (2 kaşık zeytinyağında kırmızı toz biberle kavurdum) + marul +maydanoz +1 salatalık +yarım havuç . Karıştırıp üzerine nohut döktüm.
2, 5 lt su +1 lt dukan
1 saat eliptik bisiklet(yarım saat öğlen 15.00 da, yarım saatte akşam 20.30 da) : 18-30 km /h arası çoğunlukla 25 km h. 20 km yol yaptım.
LenaG Sitare55 Mthn83
Ah kaptaniçem ne sen sor ne ben söyleyim hemde öyle bir sıkıca devam etcem ki yeter ki işler bir bitsinAfiyet olsun canım telaşen var yemek yapamıyorsundur işler bitince sıkıca devam
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun kaptanım çok güzel
Canım hiç kendini sıkma bence toza toprağa takılma kafanda bitince şurdan başlar şöyle toparlarım gibi bir plan yap bitince güzel olacak ve keyifle yerleşeceksin
Afiyet olsun akşam ekmek olmamış canımbol salata ile destekleyebilirsin
Afiyet olsun güzel menü sporlar
Afiyet olsun canım tavuk alıp minik minik doğrayıp baharatlayıp lavaşa sarıp da yiyebilirsin
Afiyet olsun peynir biraz fazla geldi canım ama başka da protein yok
Afiyet olsun canım güzelşifa olsun ilaç inşallah
Afiyet olsun canım yavaştan yavaştan geri geliyorduuu
Tamam canım iyi tatiller
Çok geçmiş olsund vitamini ben sürekli kullanıyorum d vit iştah açmıyor tam aksine eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor
Afiyet olsun canım protein eksik kalmış onun dışında kararında
Afiyet olsun gayet güzel ama protein eksik kalmış yoğurt yeterli gelmeyecektir
Ben de çook uzun zaman oldu girmeyeli
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun yapacak bir şey yok
Selam canım seni gördüğüme sevindim
Hoşgeldin canım yarın sabah bir tartı fotosu attın mı tamamdır
Afiyet olsun canım akşama biraz salata veya yoğurt eklesek çok iyi olurmuş
Afiyet olsun çok güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?